Her şey yolunda mutluyum fakat tek sorun beni maf ediyor

Ozlemy22

Çok şükür Rabbim ❤😇
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2018
293
102
103
29
Eşimle tanıdık aracılığıyla birbirimizi gördük beğendik aile onayıyla nisanlandik birbirimizi daha iyi tanıdık ilk tandigim andan beri çok.iyi merhametli seviyorum onu onunda beni sevdiğini biliyorum ailesiyle de sorunum yok çok iyi insanlar onların oz evladı gibi hissediyorum Allah razi olsun eşimden de ailesinden de.gelelim benim sikintima son bikac yildir bende polikistik over var raporda yazio sağ over polikistik sol over izlenemedi.doktor küçük.küçük kistler olduğunu söyledi ilk evledigimiz 1.2 hafta korunduk sonra sürekli düzenli ilişkimiz oldu her seferinde af edersin boşaldı fakat bi hamilelik olmadi.pkodan dolayı adet olmuyorum artik nasıl bi lanetse bu evlendiğim ilk ay eylül ayında yani kendiliğinden adet oldum sonra ekimde olmadım kasımın başında doğuma gittim duphaston verdi adeti soksun bide hamilelik olursa bebeği tutsun diye neyse kullandım bitti 7gun sonra adet oldum aralık ve şuan ocak Bidaha adet olmadım gebelikte yok ozamann sormustum doktora oda bu kist gebeliğe engel degil dedi 20mm mis kist ilaçla adet olduğumda çok kanama oldu ve normalde 3gun olurdum bu sefer 4.5 gün oldu ve yoğun kanamalı adett n 1.2hafta sonra da gece lavaboya gittim idrarla beraber baktım beyaz sarıya çalan bi et parçası gibi bi şey vardı o şey düştüğünde karnim içine çekildi ve rahatlamış hissettim kendimi.doktorada gitmedim şimdi napayim ne edeyim bilmiyorum hayıt tohumu aldim onu iciyorum sabah aksam

bende dusuk yaptıgımda oyle bır et parcası dusmustu dusuk yapmıs olabılırsınız
ben ınsanların kafasına gore bıtkıler otlar tuketmesıne karsıyım ya bılene uzmana sormak lazım rahım duvarını ınceltebılır kalınlastırabılır sızın tam olarak ıhtıyacınız nedır bılınmez sonucta

abımın esı pco ıdı 3 ayda bır adet olurdu yakın arkadasımdı ordan bılıyorum
kendılıgınden hamıle kaldı sımdı yegenım 5 yasında
1 senelık evlılerdı hamılelık haberını aldıgında

pcolular hamıle kalamaz gıbı bırsey soz konusu degıl bır kadının rahmı varsa erkegınde spermı uygunsa her turlu hamıle kalınır merak etmeyın
sız cocuk dusunuyorsanız esınız de sızde ıkınızde hersey saglıklı mı normal mı dıye genel bır muayeneye gıdın bır kan verın bır ultrasonla bakılsın

Kafanıza göre bitki çayları içmeyin! Ve mutlaka doktora görünün. Özellikle bebek istiyorsanız başka bir kadın doğum uzmanına da görünün. Pco konusunda uzman bir doktor bulmaya çalışın, herkesin alt uzmanlık alanı farklı, sizi anlayacak bir doktora ihtiyacınız var.

Bu arada "maf etmek" değil "mahvetmek", konu dışı bilgi olarak ekleyeyim istedim.

bende dusuk yaptıgımda oyle bır et parcası dusmustu dusuk yapmıs olabılırsınız
ben ınsanların kafasına gore bıtkıler otlar tuketmesıne karsıyım ya bılene uzmana sormak lazım rahım duvarını ınceltebılır kalınlastırabılır sızın tam olarak ıhtıyacınız nedır bılınmez sonucta

abımın esı pco ıdı 3 ayda bır adet olurdu yakın arkadasımdı ordan bılıyorum
kendılıgınden hamıle kaldı sımdı yegenım 5 yasında
1 senelık evlılerdı hamılelık haberını aldıgında

pcolular hamıle kalamaz gıbı bırsey soz konusu degıl bır kadının rahmı varsa erkegınde spermı uygunsa her turlu hamıle kalınır merak etmeyın
sız cocuk dusunuyorsanız esınız de sızde ıkınızde hersey saglıklı mı normal mı dıye genel bır muayeneye gıdın bır kan verın bır ultrasonla bakılsın
Bu parca olayından çok zaman geçti 1.2ay kadar yinede doktor kan vs bakınca anlarmi dusuk olup olmadığını kanamasiz olduğu için düşüğe yormadim

Ben de ilacsiz adet olamiyorum. Duphaston kullaniyordum adet olmak için.
Cok kisa bir tedavi ile hamile kaldim. Kafaniza takmayin.

Kizlar gecen bi arkadastan duydum o da pcolu ne kadar dogrudur bilemem
Tam olarak soyle dedi ona da birisi soylemis bu arada
Adetim gelmediginde yatakta uzanip ayaklarimi duvara kaldirdim ve rahimden asagiya dogru az biraz bastira bastira masaj yaptim 3 gun sonra adet oldum dedi
Ama gebelikten emin olmak gerekli bu durumda zararli ola bilir cunku dusuk falan yapa bilir

Bu parca olayından çok zaman geçti 1.2ay kadar yinede doktor kan vs bakınca anlarmi dusuk olup olmadığını kanamasiz olduğu için düşüğe yormadim
yok anlamaz
benım doktorum cogu kadın dusuk yaptıgını fark etmıyor bıle demıstı sızden dusen nedır ne degıldır bılmıyorum ama doktora sormanızda fayda var

ben yillarin pko lusuyum hangi dr a gittiysem kendiliginden cocugun olmaz demiyorum ama bu duzenle herkes bir seferde hamile kaliyorsa sen 20 seferde hamile kalirsin dediler haklida ciktilar tedavi olmadan hamile kalamadim

yardımcımda pco var 3-5 ayda bir adet oluyormuş

ilk çocuğu tedavi ile olmuş

aradan yıllar geçmiş olmamış

sonra zaten sık regl olmadığı için ikinci çocuğu 4 aylıkken öğrenmişti

alanında uzman bir doktora başvurun

Bende de pko var 4 ay adet olmadım. Sonra adet söktürücüyle oldu. doktor yumurta büyümesi için bir hap veriyor adet olunca onu kullanıyorsun ve gereken büyüklüğe ulaşınca yumurta çatlatma iğnesi vuruyor ve ilişki takvimi veriyor. benim ikinci denemede oldu. 3. de de olmasa aşılamaya geçecekti.

Back
X