Her sey cok karısık ne yapacağımı sasırdım...

Sakar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Mart 2011
35
0
0
Ankara
3 yıl önce girmistim en son bu siteye.Sorunlarımı yazıyor ve rahatlıyordum.Bana fikir verenler sayesinde güclüydüm.Fakat bu aralar kendimi güclü bulmuyodum,ayrılmaktan korkuyodum ama bu sefer dayanmaya,güclü olmaya calısıyorum..Bu yüzden yeniden buradayım..

Öncelikle derdim ne onu yazayım:

Yaklasık 2 hafta önce sevgilimle bulustum .. Bulusmadan önceki gün kavga etmistik bi arkadası yüzünden..Ona o kızdan hic hoslanmadıgımı,onunla konusmamasını güzel bi sekilde söylemistim.Ama beni dinlemedi,o iyi kız,konusurum karisma vb seyler dedi.Kız gercektende hos,iyi bi kız degil..Her erkekle samimi,arkadas olan bi tip.Ona ya o kız ya da ben dedim ve sen diyemedi..Ama sonunda o kızla arkadaslıgını telefonla bitirdi.Ve bana bu konuyu yarın tekrar konusalım dedi..Ertesi gün gittim konustuk.Neyse dedim takılacak bisey yok uzatmayım diye düsündüm..Sonra eve geldim internette dolasıyodum bir de ne göreyim!O kızla yeniden arkadas olmuslar.Bunu mesajla sordum neden böyle yaptın dedim.Ve bana sadece bu konuyu konusmayalım dedi..(bu arada kızın sevgilisi varmıs)

1 haftadır hic mesaj atmadı.Bende ayrıldıgımızı söyledim ve baska bir sey yapmadım.Normalde mutlaka cevap verirdi.Ama vermedi.Eminim bikac gün sonra cevap vericek genelde böyle olaylardan sonra kafasını dinlemek,konusmamak ister bu seferde öyle oldugunu düsünüyorum.Ama onunla tekrar birlikte olmak istemiyorum onu seviyorum ama onunla birlikte olmamam gerek diye düsünüyorum.Bu yüzden 3 gündür güclü olmaya calısıyorum,kendimi avutuyorum her sey yolunda gidiyor..Ama eski günler aklıma gelince üzülüyorum..Gecer bu günlerde diyor ve avutuyorum kendimi.Sizce dogru mu düsünüyorum yoksa abartıyomuyum?Eminim bir gün mesaj atıcak.O gün ne yapmalıyım?Onunla konusmalımıyım,yoksa irtibatımı kesmelimiyim?O kadar cok sey yasadıkki tuhaf oluyo insan her seyi düsünüyo kafası karısıyo..Benimde kafam cok karıstı yardıma ihtiyacım var :97:

öncelikle kızdan gıcık kapmışsın...yani bazı şeyler insanın elinde değildir...istediğin kadar geniş olayım ya da kafaya takacak bişi yok arkadaşlıklarında diye düşünsen de bunu yapmak kolay değildir... belliki kıza karşı negatifsin...bazı insanlar isterlerse dünyanın en iyi insanı olsunlar o insana negatiflik duymamak elde değildir...sen de bu kız için böyle hisler taşıyorsun... ve bu böyle devam eder... sen erkek arkadaşını üzmeyim diye konuyu kapatmaya çalışıp umursamamaya çalışsan da ister istemez devam eder bu hislerin... ödün vermek zorunda kalırsın kendinden... bitsin bu ilişki... neden dersen...farzedelim ki sen abarıyorsun...gayet norma arkadaşlar ve diyelim ki karışmakta haksızsın... ve de kendi kendine dedin ki ben abartıyorum artık doğal karşılayacağım dostluklarını...nolur biliyormusun... sen internette acaba ne konuşuyorlar...? acaba telefonlaşıyorlarmı...? acaba görüşüyorlarmı? diye düşünmekten kendi kendini hasta edersin... her zaman kafanda bu sorular dolaşır...en mutlu olduğunuz anınızda bile o kızın ismi geçtimi kendini çok kötü hissedersin... bir de görüşmeyeceksin onla demişsin ya... artık yasakalr daha bir çekici olmuştur... sana diyeceğim boşver gitsin kendi yoluna... eğer duyarlı bir insan olsaydı senin bu kızla görüşme demene bile gerek kalmadan bir sınır koyardı onunla arasına... ya da senin için her daim rahat olurdu eğer bu adam senin için doğru kişi olsaydı...ilişkilerde bu tarz pürüzler tolere edilecek şeyler değildir... ilişkinin temeline zarar verir... fazr edelim ki sorun tamamen senin anlamsız kıskançlığın...böyle olsa bile sonuçta senin karakterine uyumlu olmadığını gösterir onun rahatlığı...

