• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her on senede bir bizi rahatsız ediyor

başlık çok ilginmiş yalnız. otuz kırk senelik evlisiniz her on senede bir ortaya çıkan biri var sandım :) eşiniz gerektiği şekilde konuşuyormuş hem diğer on seneye daha çok var bu kadar dert etmeyin.

Öncelikle sizden önce onunla birşeyler yaşamayıp sevgili olmadığını nerden biliyorsunuz,görünmez bir şekilde diplerinde miydiniz
Eşinizin zamanında kadına ne yaptığını bilmiyoruz lakin eşinizden yine yüz bulduğu aşikar
Böyle bir durumda ben eşimi paylardım,ne yaşadınız ne oldu da bu kadın bu halde diye.
Amaaan eşim yalan söylemez,amaaan eşimin kankileri de kızın saplantılı olduğunu söyledi yalanlarına çok itibar etmeyin derim.
Eşinizi de sert bir dille uyarın,gerekirse gidip kocasına anlatsın mevzuyu. Zaten altı temiz olsa bir şekilde hallederdi bence konuyu.

Öncelikle sizden önce onunla birşeyler yaşamayıp sevgili olmadığını nerden biliyorsunuz,görünmez bir şekilde diplerinde miydiniz
Eşinizin zamanında kadına ne yaptığını bilmiyoruz lakin eşinizden yine yüz bulduğu aşikar
Böyle bir durumda ben eşimi paylardım,ne yaşadınız ne oldu da bu kadın bu halde diye.
Amaaan eşim yalan söylemez,amaaan eşimin kankileri de kızın saplantılı olduğunu söyledi yalanlarına çok itibar etmeyin derim.
Eşinizi de sert bir dille uyarın,gerekirse gidip kocasına anlatsın mevzuyu. Zaten altı temiz olsa bir şekilde hallederdi bence konuyu.
10 sene önce o kadın aradıgında konusmalarına sahit oldum ordan biliyorum bisey yasamadıklarından.kadın dediki madem evlenecektin baska biriyle neden benimle beraber olmadın dedi.evlendim eşimle mutlu degilim seninle olmak istiyorum gel kacalım dedi.ve o andada hamileymiş.kadının içinde kalmış zamanında red edilmek.her 10 senede bir yokluyor acaba olurmu diye.kendim duymasam inanmam ama bunları duydum malesef.

İşı ile ne alakası varmış?
Siz eminmisiniz eşiniz ile kadının bir alakası olmadığından?
10 sene önce o kadın aradıgında konusmalarına sahit oldum ordan biliyorum bisey yasamadıklarından.kadın dediki madem evlenecektin baska biriyle neden benimle beraber olmadın dedi.evlendim eşimle mutlu degilim seninle olmak istiyorum gel kacalım dedi.ve o andada hamileymiş.kadının içinde kalmış zamanında red edilmek.her 10 senede bir yokluyor acaba olurmu diye.kendim duymasam inanmam ama bunları duydum malesef.eşim işi dolayısıyla bulundugumuz bölgede bayagı tanınan biri böyle bisey duyulursa yanlıs anlasılır ve müsterilerini kaybeder diye korkuyor.

Back
X