Her şeye laf eden iş yeri

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Kurumsal bif yerde çalışıyorum. Haftanın 4 günü falan gece 11 de cıkıyoruz. İş yerı herseye laf ediyor. Sacımı sarı yaptım. Bk sarısı cıngene sarisi dediler. Is yerinde bir kadın var üst görevde bizden. Bana sacını farklı topla deyip duruyor. Bugunde yemek dedi aynı seyı. En ufak sey de tutanak tutarım savunma yazarım diyorlar. Nısanlıyın. Is yerinden hakkımı almak ıcın erken nikah yapcam. Agustos ta yapacaktım. Haziranda yapayım diyorum. 6gub evlilik izni varmış.Şimdi dugun isten cıkınca yapcam. Ama bunlara nikah zamanı dugun var diycem. İznimi versin diye. 6gun iznımı vermezse napabılırım. Çok sıkıldım burdan herseye laf edıyorlar

Kurumsal kurallar bellidir tabi hukuki yonunu bilemem isin ancak cok buyuk bir kurumsal firmada calistgm zamanlarda makyajdan bile tutanak yazabilirlerdi onlarin istedgi makyaj renk olmak zorundaydi ben de bunu bile bile grdim dekolte vs yasak belli pant tek renk kiyafetti sen bilmiyor muydun girerken sozlesmen yok mu

Tazmınat vermemek ıcın sizi yıldırmaya calısıo olabılırler.Evlendıkten sonra 1 yıl ıcınde evlılık cuzdanınızla noter kanalıyla ısyerıne ıhtar cekıp hak ve alacaklarınızı ısteyebılırsınız.Kıdem tazmımatı alabılıosunız.Ihbar tazmınatı ve işsizlık odenegı alamıosunuz.

Kurumsal kurallar bellidir tabi hukuki yonunu bilemem isin ancak cok buyuk bir kurumsal firmada calistgm zamanlarda makyajdan bile tutanak yazabilirlerdi onlarin istedgi makyaj renk olmak zorundaydi ben de bunu bile bile grdim dekolte vs yasak belli pant tek renk kiyafetti sen bilmiyor muydun girerken sozlesmen yok mu
Var tabı ama yani sozlesme de sac bas yazmıyor. Sacımı topluyorum mesela farklı model yap diyor kadın. Ne bileyim herseye laf edıyorlar

İhtar cekme den nor
Tazmınat vermemek ıcın sizi yıldırmaya calısıo olabılırler.Evlendıkten sonra 1 yıl ıcınde evlılık cuzdanınızla noter kanalıyla ısyerıne ıhtar cekıp hak ve alacaklarınızı ısteyebılırsınız.Kıdem tazmımatı alabılıosunız.Ihbar tazmınatı ve işsizlık odenegı alamıosunuz.
İhtar cekme den normal evlilik nedeniyle istifa etsem pekı

İhtar cekme den nor

İhtar cekme den normal evlilik nedeniyle istifa etsem pekı
İstifa edersen hiç bir şey alamazsın.İşverenler bu durumu kullanır.İstifa edıorum evlılık sebebıyle dersenız ıstıfa gosterıolar ve kıdrm tazmınatı alamıosunuz.Evlılık cuzdanınızla beraber notere gıdıp hak ve alacaklarınızı ısteyın.Varsa yıllık ızın paranızı fazla mesaı ucretınız alamadıgınız normal calısma ucretlerını ısteyebılırsınız.işverenıne guvenıosan dılekce ıle talep edersın ama yıne ıstıfa yazmaman gerekıyor.Benim sana önerım noter kanalıyla bıldırmen .Çünkü sorunlu bi iş yeriymiş canım.Bence seni sinirlendırıp kıdem alma dıye mobbıng yapıolar.Aldırma iştem cıkana kadar bence.o kadar emegın var.

Evlılık ıznı iş kanununda 3 gundur.Ama işverenınız sözleşmede 6 gun yazdıysa ısverenın ınsıyatifidir.Bence sözleşmenızı guzelce okuyun.

İstifa edersen hiç bir şey alamazsın.İşverenler bu durumu kullanır.İstifa edıorum evlılık sebebıyle dersenız ıstıfa gosterıolar ve kıdrm tazmınatı alamıosunuz.Evlılık cuzdanınızla beraber notere gıdıp hak ve alacaklarınızı ısteyın.Varsa yıllık ızın paranızı fazla mesaı ucretınız alamadıgınız normal calısma ucretlerını ısteyebılırsınız.işverenıne guvenıosan dılekce ıle talep edersın ama yıne ıstıfa yazmaman gerekıyor.Benim sana önerım noter kanalıyla bıldırmen .Çünkü sorunlu bi iş yeriymiş canım.Bence seni sinirlendırıp kıdem alma dıye mobbıng yapıolar.Aldırma iştem cıkana kadar bence.o kadar emegın var.
Ama kızın biri evlılık nedeniyle isten cıktı o alacaktı. Yok o zaman ıstıfa yazmayayım. Bır de sanırım evlenip cıkanlara sey yok dımı bu 3 hafta daha calıs falan öyle bırsey yok. O zaman noter onaylı cıkarım bende

Ama kızın biri evlılık nedeniyle isten cıktı o alacaktı. Yok o zaman ıstıfa yazmayayım. Bır de sanırım evlenip cıkanlara sey yok dımı bu 3 hafta daha calıs falan öyle bırsey yok. O zaman noter onaylı cıkarım bende
Hayır evlilik sebebi ile çıkarsan ihbar bildirmene gerek yol.İhbar tazmınatı almıodun.Direk noterle bıldır Hiç bişey yapmana gerek yok.Evlılık tarıhınden ıtıbaren 1 yıl ıcınde cıkabılıosun.1 yılı 1 gun aş alamıosun.Sadece kıdem hakedıosun.Ihbar tazmınatı ıssızlık odenegı alamıosun kuzum.

Back
X