Her Pazartesi Diyete Başlayacağım Deyip Başlayamayan L0dos'un Diyet Günlüğü & Azmi:))

L0dos

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2014
55
7
6
35
Bursa
Selam siteye yeni üye oldum :))

Ben her pazartesi diyete başlarım bazen akşamında bazen de öğleninde sonlandırırım :1: 2. günü görmez diyetim. :52:

Bu pazartesi de başladım her pazartesi olduğu gibi ama bu sefer azimliyim ve kararlıyım...

$kg.webp 56 diyebiliriz.. (Flash patladığı için kötü çıktı) Hayatımda ilk defa bu kiloyu gördüm tartıda. Boyumda 163.Çevremdekiler bana sende kilo yok zayıfsın derler kıyafetlerimle iyi kamufle ederim çünkü :23: Ama bacaklarımın göze battığını biliyorum.. Çok kalınlar bu durum genetik aslında. Yapacak bir şey yok diyorlar genetik olduğundan, diyetle mümkün olmasa bile sporla mümkün bence, o yüzden diyetin yanına artı olarak spor da ekleyeceğim. 1,5-2 sene önce 5 kilo verip 49a inmiştim ve eylül ayına kadar 50 kg dım kilomu hep korudum fazlalıklar vardı biliyodum ama diyet yapmadım üstüne kilo aldım 55e ulaştım

Ölçülerimi pek istemesem de yazacağım:1: :
Bel ==> 70
Kalça ==> 92
Alt bacak ==> 38
Üst bacak ==> 53

Durum bu kadar vahim yani :14:
Hedefim 48 olmak.. Bu fazlalıklardan kurtulmak...
7 kilo vermem lazım.

Bugün temellerini attık hadi hayırlısı :))

Bugünkü yediklerimi yazıyorum:

Sabah :
1 bardak beyaz çay
1 dilim beyaz ekmek (kepek ekmeği benden başka yiyen yok ,kalıyor almadım o yüzden)
1 siyah zeytin
Azami miktarda beyaz peynir

Öğlen :
Mandalina ve 1 dilim portakal

Akşam menümde de :
Haşlanmış karnabahar ve üzerine 2 kaşık yoğurt

olacak.. Yanına da zeytinyağlı karnabahar salatası yapacağım.

Yarım saatte yürüyüş yaptım ilk ve son kez :52: Hava zaten çok soğuk kar yağacak diyorlar ben bu havada yürüyüşe kalkıştım dondum :1: Hem tek başına olunca insanın canı istemiyor sıkılıyor.

Bugün spora başlamadım ama yarın başlayacağım

Pilates yaparım videolardan ek olarak belki oryantel belki zumba yarın kararlaştıracağım :))

Günde 2,5-3 litre de su içeceğim.

Eskiden çok su içen bir insandım zaten diyet yaparken de çok tüketmiştim
İlaç kullanıyordum 2 sene önce o zaman da günde 3 litre içiyordum

Şimdi biraz zor geliyor ama alışırım :))

Diyetimin 2. günündeyim :)

Sabah:

Bir dilim beyaz ekmek
İki adet yeşil zeytin
Az miktarda beyaz peynir
Yeşil çay
2 kuru kayısı 1 adette kuru incir

sabah fazla yedim gibi geliyor bana :50::50:

Ara öğün olarak : Elma

Öğlen :
Yoğurt çorbası

Akşama da pırasa varrrrrr menümde:37:
1 dilimde çavdar ekmeği
ve şekersiz meyve suyu

Yarım saat spor yaptım kendimi pek iyi hissetmiyorum akşama doğru spora vakit ayırıcam

Dün işlerim vardı giremedim yediklerimi yazıyorum

Sabah :
2 dilim tam tahıllı ekmek
Az miktarda peynir
1 zeytin
Portakal suyu

Öğlen:
Meyveli yoğurt

Akşam:
Mercimek çorbası ve yarım dilim tam tahıllı ekmek

Bugünkü menüm :​

Sabah:
Tam tahıllı ekmekten yapılmış kaşarlı tost
Çay (tatlandırıcı attım)

Öğlen:
1 adet portakal

Akşam:
3 adet köfte (küçük)
Marul salatası

Bence durumuna vahim demek yerine şükredebilirsin. Burada 30-40 kilonun hesabını yapan bir sürü insanlar var.
Abartıyorsun bence ölçülerin falanda çok iyi. Bana sorarsan sporla sıkılaşabilirsin sadece.
Hatta Jillian Michaels'in bir aylık sıkılaşma programı var.
Diyete ihtiyacın yok bence.

Son düzenleme:
Selam siteye yeni üye oldum :))

Ben her pazartesi diyete başlarım bazen akşamında bazen de öğleninde sonlandırırım :1: 2. günü görmez diyetim. :52:

Bu pazartesi de başladım her pazartesi olduğu gibi ama bu sefer azimliyim ve kararlıyım...

Eki Görüntüle 951703 56 diyebiliriz.. (Flash patladığı için kötü çıktı) Hayatımda ilk defa bu kiloyu gördüm tartıda. Boyumda 163.Çevremdekiler bana sende kilo yok zayıfsın derler kıyafetlerimle iyi kamufle ederim çünkü :23: Ama bacaklarımın göze battığını biliyorum.. Çok kalınlar bu durum genetik aslında. Yapacak bir şey yok diyorlar genetik olduğundan, diyetle mümkün olmasa bile sporla mümkün bence, o yüzden diyetin yanına artı olarak spor da ekleyeceğim. 1,5-2 sene önce 5 kilo verip 49a inmiştim ve eylül ayına kadar 50 kg dım kilomu hep korudum fazlalıklar vardı biliyodum ama diyet yapmadım üstüne kilo aldım 55e ulaştım

Ölçülerimi pek istemesem de yazacağım:1: :
Bel ==> 70
Kalça ==> 92
Alt bacak ==> 38
Üst bacak ==> 53

Durum bu kadar vahim yani :14:
Hedefim 48 olmak.. Bu fazlalıklardan kurtulmak...
7 kilo vermem lazım.

