• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her şey bu kadar 'basit' mi?

teşekkür ederim detaylı anlatım için, adalet 1. sınıfı henüz bitirmiş birine çok yardımcı oldun valla. ben hiç bu açıdan bakmamıştım.
Rica ederim canım. Şu cümlemi telefon yanlış düzeltmiş, ben geri düzelteyim "Eğer başlangıç da üst Düzey suçlar gibi cezalandırılırsa,..."
Demek istemiştim.

Tecavüzü bile (bakiremisin değilmisin diye ayırıp tecavüce uğrayan binlerce erkek çocuğunu yok sayıp) bunun bir insanlık suçu olduğunu göremediğimiz sürece adalet böyle işleyecek malesef tecavüzü sebep olarak görüyoruz çünkü bahanem şuydu diyor mahkemece kabul görüyor hiçbir bahanesi yok olmayacakta ama kimse başına gelmeden uyanmıyor bu yazdığımı okuyan okumayan bir sürü kadın eşi tarafından en az bir kez tecavüze uğruyor ama eş olunca susuluyor offff o kadar çok ki hangisini anlatayım tecavüz dayak hakaret işkence hakedilen bir şey değildir ( lütfen bu zihniyettekiler bir an önce terketsin bunu) 13 yaşındaki kıza tecavüz edip rızası var diyenler 2 yaşındakininde mi rızası var tahrik mi etti mini mi giydi sizin deyiminizle kuyruk mu salladı hak mı etti?

Ben haberi okuyamadım başlığı okudum sadece.Ne diyeyim ki,şu olay başka bir ülkede olsaydı hiçbir nedene bakmazlar adamı tıkarlardı içeriye.Biz de olunca tecavüzün tacizin nedenine bakıyorlar.Hani utanmasalar taciz edilen kişiye sen suçlusun diyecekler.
Biri bunu benim çocuğuma yapsaydı öldürürdüm.Çok net. Allah anne babaya ,bu tacizi yaşayan kişilere sabır versin.Gerçi sabır ile ne olacaksa...

Bir kadın kaçırılıp tecavüz girişiminde bulunup bıçaklanıp yetmeyip yakılır oda yetmeyip eli kesilirse arkadan sarılma basit kalıyor sende halkısın hakimbey burada suçlu kim tabiki kadınlar

Back
X