erkek arkadaşının davranışına bir anlam veremedim açıkçası. ben bir kızla muhabettinden rahatsız olucam sevgilimde beni dikkate almıycak bi de gidecek o kızı tekrar ekliycek. oldu !

canım sen sonuna kadar haklısın. valla ben gıcık kaptığım ve sevgilime ilgisi olduğunu hissettiğim herkesi sildiririm hayatından. ki zamanında yaptımda. benim dememe bile kalmadan her yerden sildi attı. yanımda azarladıkları bile oldu. hatta benim bile sormadan sildiklerim facebookundan engellediklerim bile oldu. sadece haber verdim. siliyorum haberin olsun diye. tek söylediği haklısın ben olsam bende yapardım oldu.

sevgilinin davranışları çok saçma canım. eğerki sen bu kızdan hoşlanmıyorsan uzak duracak bu kadar basit. ilişkileri 3. kişilerin rezil etmesine izin vermemek gerekiyor. söyle sevgiline canım bu kızı bir daha asla hayatında istemiyorum de. bunun son şansı olduğunu belirt bence ve de aynı şeyi sen ona yapsan ne hissederdi sor. empati kursun biraz. davranışlarını düzeltesin.

Bu ne ya forumda bu aralar erkeklerin kız arkadaşları sorun
Şayet sizin yakın ve erkek arkadaşınızında hoşlanmadığı bir erkek arkadaşınız olsaydı
ve erkek arkadaşınız ya o , ya ben deseydi , siz kesin erkek arkadaşınızı seçerdiniz
Hiç düşünmeden hemde!
Ama erkekler öyle değil canım , her zaman yedekte bir kız bulunacak illaki
İyiki ayrılmışsınız , İnşallah bundan sonra adam gibi birini bulursunuz diyecem
Ama üzgünüm , ülkemizde düzgün erkek kalmadı
Nesli tükendi , yada hiç varolmadılar ..:26:

Erkekler bu tarz arada bırakılmaktan hiç hoşlanmıyolar nedense. Kendi açılarından böyle düşünmekte haklılar.Sonuçta arkadaş gözüyle baktıklarını düşünüyolar ve bu tarz tepkilere anlam veremiyolar. Biraz kıskaçlıkta sezdim sizde. Bende tahammül edemiyorum böyle şeylere ama eşime fazla belli etmemeye çalışıyorum. Çünkü çok fazla abarttığımı düşünüyor. Yani ya kendini değiştireceksin yada bu tarz konularda senin gibi düşünen başka birini bulacaksın.

Rahatlattınız kızlar beni..Anladım ki ben abartmıyorum..Kim olsa benim gibi davranırdı heralde..Bana sifresini bile vermiyor ne gerek var,ben seninkini istemiyorum sen napacaksın benimkini diyor..Ben cok sıkılırım böyle seylerden.Kisiligimiz uyusmuyor onla.Ne kadar acısada bırakmam gerek..Bu böyle devam etmez.Daha öncede yapmıstı aynı seyi ama silmisti o zaman dedigimi yapmıstı.Ama bu sefer yapmadı .Dediginizi yapıcam,mesaj atarsa benim istemedigim kisilerle muhattap olmamasını sölicem kabul etmez veya lafı dolandırırsa hic dinlemeden ayrılıcam.Dayanamıyorum böyle seylere kızın adı aklıma geldikce sinir oluyorum,fırtınalar kopuyo icimde..Kısaca unutmakta zorlanmıcam bi dönemde unutayımki sonradan her sey daha da zorlasmasın..

