Her şey düzelecek diyorlar ama

aynı durumdayız :( :( :( :(
ölmek isterdim fakat annem benim için yaşıyor kiyamiyorum

çok acılar çektim son iliskimde

ısı yoktu

ailesiyle yaşadım

çok acı çektim

gözüm patlattı sevdiğim adam

16 kere kafama darbe aldım

bu virus yüzünden oyle sıkıldımki
boşluktan onu özlüyorum

ne yapacağım isim yok

siberalemden yakışıklı bir avukat buldum

tinderdende doktor var

ama gorusemiyorum o yüzden eskiye dönmeye çalışıyorum

ama o deliler gibi aşıkken

terkettim diye , şimdi kızlarla online oluşunu izliyorum

keşke olsem diyorum

tek mutluluğum buradaki hanımlara destek olmak

umudum hayalim tükendi tirnaklarimi kopartmaktan bitti

ah ah sende benim gibi işi kötü birini seçme güzelim

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayata boyle bakarsan mutsuz olursun.hayat karsina hep sorun cikaracak ve sen hep bir secim yapacaksin,hicbir secim dort dortluk olmayacak.hep bir seyleri secerken baska seyleri feda edeceksin.olumlu bak bu ortamda gece gunduz calismak zorunda kalabilirdin.sagligini sectin,is zaten gelecek...

Halinize şükretseniz ? Bakın evde oturup tek başıma canım sıkılıyor diyorsunuz ben ne yapayım dört duvar arasında covid 19 un geçmesini bekliyorum. Hastayım kesin bir tedavisi yok ama ailem için kendim için moralimi bozmamaya çalışıyorum . 6 gündür tek bir odada olmak daha kötü emin olun . Ailenizi arayın biraz kafanızı dağıtın. Ders çalışın film izleyin zaman geçer emin olun ben bu satırları yazarken bile yoruluyorum maalesef
Gecmis olsun

ısı yoktu

ailesiyle yaşadım

çok acı çektim

boşluktan onu özlüyorum

ne yapacağım isim yok

tinderdende doktor var

keşke olsem diyorum

Sizde sıkıntı buyuk diyorum. 16 kafaya darbe, gozun patlatilmis vay be. Siberalemden avukat tinderden doktor size katiliyorum ama gulmekten katılıyorum😄

ısı yoktu

ailesiyle yaşadım

çok acı çektim

boşluktan onu özlüyorum

ne yapacağım isim yok

tinderdende doktor var

keşke olsem diyorum

Buradakilere ne yardimi yahu sana kim yardim etsin

Size deliler gibi aşık olan adam nasıl oluyorsa kafanızı 16 kere patlatmış. Siz de arkasından yasını tutuyorsunuz.

Önce kendinizi kurtarın da buradaki hanımlara desteğiniz eksik kalsın. :deli:

zaten sorunum suan atanamıyor olmam
ne aile hekimi ki aile hekimi olarak atanmak da kalmadı artık onun da uzmanlığını çıkarttılar ne de acil hekimi olarak atanabiliyorum
kendime yeni bir hayat kuracaktım ama şuan her şey başıma yıkıldı
Aslında şu an atanamamış olmayı avantaja çevirebilirsin tusa hazırlanarak, atanmış olsan o yoğunluktan ders çalışacak halin kalmaz kimbilir kaç yıl sonraya kalırdı uzmanlık, böyle boş bir zaman bir daha karşına çıkmaz sonra başını taşlara vurma acil nöbetlerinde keşke o zaman çalışsaydım da uzmanlığı yapıyor olsaydım şimdi diye. Ya kafam dolu odaklanamıyorum ders nasıl çalışayım deme zihnini meşgul etmen gerekiyor ve tıp oldukça eğlenceli dersleri olan bir alan, ilgini çeken sevdiğin derslerden başla yeterki başla devamı gelecektir

Aslında şu an atanamamış olmayı avantaja çevirebilirsin tusa hazırlanarak, atanmış olsan o yoğunluktan ders çalışacak halin kalmaz kimbilir kaç yıl sonraya kalırdı uzmanlık, böyle boş bir zaman bir daha karşına çıkmaz sonra başını taşlara vurma acil nöbetlerinde keşke o zaman çalışsaydım da uzmanlığı yapıyor olsaydım şimdi diye. Ya kafam dolu odaklanamıyorum ders nasıl çalışayım deme zihnini meşgul etmen gerekiyor ve tıp oldukça eğlenceli dersleri olan bir alan, ilgini çeken sevdiğin derslerden başla yeterki başla devamı gelecektir
Siz her konuma çok güzel çok olumlu yorumlar yapıyorsunuz her yorumunuz beni motive ediyor çok teşekkür ederim

Arkadasin olarak seni yalniz hissettirmeyecek insanlar bulmalisin.gonul işlerinden de bir süre uzaklas

Back
X