• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her şey bitti mi?

Turk kizi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2017
189
82
13
29
İyi akşamlar kızlar benim bir sevgilim vardı sözde demek daha doğru olur.Ben şüphelendim çünkü beni cinsel anlamda kullandığı o kadar belliydi ki bana Ruslarla birlikte oluyorum diye bir şey söyledi filanca yerde bütün yaz çalıştığını söyledi.Vizelerde geldi yanıma bana yakınlaşmak istedi ben de buna bağırdım işte sonra telefonla arkadaşımla konuşmaya çalıştım o gitti ve 1 ay oldu aramadı.Her şey bitti mi sizce?Bu arada Rus kızı cümlesini yanıma geldiğinde söyledi daha önce böyle bir şey söylememişti.

Yakınlaştı ben istemedim diyorsunuz ve cinsel anlamda beni kullanıyor diyorsunuz. Birşeyler yaşamadan sizi kullanması imkansız.

Rus kızlarla birlikte oluyorum dedi :KK57: ve 1 aydır aramadı.
Bitmediyse de bitir zaten bitmeyecek yanı da kalmamış :işsiz:

Rus kızlarla birlikte oluyorum dedi :KK57: ve 1 aydır aramadı.
Bitmediyse de bitir zaten bitmeyecek yanı da kalmamış :işsiz:
Yanıma geldiğinde kullandı bu cümleyi.Zaten biz en fazla 1 ay beraberdik sonra çalışmaya falan gitti.

Rus Kizlara birlikte oluyorum dedi ve senin kullanmak istedi ??ben rus degilim cnm deseydin ve ekleseydin sen var duj istemek☺ ay zaten biterse bitsin böyle bi adamdan ne beklenirki bittimi diye sorguluyorsun uzuyorsun kendini...

Nerde "sen seviyor duj?" Var oraya gidiyor demek ki adam.
Sence böylesiyle devam etse ne olur?
Bitirmek istiyordum zaten ben çok yanlış yaptım böyle biriyle oldum.Sürekli beraber olmak istiyordum reddettim evime gelmek istedi kabul etmedim.

Rus Kizlara birlikte oluyorum dedi ve senin kullanmak istedi ??ben rus degilim cnm deseydin ve ekleseydin sen var duj istemek☺ ay zaten biterse bitsin böyle bi adamdan ne beklenirki bittimi diye sorguluyorsun uzuyorsun kendini...
Biliyor musun sadece ondan intikam alamadığım için üzülüyorum masörlük yapıyormuş otelde.Ben aptallık yaptım 21 yaşında (şu an 22 yaşındayım) hiç sevgilim olmadı diye pat diye kabul ettim teklifini.

Bitirmek istiyordum zaten ben çok yanlış yaptım böyle biriyle oldum.Sürekli beraber olmak istiyordum reddettim evime gelmek istedi kabul etmedim.
Onun amacı farklıymış boşver geride bırak aklı fikri seks olmayan erkeklere denk gelirsin umarım.

Böyle yaklaşan bir erkek ten ne hayır gelir ki zaten...Rus kızlarla birlikte oluyorum bir sevgiliye diyebilmek için seni kaybetmekten açıkça korkmadığının göstergesi zaten istediğini alamayınca da kesmiş diyoloğu senin için bitmiş olması ne büyük bir şans

Biliyor musun sadece ondan intikam alamadığım için üzülüyorum masörlük yapıyormuş otelde.Ben aptallık yaptım 21 yaşında (şu an 22 yaşındayım) hiç sevgilim olmadı diye pat diye kabul ettim teklifini.
Bosveeeer aptalim deme sansliyim de erkenden ogrendim yuzunu de pardon sapikligini de

Onun amacı farklıymış boşver geride bırak aklı fikri seks olmayan erkeklere denk gelirsin umarım.
Kilolu biriyim doğruyu söylemek gerekirse o da zayıf biriydi şu an zayıflamaya çalışıyorum sağlığım için.Umarım ama inancım o kadar azaldı.Zaten öyle biri neden beni gerçekten sevsin ki...

Böyle yaklaşan bir erkek ten ne hayır gelir ki zaten...Rus kızlarla birlikte oluyorum bir sevgiliye diyebilmek için seni kaybetmekten açıkça korkmadığının göstergesi zaten istediğini alamayınca da kesmiş diyoloğu senin için bitmiş olması ne büyük bir şans
Allahtan verilmiş sadakam varmış evime gelmek istedi evime çağırsaydım evimden çıkmazdı.

Yanıma geldiğinde kullandı bu cümleyi.Zaten biz en fazla 1 ay beraberdik sonra çalışmaya falan gitti.

Aman gitsin uzak olsun senden. Kurtulduğuna şükret bence. Bi de bi yorumda kiloluyum demişsin her şey dış görünüş değil :) Tabi ki sağlığın için zayıfla ama o zayıf ben kilolu gibi kıyaslama boşver. Adamda karakter yok zayıf olsa ne olur.

Kilolu biriyim doğruyu söylemek gerekirse o da zayıf biriydi şu an zayıflamaya çalışıyorum sağlığım için.Umarım ama inancım o kadar azaldı.Zaten öyle biri neden beni gerçekten sevsin ki...
Bunun kiloyla ne alakası var canım ortalık sıfır beden takıntılı insanlarla kaynıyor, toplumun/sosyal medyanın bi dayatması bu. Sağlığın için kilo ver tabi ama birinin seni sevmesi için kilon boyun saçın önemsizdir daha yaşın küçük sanırım ama ilerde daha iyi anlarsın. Böyle birinden sevgi bekleme zaten, duygularına değerlerine önem veren kişilere yoğunlaş. Bu gibi cinsellik düşkünü abazalardan uzak dur.

Aman gitsin uzak olsun senden. Kurtulduğuna şükret bence. Bi de bi yorumda kiloluyum demişsin her şey dış görünüş değil :) Tabi ki sağlığın için zayıfla ama o zayıf ben kilolu gibi kıyaslama boşver. Adamda karakter yok zayıf olsa ne olur.
Özgüvenim eksik itiraf etmek gerekirse.Onun da kız kardeşi var diyeceğim de onda o karakter,gurur ne gezer.

herşey bittimi diye sormak nedir Allah aşkına ???
herşeyi geçinde bu derece gurursuzluğunuz beni bitiriyor.
bitmemiş olsa ne olacak yani? devam mı edeceksiniz o ahlaksızla?
gerçi cinsel anlamda kendini kullandıran birisine ben ne anlatıyorumki pehhh....

Kız öyle bir anlatmışsın ki ben de sandım sürekli sevişiyonuz :KK53:

İyi olmuş her şeyin bittiği. Ne karaktersiz adammış :KK20: Karşına daha düzgün insanlar çıkar üzülme sakın.

Bunun kiloyla ne alakası var canım ortalık sıfır beden takıntılı insanlarla kaynıyor, toplumun/sosyal medyanın bi dayatması bu. Sağlığın için kilo ver tabi ama birinin seni sevmesi için kilon boyun saçın önemsizdir daha yaşın küçük sanırım ama ilerde daha iyi anlarsın. Böyle birinden sevgi bekleme zaten, duygularına değerlerine önem veren kişilere yoğunlaş. Bu gibi cinsellik düşkünü abazalardan uzak dur.
22 yaşındayım ama bu aşk konularında tecrübesizim bir de özgüvenin yok.İnternette erkekler yazıyor ya zayıf olsun zayıf diye.Herhalde onlardan etkilendim.

Back
X