- 23 Kasım 2015
- 2.980
- 4.988
- 158
- Konu Sahibi yediverenim
Nerelisin cnm genelde doğulu insanları kaynana ile sizin anlattığınız tarzda oluyo kaynanaya yardım altli ustlu yada ayni evde oturma vs doguda boyle cok var..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben doğulu degilim türkiyenin her yerine var bu malesef . kızlarımız hala cok cahıl kocaya gitmek icin herşeyi kabul edenler cokNerelisin cnm genelde doğulu insanları kaynana ile sizin anlattığınız tarzda oluyo kaynanaya yardım altli ustlu yada ayni evde oturma vs doguda boyle cok var..
Yapmicaksın yapmicaksın bir gün yapcaksın "oooo yaptı diyecekler" der yengem. Kulaklara küpe
Doğulu değilim aksine karadenizliyimNerelisin cnm genelde doğulu insanları kaynana ile sizin anlattığınız tarzda oluyo kaynanaya yardım altli ustlu yada ayni evde oturma vs doguda boyle cok var..
saf karadenizli :)Iked
Doğulu değilim aksine karadenizliyim
E sonuçta evlendirmis oğlunu. ayrı kalmayı goze almis yani almadiysa da almali. sen oglundan ayri kalmayacaksan niye evlendiriyosun sizin suçunuz neymiş? kaldı ki ayrı ev istemeniz çok normal. bu zamanda kimse bir oturmak istemiyo istemez de. rahat bıraksınlar şu evli insanları illallah..Şimdi dedim anne senin bana karşı bi asabi ligin dar yaptığım hiç bişeyi beğenmiyorsun 2 senedir burdayım elini hiç bi işe sürdürme dim yinede ben kotuyum ben böyle istemiyorum sürekli sürekli her şeyden bi şey çıkarıyorsun büyütüyosun abartıyorsun felan dedim oda diyo ki senden kaynaklaniyo ben senin niyetini anladım sen ayrı ev istiyorsun söylücem kocana ayrı eve çıkın amaa ben oğluma dayanamam diyo ben nesiyim acaba oğlunun sinir oldum
Avrupadamısınız eyer öyleyse senin kv hizmetçi almış hele eşin çok anneciyse kıyamıyorsa evlenmeseymiş anlamıyorum el kızları bunlara hizmetçimi seni eşine söylemekle tehtit etmesine izin verme senin korktuğunu anlamış ve bu huyuna devam etmesine müsade etme eşinede söyle görmüyormusun temizliyorum pişiriyorum hale başkalarının gelinini söylüyor istiyorsa onlardan alsaydınız diye sen eşin için aileni bırakıp gurbete gitmişsin savun kendini yoksa acısını çok çekersinnMerhaba ben 2 senelik evliyim kv lemlerle alt üst oturuyoruz ama yemek içmek bir oluyo. Her şeye karışır 2 3 saatlik işlere gider o gelene kadar evi temizlerim hem kendi evimi hem yukarıyi. Sonra yemekleri yaparım gelene kadar yani ona hiç iş yaptırmam. Ama yinede memnun değil sürekli bi karışmak dışarda duyar bunu gelini böyle iyi işte çok marifetli sanki ben yapıyormuşum gibi yinede memnun değil. Bi hata yapsam sürekli beni eşime demekle tehdit eder oda biraz anneci tabi yani haklı olsamda onu kırmaz savunur yinede bide ben gurbetteyim gelin geldim tekim yani başka kimsem yok ailem türkiyede valla şimdi çocuğum yok bide olunca hiç düşünemiyorum nap cami nasıl davranacağımi bilemedim.... rahatlamak için yazdım nolcak böyle