- 27 Ağustos 2018
- 317
- 122
- 18
- Konu Sahibi Hayatguzelmis
Arkadaslar benim sorunum her 10 senedebir eşimi rahatsız eden bir kadın.Biz eşimle evlenmeden önce eşim bi kızla görüsmüs ama bişey yasamamıslar sevgili falan olmamıslar.Bir zaman sonra biz evlendik 10 ay olmustu hiç unutmuyorum o günde sevgililer günüydü eşim dediki okız arıyor diye bende dedim ben konuscam izin vermedi bende cok kızdım.Eşim o kızla konusmus o kızda evlenmiş hamileymiş o halde diyorki gel kacalım diye.Karnında yeni kocasından olma bebegiyle evli halde öyle eşimle kacmak istiyor.eşim dediki biz seninle olamayız hç bir zamanda olmadık ben evlendim beni rahat bırak dedi.Ve sonra eşim kadının eşi duyar yanlıs anlar diye hattını degiştirmesi gerekti.simdi yaklasık 10 yıl sonra bu seferde kadın instagramdan bulmus eşimi hal hatır soruyor.Esim bana söyledi eşi görse yanlış anlar bu ne ahlaksızlık dedim.kadın 2.inci cocuguda yapmıs gözü hala eşimde.Dedim hemen instagramını sil seni daha fazla rahatsız etmesin.Ya arkadaslar bu kadının dersini nasıl veririm böyle rezil insan yok sanki dünyada erkek kalmamıs gözü hala eşimde takıntı yapmış resmen.