- 27 Mayıs 2017
- 1.900
- 884
- 123
- Konu Sahibi Passionatewoman
-
Para ve mevki insanları bu kadar kolay yoldan çıkartmamalı.. ona gelen kadınlar o adam için değil parası için geliyorlar sonuçtaÇoğu aldatıyor
Adamın karizması varsa tipi düzgün olmasına gerek yok parada varsa tek eşli olmıyorlar
Yapmayan vardır ama çok az .
Gül gibi yuvaları dururken dışardaki kadınlar neden bu kadar çekici gelir anlamıyorum.. aldatılan kadın da sebebi ne olursa olsun bu durumu bu kadar kolay kabullenmemeli bence.. o benim hayatımı idame ettiriyor ; bende görmezden geleyim düşünesi doğru değil..'Çoğu erkeği' diye sormuşsun. Evet bu durum çoğu erkeği yoldan çıkartır. Ve bu tip erkeklerin eşleri birçok şeyi görmezden gelip 'güçlü kadın' rolü oynar ve kocasını elinde tutmaya çalışır. Çünkü bu rolü oynamasa kocasını tamamen kaybedecektir. Bu tip erkeklerin eşleri başka kadınlara karşı yenilmişlik hissini dahi kabul etmez. Ya bu sebepten ya da kendi ailesinden destek göremediği için, bir diğer sebep de kendi ayaklarının üzerinde duramadığı için kocasının yaptıklarını görmezden gelir.
Elbette doğru değil ama o kadar değişik insanlar var ki :) Şaşırmamak gerekiyor :)Gül gibi yuvaları dururken dışardaki kadınlar neden bu kadar çekici gelir anlamıyorum.. aldatılan kadın da sebebi ne olursa olsun bu durumu bu kadar kolay kabullenmemeli bence.. o benim hayatımı idame ettiriyor ; bende görmezden geleyim düşünesi doğru değil..
Evet ama adamlar bunu umursamıyorPara ve mevki insanları bu kadar kolay yoldan çıkartmamalı.. ona gelen kadınlar o adam için değil parası için geliyorlar sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?