Her sey duzelir mi?

hera26

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2016
2.129
1.247
53
35
2yildir uzaktan uzaga olan bir iliski..kisitli zaman araliklari , adini koyamadigimiz bir dolu duygu ve sıkıntı.uzak mesafeyi yakina indirecek bir sey bile yok..ise basladi ailesi bir kez ziyaretine gelmedi unutmus gibi baska bir sehirde cocuklarini.haftasonu calisiyor araba alamiyor ve 2 ayda bir bazen ayda bir gorusebiliyoruz.. adim atamiyoruz..derken 90 aldi kpssden a grubu icin tam atanacak derken ohal..hevesimiz yine kursagimizda kaldi.. az once ayrildik sogudum mu yoruldum mu bilmiyorum onsuz olmaya 1 hafta dayandim ayriligi denedigimde ama yanyanaykende buz kesiyorum..gidecegi an konusamiyorum kaliyorum oylece..agzima geleni soyluyorum bazen.millet sevgilisini takmis koluna her gun bir yerde eglenirken cok dokunuyor..cok mutsuzum eskiden yanyana guzeldik bazen yine gulsemde bir kac saat sonra kalkacagini dusundukce dokunuyo...ayrilmam mi lazim yoksa az kaldi deyip son bir gayret mi bilmiyorum..imkansizliklar hic bitmedi ve atama olana kadar aileler tanissin diyor ama ben icimde bir seyleri sorgulamaya basladim..simdi ne olacak..elimde tektasim bakiyorum oylece.. daha gun yuzune bile cikamadik yuzugu aylardir bana takmasiyla kaldik..hic boyle hayal etmemistim baslarken bunca eziyet cekecegimizi dusunmemistim..bu yolun sonu var mi biz de guler miyiz ?

o kadar bi umutsuzluk göremedim hele bi bekle isi gücü olsun düzene girince iliskiniz de normale döner, adam da bunalmistir belki onun acisindan da düsün ortada gözle görülür bi durum yokken yarim kalmasin bence

daha önce ne kadar süre yanyanaydınız peki, uzaklık mı soğuttu seni ondan. bence senin içinde sevgi bittiyse, onu görünce içinde sevgi ve mutluluk hissetmiyorsan bitmiştir.

vallahi ben içinizde heyecan göremedim. yanındayken buz kesmeler falan da normal değil. yeterince sevmiyorsanız ayrılın. acabalarla evlenilmez pişman olursunuz.

Gerçekten seven biri, sevdiği fizanda olsa katlanır. Kimse ayılıp bayıldığından uzak mesafe ilişkisi yaşamıyor.

Bence sen duygularını gözden geçir.

Sorununuz ne anlamadım. Sevginiz bittiyse ayrılın.

2yildir uzaktan uzaga olan bir iliski..kisitli zaman araliklari , adini koyamadigimiz bir dolu duygu ve sıkıntı.uzak mesafeyi yakina indirecek bir sey bile yok..ise basladi ailesi bir kez ziyaretine gelmedi unutmus gibi baska bir sehirde cocuklarini.haftasonu calisiyor araba alamiyor ve 2 ayda bir bazen ayda bir gorusebiliyoruz.. adim atamiyoruz..derken 90 aldi kpssden a grubu icin tam atanacak derken ohal..hevesimiz yine kursagimizda kaldi.. az once ayrildik sogudum mu yoruldum mu bilmiyorum onsuz olmaya 1 hafta dayandim ayriligi denedigimde ama yanyanaykende buz kesiyorum..gidecegi an konusamiyorum kaliyorum oylece..agzima geleni soyluyorum bazen.millet sevgilisini takmis koluna her gun bir yerde eglenirken cok dokunuyor..cok mutsuzum eskiden yanyana guzeldik bazen yine gulsemde bir kac saat sonra kalkacagini dusundukce dokunuyo...ayrilmam mi lazim yoksa az kaldi deyip son bir gayret mi bilmiyorum..imkansizliklar hic bitmedi ve atama olana kadar aileler tanissin diyor ama ben icimde bir seyleri sorgulamaya basladim..simdi ne olacak..elimde tektasim bakiyorum oylece daha gun yuzune bile cikamadik onu aylardir bana taktigiyla kaldik..bu yolun sonu var mi biz de guler miyiz ?
Ah bide anlasam cok sey anlatcam seviyor musunuz sevmiyor musunuz belli degil..

o kadar bi umutsuzluk göremedim hele bi bekle isi gücü olsun düzene girince iliskiniz de normale döner, adam da bunalmistir belki onun acisindan da düsün ortada gözle görülür bi durum yokken yarim kalmasin bence
Ilk tanistik issizdi ama cok iyi bir yerden mezundu bekledim buldu sonra yuzugu takti sonra isten cikmak zorunda kaldi sonra kpss sureci derken 2 dogum gunumde dahi yoktu yeri geldi kirasini veremedi anladim ben hep anladim ama artik her sey bitmek iluzereyken tukenmisim sevgim yok gibi heyecanim yok..elimi tutuyo bir sey hissedemiyorum..

Ilk tanistik issizdi ama cok iyi bir yerden mezundu bekledim buldu sonra yuzugu takti sonra isten cikmak zorunda kaldi sonra kpss sureci derken 2 dogum gunumde dahi yoktu yeri geldi kirasini veremedi anladim ben hep anladim ama artik her sey bitmek iluzereyken tukenmisim sevgim yok gibi heyecanim yok..elimi tutuyo bir sey hissedemiyorum..
sevgi bittiyse devam etmen zor canim , sevmeden devam etmek sana anlamsiz bi mücadele gibi gelir artik o yüzden cok uzatma ki ikiniz de cok kirilmayin..

sevgi bittiyse devam etmen zor canim , sevmeden devam etmek sana anlamsiz bi mücadele gibi gelir artik o yüzden cok uzatma ki ikiniz de cok kirilmayin..
Yanyanayken omuzuna yatsam her sey geciyo ama o an bana dokunusu bile gidecegini animsattikca hissizlesiyorum neden 1 hafta bile dayanamiyorum ki ayriyken..? Asik degilim evet ama sevgimde mi bitti..

Hem buz gibi olmak hem ayrılığa dayanamamak ben işin içinden çıkamadım.
Her seyine sinir olmaya basladim bilmiyorm hic yasadinizmi surekli olumsuzluk duydum surekli anlamk durumunda kaldim tam 2 yil o da cok mucadele verdi simdi araba alcm diyo mesela guluyorum bak kesin gircem bir bakanliga diyo guluyorum..onuda uzuyorum ama yasadiklarimizla alakali eskiden baslarken cok farkliydik yanyana oldugumuz donemlerde oldu bunlar yoktu bende anlamiyorum kendimi belkide sorun bendedir

Back
X