Her şeyi benmi yanlış anlıyorum bıktım sürekli laf sokmasından !!!!

yediverenim

Kendimi bulmaya geldim.!
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2016
504
274
18
29
Merhaba ben 2 senelik evliyim kv lemlerle alt üst oturuyoruz ama yemek içmek bir oluyo. Her şeye karışır 2 3 saatlik işlere gider o gelene kadar evi temizlerim hem kendi evimi hem yukarıyi. Sonra yemekleri yaparım gelene kadar yani ona hiç iş yaptırmam. Ama yinede memnun değil sürekli bi karışmak dışarda duyar bunu gelini böyle iyi işte çok marifetli sanki ben yapıyormuşum gibi yinede memnun değil. Bi hata yapsam sürekli beni eşime demekle tehdit eder oda biraz anneci tabi yani haklı olsamda onu kırmaz savunur yinede bide ben gurbetteyim gelin geldim tekim yani başka kimsem yok ailem türkiyede valla şimdi çocuğum yok bide olunca hiç düşünemiyorum nap cami nasıl davranacağımi bilemedim.... rahatlamak için yazdım nolcak böyle

Bir süre çocuk yapmayin,evliliğin gidișatina bakın,eşinizi kendinize bağlayın......
Zaten 2 senedir yok çocuğum belkide hayırlısı böyle bir hamilelik geçirdim 3 aylik düşük yaptım şimdi yok ama. Bilmiyorum eşim zaten beni seviyor bende onu napmam gerken daha sizce sevgi yeterlimi???

Neden temizliyorsunuz sürekli sizi başkalarıyla kıyaslıyorsa ?
O gelinler yapsın o zaman işinizi deyin bir daha söylediğinde,ayrıca eşine söylerim diye tehdit etmek nedir ya...
Onuda dedim anne çağır o zaman o yapsın diye beni hemen şikayet etti saygısızlıkmis. Mecbur yapmam lazım gelin olduğum için yoksa başka görevim ne ki benim aman öyle düşünürler

Bende kv.nin üst katındayım ama eşimle beraber inersek inerim iki komşu gibiyiz
Ne demek evini temizliyorum yemeğini yapıyorum sizin kendi eviniz yokmu?
Ne denir bilmiyorum bi hastalık olur mecburiyet olur amenna ama bu keyfiyeti hiç kimse çekmez sizde çekmeyin kırmadan etmeden eşinizle konuşun

Neden onun evinide siz temizliyorsunuz? Eli ayağı tutmuyor mu. İpin ucunu baştan kaçırmışsınız belli.
Şimdi yapmasanız , bak yapmıyor olacak.
Baştan koyacaktınız o mesafeyi

Bundan sonra yemekleri kendi evimizde yicez de ve onun evine elini bile sürme.
Eşine söyle artık evimizde yiyelim istiyorum de eline vur ekmeğini al tiplerden olma.

Onuda dedim anne çağır o zaman o yapsın diye beni hemen şikayet etti saygısızlıkmis. Mecbur yapmam lazım gelin olduğum için yoksa başka görevim ne ki benim aman öyle düşünürler
Şu düşünceden nefret ediyorum. Tabiri gelin ama ben oğlunuzun karısıyım, hizmetçiniz değil dersin öyle söylerse.
Hoş söyleyeceğini pek sanmıyorum ama

Neden onun evinide siz temizliyorsunuz? Eli ayağı tutmuyor mu. İpin ucunu baştan kaçırmışsınız belli.
Şimdi yapmasanız , bak yapmıyor olacak.
Baştan koyacaktınız o mesafeyi
Ya şöyle bişey bizim evimiz var tmm ama yemek içmek hep yukarda kendi evimde bi saat dursam napiyosun assada oluyo çünkü çocuğum yok eşim işte olay bu o yüzden

Merhaba ben 2 senelik evliyim kv lemlerle alt üst oturuyoruz ama yemek içmek bir oluyo. Her şeye karışır 2 3 saatlik işlere gider o gelene kadar evi temizlerim hem kendi evimi hem yukarıyi. Sonra yemekleri yaparım gelene kadar yani ona hiç iş yaptırmam. Ama yinede memnun değil sürekli bi karışmak dışarda duyar bunu gelini böyle iyi işte çok marifetli sanki ben yapıyormuşum gibi yinede memnun değil. Bi hata yapsam sürekli beni eşime demekle tehdit eder oda biraz anneci tabi yani haklı olsamda onu kırmaz savunur yinede bide ben gurbetteyim gelin geldim tekim yani başka kimsem yok ailem türkiyede valla şimdi çocuğum yok bide olunca hiç düşünemiyorum nap cami nasıl davranacağımi bilemedim.... rahatlamak için yazdım nolcak böyle

Seni hizmetçi olarak maaşlı almadılarsa milletin evini temizleme. Senin işin değil. Ayrıca eşine söylerse de söylesin. Sen ne eşinin kölesisin, ne de onların. Zaten eşin de onun tarafını tutarsa hiç arkanı dönmeden kaç o evden. Sen evlenmemişsin ki. Yani bunun adı evlilik değil. Bildiğin besleme gibi bir şey yapmaya çalışıyorlar seni. Yemeğini de evinde kendin yap, evinde ye.

Ya şöyle bişey bizim evimiz var tmm ama yemek içmek hep yukarda kendi evimde bi saat dursam napiyosun assada oluyo çünkü çocuğum yok eşim işte olay bu o yüzden
Oho sizin başınız çok ağrıyacak gibi. İnsanın kendi evinde olmasında daha doğal ne olabilir ya .vallahi böyle insanları benim aklın almıyor.

Açıkçası benim mutfağım yapilcak ama şimdi değil çocuğum olursa yapacaklardı ama şimdi olmadığı için mutfağım yok zaten olsada kendi evimde yemek 2 kişilik abes kaçıyor onlara göre bana göre sorun değil yapmak isterim evimde bilmiyorum bide akrabayiz biz

Sen onun temizligini yemegini yapip kendini ezdirdikce daha cok laf soyler. Senin gorevin degilki bunlar madem milletin gelini iyi onlar yapsin yemegini temizligini de, esinede soyle gitmeyecegini ancak boylesi yarar onlara. Esinde hayir yapacaksin diye seninle kavga ederse don evine ne o oyle hizmetci gibi. Cocuk olunca iyice mahvolacaksin simdiden cizgini belli etmen lazim

Evet kendim nasıl mutlu olucam onu hiç düşünmedim eşimle mutluyum aslında ben yaa onu seviyorum ama birazda benim yanımda olsa oda bana diyor senin hatan olmasın seni savunacağım zaman hatalı olduğunu söylemesinler felan diyo. Ben haklıda olsam haksizida eşime hiç bişey söylemiyorum eve gelince hep gülüyorum

Yaşım daha 21 biraz cahillikte var yaş olarak o yüzden çocuk aklıyla hareket etmek istemiyorum inanın buraya yazdığımı hiç bi zaman ailemi arayip ta anlatmadım yinede kötüyüm ben. Benim gibi gelin varmı acaba gerçekten

Ne demek napıyosun aşağıda yaa ayaklarımı uzattım kitap okuyorum,tv izliyorum ya da boş boş duvara bakıyorum. Ona ne ki?
Koyuver tavrını. Korkma azıcık dişli ol.

Back
X