Ailem boşanma konusunda destekcim tabii ki ama ortalama 70-80k kadar bu süreçte bana destek oldukları için ben daha fazla masraf çıkarmamak adına barodan avukat bulabilir miyim diye araştıracağım soyleyecegimi yazmıştım. Aslında 70-80k bu devirde komik bir rakam belki ama yine de bunu da yapmak zorunda degiller. O yüzden pek bir şey demiyorum. Bir de babam kalp hastasi, açıkçası ne tartaklanma olayından ne de borcumun bir tık fazla oldugundan onlara bahsetmedim. Kendim baş etmeye çalışıyorum o kısımla. Hatta en kotu ihtimalle maaşıma haciz gelir, yüzde 30'u kesilir bile diye düşündüm.
Bu arada aileme belki daha çok adım atsaydim onlar birçok şeyi önüme daha çok sererdi. Aramızda yıllardır bir soğukluk var ama.
Sonuç olarak dün babam benim için iki avukatla görüşmüş ben de avukat arkadaşlarım ile ayrıca görüştüm. Yarın bizzat tutacagimiz avukat ile de görüşmeye gideceğim. Öncelik anlaşmalı boşanma. Olmazsa İlk etapta uzaklaştırma kararı aldiracagiz, evin ben ve çocuğum için tahsis edilmesini isteyeceğiz. Gecenin bir yarısı bizi sokağa atmalar, ben hem çocuğun hem de borcun yükünü sırtıma almışken o evde g.tunu cok bile buyutmene izin verdim.
Avukat ayrıca düğünde takilarimin olduğu bir fotoğraf istemiş, onları da alabilirmisim, şu anda o takilar olmasa bile bu tabii ki.
Ayrıca çocuğa direkt nafaka bağlanması için de harekete geçiyoruz. Avukat maaşın yarisina kadar baglattigim davalar var diye konusmus. Aylardır çocuğa iki mama parası anca geçmiştir, bu esneklik ona çok bile. Şahsım adina herhangi bir nafaka talebim yok, o polemiğe hiç giremeyecegim.
Haricinde darp raporu durumunu yarın avukatla bizzat özel olarak konuşacağım. Umarım hayırlısı olur. Şu anda kızımla birlikte başbaşa oturacağımiz evin hayalini kuruyorum sadece. Bu vesile ile de görenlerden bu sürece en az hasarla atlatmam için dualarınızı bekliyorum