Her şey bu mu?

Nxnckdjck

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2014
766
307
123
Bazıları için çok gereksiz bazıları için önemsiz. Ama artık beni rahatsız ettiği için paylaşmak istedim. Her şey dış görünüş mü her şey olmasada çoğu şey. Tamam elim ayağım tutuyo ama benden daha kötüler var mutlu olmalı mıyım demeliyim. Aslında bu sorumun temelinde sinirimi bozan bir durum yatıyor. Hoşlandığım bir çocuk vardı. belli etmek istemedim iyikide etmemişim. sarışın fıstık gibi bir kızla çıkmaya başladı. Aynı zamanda çıkarken daha güzel birini bulup resmen yavşadı. Bu gerçekten hoş değil. Bu onun hatası olsada dış görünüşün önemini değiştirmiyor. Bu yetersiz hissetmemi sağlıyor. sizinde başınıza geldi mi ? Bakımlıyım hatta çirkinde değilim mutluyum ama bazen gerçekten çok yetersiz geliyor.

Bazıları için çok gereksiz bazıları için önemsiz. Ama artık beni rahatsız ettiği için paylaşmak istedim. Her şey dış görünüş mü her şey olmasada çoğu şey. Tamam elim ayağım tutuyo ama benden daha kötüler var mutlu olmalı mıyım demeliyim. Aslında bu sorumun temelinde sinirimi bozan bir durum yatıyor. Hoşlandığım bir çocuk vardı. belli etmek istemedim iyikide etmemişim. sarışın fıstık gibi bir kızla çıkmaya başladı. Aynı zamanda çıkarken daha güzel birini bulup resmen yavşadı. Bu gerçekten hoş değil. Bu onun hatası olsada dış görünüşün önemini değiştirmiyor. Bu yetersiz hissetmemi sağlıyor. sizinde başınıza geldi mi ? Bakımlıyım hatta çirkinde değilim mutluyum ama bazen gerçekten çok yetersiz geliyor.

Yaşınız kaç ? Bu yetersizlik hissi yaşla da alakalı olabiliyor

arıza o anlattığın kişide anlasana bunu

kendinizi yetersiz hisettmeyin,hoşlandığınız çocuk sizi seçmediyse amacı farklıdır o yüzden olabilir.
bu konuda kendinize yüklenmeyin ;)
elbet karşınıza daha iyi birileri çıkar :)

O kişinin karaktersizliğinden. Sorun sende değil. Ya bir de insanlar bir senede çok değişiyor. Emin ol o fıstık gibi dediğin kız da değişecek. Seni gözüyle değil gönlüyle seveni seç.

18 diyelim diyorsun :KK48: peki.
Zerre kadar üzülmene gerek yok.
Bu yaşlarda erkekler ne hikmetse hep albenisi olan kızlara yönelirler.
İş ciddi yaşlara ulaştığında karakteri sağlam kız isterler :KK66:
Senin kendini kötü hissetmen doğal ama inan ilerde bu hissettiklerine güleceksin.

18 diyelim diyorsun :KK48: peki.
Zerre kadar üzülmene gerek yok.
Bu yaşlarda erkekler ne hikmetse hep albenisi olan kızlara yönelirler.
İş ciddi yaşlara ulaştığında karakteri sağlam kız isterler :KK66:
Senin kendini kötü hissetmen doğal ama inan ilerde bu hissettiklerine güleceksin.
Umarım böle olur :)

Bu aralar öyle gibi. Haber spikerleri eskiden 45 yaş üzeri olurdu şimdi nerede güzel onları seçiyorlar.işe güzeller alınıyor. Eskiden en fazla makyaj vardı şimdi botoks,bakım, estetik. O eski tombul teyzeleri özlüyorum, yaşlanmak yasak sanki. Herkes fit olmak zorunda. Yerden mantar gibi spor salonu fışkırıyor. Hem para kazanacaksın, hem güzel olacaksın, hem fit. Bu arada Mutlu olamamışsın sorun değil.

Ayni yaştayız ve benim gözlemlediğim kadarıyla bu yaştaki erkekleri etkileyen en önemli faktör dış görünüş
Evet bir insandan hoşlanman için fiziksel olarak da beğenmen gerekir
Ya da hoşlandığın insanin görünüşünü beğenirsin
Biraz paradoks:-)
Ama o kişi üzülme çünkü belli ki şekilci bir çapkınmis kendisi

Back
X