Bugün temellerini attık hadi hayırlısı :))

hayırlı olsun topiğin canım senin kilo 3 kilo vermen gerek bence ve daha çok sıkılaşman gerek ölçülerin çok iyi değil sıkılaşmak daha önemli :34:

Bence durumuna vahim demek yerine şükredebilirsin. Burada 30-40 kilonun hesabını yapan bir sürü insanlar var.
Abartıyorsun bence ölçülerin falanda çok iyi. Bana sorarsan sporla sıkılaşabilirsin sadece.
Hatta Jillian Michaels'in bir aylık sıkılaşma programı var.
Diyete ihtiyacın yok bence.

Durumuma zaten şükrediyorum ama hayatımda ilk defa 55 kiloya geldim ve ne yiyorsam belden aşağısına yarıyor üst ince alt kalın ,gerçekten kötü hissediyorum kendimi, kötü duruyor.
kaç tane pantolonum var dolapta öylece duruyor olmuyor.
ölçülerim hiç iyi değil özellikle bacaklarım çok kalın, baldır 38cm demek ne demek hiç etek elbise giymek istemiyorum .
önceden pilates yapıp sıkılaşmıştım yine yapıyorum, söylediğin sıkılaşma programını da inceleyeceğim teşekkürler.

hayırlı olsun topiğin canım senin kilo 3 kilo vermen gerek bence ve daha çok sıkılaşman gerek ölçülerin çok iyi değil sıkılaşmak daha önemli :34:

Teşekkür ederim canım
bende öyle düşündüğümden spora yöneldim pilates yapıyorum
artık kilo verdikçe bakıcam duruma göre ölçülere göre,şuan 48 kilo hedefim ama belki değişir :))

Dünkü menümü yazamadım :

Sabah :
Tam tahıllı ekmek bir dilim
Az miktar beyaz peynir
1 siyah zeytin
1 bardak çay
2 adet kuru kayısı

Öğlen :
Yoğurtlu kepekli makarna
Şekersiz limonata

Akşam :
Bir tabak ıspanak

Sabah fazla kaçırdım kendimi ödüllendirdim diyebilirim :1: Bu yüzden öğlen sadece bir adet elma yiyeceğim ve yeşil çay içeceğim.

Akşam ise ;
Haşlanmış tavuk ve
patates salatası var menümde...

Teşekkür ederim canım
bende öyle düşündüğümden spora yöneldim pilates yapıyorum
artık kilo verdikçe bakıcam duruma göre ölçülere göre,şuan 48 kilo hedefim ama belki değişir :))

boyuna göre 48 çok az canım :31:

boyuna göre 48 çok az canım :31:

Öyle canım ama bünyeden bünyeye de değişiyor, aynı boyda benden 3-5 kg fazla olanların bile bacakları benimkilerden ince...

Yazın 50 kiloydum canım ama inanır mısın tüm yazı pantolonla geçirdim ne etek ne elbise giydim, bünye meselesi işte..
kilomla bacaklarımın arasında çok bariz fark var :52: o zaman da 36 cmdi baldırlarım 5 kiloyla 2 cm oynamış ama basenler arttı,

spora bağlı bu 50 kg'a geldiğimde istediğim ölçülere gelirsem diyeti keserim mesela.. :)))))

Bugün herhangi bir menü yazmayacağım
istediklerimi yiyeceğim abartmamak kaydıyla,

istediklerim arasında tatlı, çikolata yok tabi ah ah:31:,
hoş onları da yemek istiyorum :56:

dünkü yazdığım menü de yalan oldu zaten ,
neyse bu haftasonunu hafızalardan silmek istiyorum:1:

Artık spor günlüğümü de bu başlık altında tutacağım...

Geçen haftayı baya boş geçirdim, yapacağım dedim ama boş geçirdiğim günler oldu, yaptıklarım da uzun süreli olmadı.

Dünkü pilatesten sonra şuan eğilemiyorum bile .. Birden ağır hareketlere sardım çünkü :52:

Bugün spor yok çünkü regl oldum dün ama yarın yapacağım,

veeeeeeeee... yarın tartılma günüm.... heyecan yaptım . :1:

Spor yapmayacağım dedim ama dayanamadım
Jillian Michaels'in 30 günlük egzersiz programını uyguladım
27 dk sürüyor..

Bugünlük bu kadar.
Yarın zumba eklemesi yapabilirim ya da pilates.
Yarın ki durumuma ,ağrılarıma bağlı bu. Sağ çıkabilirsem ve iyi olursam yapacağım inşallah :1::1:

Sabah kalktığım gibi tartıldım...

$IMG_20140203_083324.webp tam 900 gr gitmiş..

Haftaya da 53ü görürüm umarım...

Bu sabah :

Bir dilim incecik beyaz ekmek
Kibrit kutusu kadar beyaz peynir
1 siyah zeytin
Yeşil çay
1 adet kuru kayısı ve incir

Öğlen :
Patates salatası

Akşam:
4 adet lahana sarması
Bir dilim kepek ekmeği

Ara öğün olarak form mısır patlağı ve elma.....

Jillian'ın 27 dk 'lık egzersizini de yaptım.

Son düzenleme:
Sabah:

Tam buğday ekmeğinden yapılmış sandviç
Yeşil çay

Öğlen:

Çubuk kraker , mandalina

Akşam:

Tavuk çorbası
Brokoli salatası

Spor olarak ;
***Jillian egzersiz programı 1/3

Back