• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her konuda çok çekingenim ne olacak bu halim? :(

Fruma

Guru
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
285
99
303
Ya kızlar ben çok sessiz kimsenin ne yaptığına ne ettiğine karışmayan biriyim çok fazla arkadaşımda yok zaten. Bu huyumu bilenlerde her zaman laf sokuyo beni ezmeye ve küçük düşürmeye çalışıyolar hep alay konusu oluyorum ben bişey diyemiyorum herkes bana gülüyo ben aynı salak gibi kalıyorum artık sıkıldım bu durumdan nasıl kurtulabilirim bu hakimden

Küçükken aileniz sert falan mı davrandı acaba da böyle içinize kapandınız?

Küçükken aileniz sert falan mı davrandı acaba da böyle içinize kapandınız?
Yo bana karşı çok oyiydi annem babam ama 9 yaşındayken başka bir yere taşınmistik ve ordaki okuluma alisamadim ve herseyde hep dalga geciyodu o yuzden belki bilmiyorum

Ya kızlar ben çok sessiz kimsenin ne yaptığına ne ettiğine karışmayan biriyim çok fazla arkadaşımda yok zaten. Bu huyumu bilenlerde her zaman laf sokuyo beni ezmeye ve küçük düşürmeye çalışıyolar hep alay konusu oluyorum ben bişey diyemiyorum herkes bana gülüyo ben aynı salak gibi kalıyorum artık sıkıldım bu durumdan nasıl kurtulabilirim bu hakimden

Aynanın karşısına geç "Hayır " de 10 kere...
Her sabah... akşam...
İnsanlari kirmayı öğren...
Yoksa onlar hiç acimiyorlar inan ki...

Ben mesela insanlari cokta guzel kirarim. Bilincsizce tak tak tak.
Huyum kurusun.
Sonrada usenmezsen git ozur dile pff:bicak:.
Sen gel benden taktik al.

Sen o nohut beyninle bana laf soktuğunu mu sanıyorsun? :işsiz:de.

Aynı şeyleri ben de yaşıyorum bu bizim saf kalpli oluşumuzdan kaynaklanıyor insanlar bizi her fırsatta ezmeye çalışıyor ama siz her zaman iyi insan olun boşverin onlar kötülükleriyle kalsınlar. Mesela hangi konularda sizi ezmeye çalışıyorlar?

Yo bana karşı çok oyiydi annem babam ama 9 yaşındayken başka bir yere taşınmistik ve ordaki okuluma alisamadim ve herseyde hep dalga geciyodu o yuzden belki bilmiyorum
Nereye taşındınız acaba burası bana tanıdık geliyor da..

Bu dalga geçilecek bir durum değil aslında ama bizim mal bir toplumumuz var.

Yav he he de seslice geç.

Çağ olarak kimse kimseyi tınlamıyor, kırılacak mi üzülecek mi duyusundan yoksunuz.

Siz de öyle olacaksınız. Zamanla.

Susmayın yani bu kadar basit :) o an içinden geçeni sesli söyle.

Alay ettiklerinde içinizden "o utanmıyorsa ben neden çekineyim" deyin ve o an aklına gelen ilk şeyi söyleyin ve gülün. Birkere yaptınız mı yapmaya devam edersiniz.
Neden sessizsin bu kadar diye laf sokmaya yönelik konuşana da konuşmay değer şeyler yok çevremde dersiniz.

Bi araştırmaya göre sessizlik boş konuşmaktan iyiymiş ve zeka gerektirirmiş ama tabi siz anlayamazsınız de.(böyle bi araştırma yok tabi salladım)

Biz koydeydik babaannemgilde yasiyoduk sonra babamgil ilceye ev yapti ve oraya tasindik iste
Tamam canım
Benim yaşadığım yerde böyleydi beni ezerlerdi sonra bir gün ben ezmeye başladım canavarı kendileri yarattı sen de bir canavar ol derim :)

Back
X