Canım tek sorun sadece bu kız mı? İlişkinizde eğer bundan başka bir sorun yoksa sakince onu dinlemelisin. Neden bu kızla konuşuyor bi sor? hemen kıskançlık yapıp birbirinizi üzmemelisiniz. Belki senin bilmediğin o kızın sana söylememesini istemediği bir durum vardır.Bence sevgiline iyi davran seviyorsan ve öğrenmeye çalış. Kalbinde bitiremezsen, kafanda bitmesinin bi önemi yok. Seviyorsan kandırma kendini...

Onceden olmustu ama simdilik bu kızdan baska sorun yok..

öncelikle kızdan gıcık kapmışsın...yani bazı şeyler insanın elinde değildir...istediğin kadar geniş olayım ya da kafaya takacak bişi yok arkadaşlıklarında diye düşünsen de bunu yapmak kolay değildir... belliki kıza karşı negatifsin...bazı insanlar isterlerse dünyanın en iyi insanı olsunlar o insana negatiflik duymamak elde değildir...sen de bu kız için böyle hisler taşıyorsun... ve bu böyle devam eder... sen erkek arkadaşını üzmeyim diye konuyu kapatmaya çalışıp umursamamaya çalışsan da ister istemez devam eder bu hislerin... ödün vermek zorunda kalırsın kendinden... bitsin bu ilişki... neden dersen...farzedelim ki sen abarıyorsun...gayet norma arkadaşlar ve diyelim ki karışmakta haksızsın... ve de kendi kendine dedin ki ben abartıyorum artık doğal karşılayacağım dostluklarını...nolur biliyormusun... sen internette acaba ne konuşuyorlar...? acaba telefonlaşıyorlarmı...? acaba görüşüyorlarmı? diye düşünmekten kendi kendini hasta edersin... her zaman kafanda bu sorular dolaşır...en mutlu olduğunuz anınızda bile o kızın ismi geçtimi kendini çok kötü hissedersin... bir de görüşmeyeceksin onla demişsin ya... artık yasakalr daha bir çekici olmuştur... sana diyeceğim boşver gitsin kendi yoluna... eğer duyarlı bir insan olsaydı senin bu kızla görüşme demene bile gerek kalmadan bir sınır koyardı onunla arasına... ya da senin için her daim rahat olurdu eğer bu adam senin için doğru kişi olsaydı...ilişkilerde bu tarz pürüzler tolere edilecek şeyler değildir... ilişkinin temeline zarar verir... fazr edelim ki sorun tamamen senin anlamsız kıskançlığın...böyle olsa bile sonuçta senin karakterine uyumlu olmadığını gösterir onun rahatlığı...

Gercekten cok dogru yazmıssın..Kücük bir sorun gibi görünsede gelecekte ona güvenim olmicak.Her zaman acaba öyle kızlarla konusuyormu diye düsünücem..Bu cok rahatsız edici bir sey.Ne kadar erken biterse o kadar iyi olucak sanırım benim icin.Alıstım zaten onsuzluga simdiden..Günlerdir konusmuyoruz.

Ben olsam, boyle bir durumla karsılassam, bana geriye donuk olarak mesaj attıgını farzetsem, hıc cevap bile vermezdim.
Mesajına yada telefonuna asla karsılık vermezdim.
Hice sayıldıgını anlayınca kuduruyorlar sinirden.

Ben olsam, boyle bir durumla karsılassam, bana geriye donuk olarak mesaj attıgını farzetsem, hıc cevap bile vermezdim.
Mesajına yada telefonuna asla karsılık vermezdim.
Hice sayıldıgını anlayınca kuduruyorlar sinirden.

Denedim,ama hicbir sey yapmadi tersine ben sinir oldum 10 dk dayanamadım cevap yazdım kendime de cok kızıyorum bu yuzden :47: mesaj atmadan duramıyorum

Back
X