Her seferinde aynı şey oluyor

Visnekralicesi

Biliyorsun geçiyor zamanla ama ne fayda.
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2019
2.459
3.456
83
Ne zaman dudak üzerine ve yanağıma ağda yapsam yüzüm şişiyor sivilceler doluyor pürüzsüz temiz olayım derken yüzüm maaf oluyor gören ne oldu yüzüne diyor geçene kadar 4 5 gün öyle kalıyorum İple aldıramıyorum hem çok acıyor hemde dudak üstünde benim var ip kesebilir diye kimse almıyor tabi mesela nişanlımla buluşucam ne zaman hazırlanıp ağda yapsam bu seferde sivilce derdi cıkıyor ne yapsam engelleyebilirim sivilce cıkmasını siz ağda yapmadan önce yada sonra nasıl önlemler alıyorsunuz bu gibi durumlar için.

Ipten başka çare yok. Benim ağda, yara bandı, vs yapışkan şeylere alerjim var. Vücuduma değdiği an yanık gibi kabarıyor. Ip en temiz çözüm. Veya yaylar var onlarda fena değil ama o da bende sivilce yapmıştı. Ama dediğim gibi ben ekstra ekstra hassas ciltliyim belki sizd3 yapmaz

Epilasyon yayları var. Ben dudak üzerim için onu kullanıyorum. Yüz için de kullanılıyor. Igneli epilasyona gitmeden önce, yüzüme onu kullanırdım.

Ne zaman dudak üzerine ve yanağıma ağda yapsam yüzüm şişiyor sivilceler doluyor pürüzsüz temiz olayım derken yüzüm maaf oluyor gören ne oldu yüzüne diyor geçene kadar 4 5 gün öyle kalıyorum İple aldıramıyorum hem çok acıyor hemde dudak üstünde benim var ip kesebilir diye kimse almıyor tabi mesela nişanlımla buluşucam ne zaman hazırlanıp ağda yapsam bu seferde sivilce derdi cıkıyor ne yapsam engelleyebilirim sivilce cıkmasını siz ağda yapmadan önce yada sonra nasıl önlemler alıyorsunuz bu gibi durumlar için.

Şekerli ağda kullanma. Sir kullanıyorsan yaptıktan sonra 24 saat su değdirme. bir de ağda hangi tür olursa olsun zamanla sarkmaya neden olur. O yüzden yüzde pek sağlıklı değil.

Benim de öyle oluyordu. Regline yakın bıyık alma bir de 1 gün boyunca yüzüne su sürme. Krem de sürme. Bir de böyle dene bakalım çıkacak mı. Ben bu şekilde yaptığımda sivilce çıkmıyor

Braun'un hem yüz tüyü alan hem yüz temizleme fırçası hem titreşimli krem surme aparatı olan bir makinası var. Braun face spa yazarsan görürsün. Bizde o var, çok az bir açıyla aliyor tüm yüz kıllarını. Küçücük olduğu için ucu benine de denk gelmez. Ben tavsiye ederim. Öyle çok pahalli da değil. Ya da baska markaların yüz epilatorlerini deneyebilirsin

Braun'un hem yüz tüyü alan hem yüz temizleme fırçası hem titreşimli krem surme aparatı olan bir makinası var. Braun face spa yazarsan görürsün. Bizde o var, çok az bir açıyla aliyor tüm yüz kıllarını. Küçücük olduğu için ucu benine de denk gelmez. Ben tavsiye ederim. Öyle çok pahalli da değil. Ya da baska markaların yüz epilatorlerini deneyebilirsin
Kalıcılığı ne kadar oluyor ve iyi alıyor mu. O ürünü biliyorum

Biraz uzun sürüyor ama cımbızı öneririm. Çok acıtmıyor da zamanla pratik oluyor. Ben ağda yapıp sonraki günlerde çıkanları cımbızla toplayıp o yeni alınmış halini devam ettiriyorum. Bir kere ağdayla alın sonrasında iki üç günde bir çıkanları cımbızla alın. Ağdadan sonra yapınca azar azar almış oluyorsunuz. Bir de ben ağdadan hemen sonra kolonya sürüyorum o bölgeye, kuaförümün önerisi. Sivilce dediğimiz şey kıl kökü iltihabı sonuçta, alkol de iltihabı önlüyor bir de geç çıkmasını sağlıyor. Kaşlarımı alınca oraya da kolonya sıkıyorum.

Back
X