Her sey cok farklı olacak. / zamana

hanyolcuhanciyolcu

Aktif Üye
Pro Üye
Anneler Kulübü
28 Eylül 2024
2.081
6.901
78
31
Yaşadığım kötü ve üzücü dönemi, burada biraz olsun unutuyorum. Bu sebeple anı kalması icin ve gerekirse dönüp okumak icin elimin altında bulunması adına burayı sanal günlüğüm olarak kullanmaya karar verdim.
Maddi manevi hayatımdaki sorunların çözümü icin adım atmaya kendime söz verdim.
Umarım yazdıkça da bana şifa olur.

Pazartesi ve salı gününü resmi tatil ile birleştirdigim için bugün pazartesi günü gibi hissettim.
Bir süredir ailemin yanında olduğum için artık iş yerime yaklaşık 1.5-2 saat mesafede bir yerdeyim. Kendi evimde çıktığım saate göre artık çok daha erken çıkıp, daha geç eve gidiyorum. Tesellim ise sadece ayda 12 gün işe gidiyor olmak. Hem ay sonu yoğunluğu hem de resmi tatil ve hafta sonu araya girdiği için epey işim birikti.
İş yerinde benden bağımsız bazı sorunlar olduğu için zaten aylardır ekip olarak karışık bir şeyler yaşıyoruz. Bu süreçlerin içerisinde yenilenen bir kadro, yenilenen iş şekilleri derken bir de kendi özel hayatımdaki süreçler dahil olunca imdat diye bağırasım geliyor bazen ofisin ortasında :)
Neyse ki sevdiğim bir huyum var; gerçekten çok kötü bir ruh halinde olsam bile köşede göz yaşı döküp işimi yapmaya devam ediyorum (yaşandı) Elimden geldiğince yaşadığım süreci ise yansıtmıyorum. Açıkçası benim kişisel sorunlarımin da işi etkilemesinin doğru olmadığını düşünüyorum. Bir sekilde tutunuyorum diyelim bu süreçte :)
İşleri biraz toparlamak adına hem de finalize olması gereken işler olduğu için daha da erken çıktım evden. Biraz gidip mesai yapacağım. Bu ay epey bir mesai yaparım gibi ya, neyse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…