Bugünlerde pek iyi değilim.
Üniversiteyi kazandım ve başka şehirdeyim.
Açıkcası öyle ev hasreti,arkadaşlık sorunları,aşk gibi duygusal problemler yok ama iyi değilim işte.
Ne gece ne de gündüz uyumak istemiyorum sanki boşa geçiyor,zaman kaybediyorum.
Vizeler başladı ders mi çalışıyorsun diye sorsanız hayır ders zaten çalışamıyorum ama ne için boşa geçiyor bilmiyorum.
Kendime bir an önce yol çizmem gerektiğini hissediyorum,hayatımın gençlik yıllarını atlamış gibiyim çalınmış sanki.
Ruhumda genç,cıvıl cıvıl,hareketli,neşeli bir bahar havası yok.
Hiç geçmeyecek mi bu durum?
bence hayatındaki büyük değişimlerin etkisiyle boşlukta kalmışsın,geçici buhran bunlar atlatacağına eminim
canim bende turkiyeden ayrildigimda 19 yasim bitmemisti yurtdisina ilk geldigim yillar ayni sekildeydim sanki cocuklugum gencligim icimdeki civilti hepsi turkiyede kalmis gibiydi buraya ici bitmis tukenmis bir beden gelmis gibiydim sonraki yillar arkadas cevresi cocuklar zaman zaman yapraklar dokuldu firtinalar koptu icimde ama guz bitti bahar geldi ruhumada bedenimedegecicek simdi yeni ayrildin yasadigin sehirden zaman senide alistiracak yeni hayatlara gor bak sende goreceksin bahari yeni hayatinda dilerim cok basarili olursun
Yapmaaaaaa...
Hayatinin en guzel donemindesiinn...
Silkelen we kendineee geeelll...
Canli muzik dinle..
Suan mesela kanal d yi ac
Ck guzel harktler bnlr var.
Gulebilrsn..
Okuman gerekiorr hayatni kazan.
Para kazaan parasiz hicbisee olmuyorrr..
Bugünlerde pek iyi değilim.
Üniversiteyi kazandım ve başka şehirdeyim.
Açıkcası öyle ev hasreti,arkadaşlık sorunları,aşk gibi duygusal problemler yok ama iyi değilim işte.
Ne gece ne de gündüz uyumak istemiyorum sanki boşa geçiyor,zaman kaybediyorum.
Vizeler başladı ders mi çalışıyorsun diye sorsanız hayır ders zaten çalışamıyorum ama ne için boşa geçiyor bilmiyorum.
Kendime bir an önce yol çizmem gerektiğini hissediyorum,hayatımın gençlik yıllarını atlamış gibiyim çalınmış sanki.
Ruhumda genç,cıvıl cıvıl,hareketli,neşeli bir bahar havası yok.
Hiç geçmeyecek mi bu durum?
Hoşgeldin ikinci ben aynı durumdayız canım benim senden tek farkım başka şehire gitmemiş olmam bir boşlukta gibiyim sanki herşey bir yana vize haftası geldi hiç çalışasım yok. Şimdi kendimi ders çalışmaya hazırlıyorum ama olmuyor çok sıkılıyorum üstelik ben yaklaşık 1 yıldır bu boşluğun içindeyim daha bu halim eskiye göre çok çok çoook iyi yani ama sen benim gibi yapma benim ailevi, maddi sıkıntılarım var sen aç bir film izle çok iyi gelir mesela hoşlandığın şeyleri yapmaya çalış çıkar kendini o boşluktan. Gökyüzüne bak mesela 'ya ne güzel yaşıyorum, çok şükür halime' de ben böyle yapınca çok deşarj oluyorum havayı içime soluyorum. İş arıyorum mesela kendimi erken yaşta iş hayatına atmayı planlıyorum sadece para kazanmak için değil hayatta kendi kendime ilerlemek için...Belkide başka şehirde olduğun için bu durumdasındır ama zamanla kendine gelirsin inan zamanla neler öğreniyoruz neler bu arada kaç yaşındasın ben 20
Ben de yirmi yaşındayım.
Bu durum hep vardı,aslında küçükken neşeliydim ama sonradan olan bazı olaylar yüzünden içime kapandım,karamsarlaştım.
Evet ben de iş arıyorum.
Ne eve dönmek ne de burada kalmak istiyorum bilmiyorum sorun ne,bilsem çözeceğim.
Benimle aynı yaşta olan diğer arkadaşlar hep neşeli,cıvıl cıvıl açıkcası gözleri fıldır fıldır ama benim kolumu kaldırmaya halim yok.
Bilmezmiyim o arkadaşları bendede aynı durum vardı ben bu kadar kötüyken bu insanlar neden bu kadar rahat hiç birşeyi takmıyorlar diye üzülürdüm kendimi yer bitirirdim dedim ya şimdi çok çok daha iyiyim pozitif bakmayı öğreniyorum sürekli halime şükrediyorum o boşluk çok kötü citten insanı citti anlamda yoruyor..
Çok net hatılıyorum yolda yürüken hava güzel olmasına rağmen bir kasvet bir boğuculuk vardı eve gidincede aynıydı ama zamanla insan gerçekten düzeliyor kendime geliyorum bunu hissediyorum bir daha o halime asla dönmek istemiyorum..
Evet hayatta yaşadığımız olaylar... benide yaşadığım bir olay o boşluğa itti kimsenin durduk yere canı sıkılmaz ki elbet vardır iten bir neden.
Bu arada konuşmak içini dökmek istersen bana özelden mesaj atabilirsin seve seve dinlerim yardımcı olmaya çalışırım sonuçta aynı yollardan geçiyoruz
Bilmezmiyim o arkadaşları bendede aynı durum vardı ben bu kadar kötüyken bu insanlar neden bu kadar rahat hiç birşeyi takmıyorlar diye üzülürdüm kendimi yer bitirirdim dedim ya şimdi çok çok daha iyiyim pozitif bakmayı öğreniyorum sürekli halime şükrediyorum o boşluk çok kötü citten insanı citti anlamda yoruyor..
Çok net hatılıyorum yolda yürüken hava güzel olmasına rağmen bir kasvet bir boğuculuk vardı eve gidincede aynıydı ama zamanla insan gerçekten düzeliyor kendime geliyorum bunu hissediyorum bir daha o halime asla dönmek istemiyorum..
Evet hayatta yaşadığımız olaylar... benide yaşadığım bir olay o boşluğa itti kimsenin durduk yere canı sıkılmaz ki elbet vardır iten bir neden.
Bu arada konuşmak içini dökmek istersen bana özelden mesaj atabilirsin seve seve dinlerim yardımcı olmaya çalışırım sonuçta aynı yollardan geçiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?