Bu parca olayından çok zaman geçti 1.2ay kadar yinede doktor kan vs bakınca anlarmi dusuk olup olmadığını kanamasiz olduğu için düşüğe yormadimbende dusuk yaptıgımda oyle bır et parcası dusmustu dusuk yapmıs olabılırsınız
ben ınsanların kafasına gore bıtkıler otlar tuketmesıne karsıyım ya bılene uzmana sormak lazım rahım duvarını ınceltebılır kalınlastırabılır sızın tam olarak ıhtıyacınız nedır bılınmez sonucta
abımın esı pco ıdı 3 ayda bır adet olurdu yakın arkadasımdı ordan bılıyorum
kendılıgınden hamıle kaldı sımdı yegenım 5 yasında
1 senelık evlılerdı hamılelık haberını aldıgında
pcolular hamıle kalamaz gıbı bırsey soz konusu degıl bır kadının rahmı varsa erkegınde spermı uygunsa her turlu hamıle kalınır merak etmeyın
sız cocuk dusunuyorsanız esınız de sızde ıkınızde hersey saglıklı mı normal mı dıye genel bır muayeneye gıdın bır kan verın bır ultrasonla bakılsın
Doktor 6ay sonra tekrar gel dedi subattan sonra gidicez bakalimBu sağlık sorunu için önce düzenli bi tedavi görün olmazsa tüp bebek vs denersiniz.
Inşallah düzelir güzel haberlerini bekliyoruz :)Doktor 6ay sonra tekrar gel dedi subattan sonra gidicez bakalim
yok anlamazBu parca olayından çok zaman geçti 1.2ay kadar yinede doktor kan vs bakınca anlarmi dusuk olup olmadığını kanamasiz olduğu için düşüğe yormadim
Ne tedavisi uygulandı sizeBen de ilacsiz adet olamiyorum. Duphaston kullaniyordum adet olmak için.
Cok kisa bir tedavi ile hamile kaldim. Kafaniza takmayin.
Ne tedavisi uygulandı size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?