Her Şeyde Bir Hayır Varmış

rohy

HesabımızAllaha
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2007
970
6
96
39
Çorum
........................................

Son düzenleme:
Allah seni, beni, hepimizi, herkesi boylelerinden korusun...

dilerim "adam gibi bir adam" olur guzel kalbinin gercek sahibi ve sana hepsini unutturur inşallah canım..

Allah seni, beni, hepimizi, herkesi boylelerinden korusun...

dilerim "adam gibi bir adam" olur guzel kalbinin gercek sahibi ve sana hepsini unutturur inşallah canım..

Allah razı olsun canım,tşk.eder,m. Amin inş. Dilerim hepimiz gerçek sevdaların,samimi duyguların yaşandıı bir ömür süreriz.

Üzülme desek de elbette üzüleceksin ama cidden bunları öğrenmen de hayır varmış canım ya bu insanla çok ciddi adımlar attıktan sonra bu rezilliklerinin farkına varsaydın bir de bu açıdan düşün.

Üzülme desek de elbette üzüleceksin ama cidden bunları öğrenmen de hayır varmış canım ya bu insanla çok ciddi adımlar attıktan sonra bu rezilliklerinin farkına varsaydın bir de bu açıdan düşün.

Beni terketmesine rağmen 'sevmek pişman olmamaktır' diyordum ve ' onunla geçen zamanıma yazık..' diye düşünmüyordum. Olsun..sevdim..diyordum.Ama bunları öğrenince kendime daha çok sarıldım, kendime hakkım olanı vermenin sırası çoktan geldi de geçiyor..
Artık ağlayacak bir şey onun uğrunda, zerre değmez,yok öyle biri. Bugünlerde de 'kısmet' işleri çıktı bir kaç tane ,ama o durumda bile bu değmeyen insanı düşünüyordum. Şu durumda bana tavsiye edilen kişilerle yine de görüşüp herhangi bir karar alma taraftarı değilim,çünkü yanlş kararlar alabilirim..

Sizlere de tavsiyem: suç karşı taraftaysa sakın kendinizi suçlamayın, ne kadar safmışım nasıl inanmışım deyip yıpratmayın. Bunun size faydası yok.. En iyisi önümüze bakmak..

bu konuyu açmakla iyi yapmışsın çok büyük bir örnek vermişsin rabbim sei korumuş bizleride korusun inşallah cnm karşına inşallah ömür boyu mutlu olacağın biri çıkar bundan sonra hep mutlu ol bu iğrençliği hatırlama bile onu hayatından çıkardığın gibi beyninden de belleğinden de sil sevgiler:42:

Allah sonunda göstermiş işte nasıl biri olduğunu..
Ya ilişkiniz bitmeseydi de evlendikten sonra öğrenseydin..:50:
Burda çok görüyoruz eşim internette bir işler karıştırıyor gibisnden konuları..
Allah korumuş vallahiii :5:

canımmmmm ben en baştan biliyodum neler yaşadığını zaten bi karar almıştın ve ilerliyodun bu yolda ama bu halini görmen çok iyi olmuş..gerçekten herşeyde bi hayr var..sakın üzülme umudunu kaybetme yeni adaylar içinde yanlış bi karar verebilirsin biraz kafanı zihnini boşalt ve korkma olurmu bundan sonra böyle biri denk gelirmi diye endişen olmasın..ve yeni ve huzurlu bi gelecek bi ilişki için onu içinde affet ve özgür bırak çıksın gitsin kafandan..kendinden özür dile kendine bu adam yüzünden yaptığın haksızlık için ve teşekkür et farkına vardığın için..şükret Rabbine erken görmüşsün ne mal olduğunu...
bende de var bir sürü gelişme ama önemsemiyorum anlatırım bi ara diğer tarafa..

bu arada ben buradayım sende gel toparlanmama çok yardımcı oldu...
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik...enler-nedenler-oneriler-458.html#post20989041

öncelikle geçmiş olsun canım.yorum yazmasamda konularını takip ediyordum ve durumun bana garp geliyordu.çünkü hiç bişeyin tam nedeni yoktu,sanki tüm sorular cevapsız ve ilişkiniz pusluydu...
böyle olmasında gerçekten hayır varmış.iyiki tutarsız davranmışki öğrendin gerçekleri.
kendini gizleme çabasında olsaydı ve haliyle barışmış olsaydınız belki bu gerçekleri görsende konduramayacaktın.çünkü seven insan gerçekten kolay kolay konduramıyor,teselli arıyor sürekli..
iyiki görmüşsün arkadaşım ve iyiki GEÇ OLMADAN görmüşsün.
gerçekten artık kime güveneceğimize şaşırdık...
dışardan ne efendi ne 'İNSAN' görünüp,böyle iğrenç şeyler peşinde olanlar var.ve bunlar eğer çok güvendiğimiz kişilerde meydana geliyorsa çok ama çok yıkıcı oluyor.
seni çok iyi anlıyorum.
ama bu olayında sana bi artısı olduki,artık herkese karşı temkinli yaklaşır ve daha ince eleyip sık dokursun.
umarım bundan sonra senin için hayırlı olan biriyle hayırlı bi ilişki yaşar ve çok mutlu olursun :16:

Çok teşekkürler arkadaşlar, malesef bi bakıma iyi oldu,çünkü severek ayrılmak..ölüm gibi geliyordu. oNun da sevdiğini zannederek..

Ama soğumaya başladım, hatıralar anlamsızlaşmaya,mazi sislenmeye başladı zihnimde. Şimdi nasl güveneceğim yeni bir ilişkide bilmiyorum. Yani hemen bir ilişkiye başlamam-başlayamam da zaten,öyle bir yapım yok. Ama güvenmeyi nasıl sağlayacağım, bir ş.rfsizin yüzünden yaşadıklarımı kenara atıp yepyeni sayfa açmak nasıl mümkün olacak,fikrim yok. Onsuzlukla başa çıkabilirim, bundan sonra ufak bir kalp sızısı..gerisi hiç..

O kadar rezilce ki yapmış oldukları, fantezileri..sıradan 2cinsin ilişkilerinden de öte şeyler..aklım almıyor.
İnsan kendini aşağılık hale getirince bu derece olabiliyormuş meğer..Dikkatli olun kızlar, dibi görünmeyen kuyuya inmeyin,geçmişini mazisini araştırmadan evlenmeyin..

ne kadar iğrençmiş sevgilin. iyiki ayrımışsında kurtulmuşsun.
bundan sonra yüzüne dahi bakma değmezmiş zaten.
nasıl bir mide varsa bazı erkeklerde anlayamıyorum.

hayalkırıklıkları içeriisndeyim.. Malesef iğrençliklerin içeriindeymiş de ruhum duymamış.

Gerçekten her şeyde bir hayr varmış
Düşünsene ya evlendikten sonra cıksaydı bunlar ortaya.
İyiki çok geç olmadan gördün gerçekleri canım..
Canını sıkmaya, kendini yıpratmaya degmez bu saatten sonra.

Ara ara acısını çekiyorum ama kendimi bırakmıyorum tabii. Acı tecrübelerden dersimi almaya bakmalıyım.. :S

Back
X