- 22 Haziran 2024
- 147
- 115
- 23
- 39
- Konu Sahibi Hamileyizbiz
Merhaba hanımlar, yaşadığım süreci ufakta olsa anlatmak istedim çok vaktinizi almam umarım
Şu an 39 yaşında 1.5 senelik evli bi kadın olarak, geç evlendiğim için ve çocuk istediğimizden dolayı ilk günden itibaren hep denedik. Ben birazda tedbirli olmak için tüm testlerime baktırdım rahim filmi çektirdim eşim sperm testi verdi derken. Sol tüp kapalı amh istenilenden düşük bi halde denemeye devam ettik. Eşimde bi problem yoktu. Yaklaşık 8 ay sonra doğal yolla gebelik gerçekleşmişti. Fakat kesede problem vardı düşük riskim vardı ve maalesef 7 hastalıkken bebeğimi hastanenin tuvaletinde düşürdüm
çok zor bi süreçti kendimde değildim ve belki de yanlış bi karardı tüp bebek denedik gen taramalı iyi gelmedi sonuçlar ve transfer olmadı. Artık oluruna bırakmam gerekiyor dediğim bi zamanda tüp bebek denemesinden 2 ay sonra doğal gebelikle ikizlerime hamile kaldım. Allahım bana biri gitti ama bak ikisi geldi demişti sanki. Şu an 22 haftalık hamileyim ve ufak korkulardan dahi arındırdım kendimi. Bi umut olur belki benimle yaşıt arkadaşlarıma diye yazmak istedim. (Bu süreçte folik asit multivitamin kullanmayı ihmal etmedim. Sigarayı bıraktım ve her gün düzenli yürüdüm) her şey mümkün