- Konu Sahibi jasmine9999
nerden başlasam bilemiyorum.biz bu sene annemle birlikte üniversite kazandıgım için başka bir şehire taşındık arkadaşlar bütün arkadaslarımızı cevremizi annem de işini bıraktı benim için.burda yeni bir hayata başlamaya çalışıyoruz.annem önceleri iş bulamadı ve bu bizi baya bir ekonomik sıkıntıya soktu.annemle babam ayrı ve babamın bize herhangi bir ekonomik katkısı yok.başlarda alışamadığım için depresyona girdim annemle çok kavga ettik.ama onu cok seviyorum benim için cok büyük fedakarlıklar yapıyor.burda yeni sınıfımı sevemedim benim eski arkadaslarım gibi değillerdi düşünce yapılarımız değerlerimiz pek benzemiyor o yüzden sınıftan 1 tane arkadasım oldu.önceden burayı kazanıp gelen arkadaslarım var ama maddi durumumuz iyi olmadıgı için evden dısarı cıkmıyorum para biriktirebilmek için.arkadaslarımı eve de cagıramıyorum cünkü önceki evimiz cok güzeldi ama bu ev cok eski ve tadilata ihtiyacı var.hala kolileri acamadık ki bayadır da burdayız.üstüne sınavlarım geldi ve notlarım sınıfa göre düşük.artık gülmüyorum suratım asık sürekli.tam bunların üstüne annem iş buldu diye sevinirken sürekli kendinden bahsetmeye başladı.eve girer girmez kendinden bahsediyo ve şikayet ediyor.onun için de kolay değil ama hastayım desem ben de hasta oldum diyor mesela.kendimi cok yalnız hissediyorum.ne istediklerimi yapabiliyorum ne de ilerisi için ideallerimi gerceklestirebilceğimi düşünüyorum.yine de şükrediyorum evimiz var karnımız tok diye ama mutlu olamıyorum bir türlü.işte benim derdim de böyle :/