Her şeyi benmi yanlış anlıyorum bıktım sürekli laf sokmasından !!!!

Nerelisin cnm genelde doğulu insanları kaynana ile sizin anlattığınız tarzda oluyo kaynanaya yardım altli ustlu yada ayni evde oturma vs doguda boyle cok var..

Nerelisin cnm genelde doğulu insanları kaynana ile sizin anlattığınız tarzda oluyo kaynanaya yardım altli ustlu yada ayni evde oturma vs doguda boyle cok var..
ben doğulu degilim türkiyenin her yerine var bu malesef . kızlarımız hala cok cahıl kocaya gitmek icin herşeyi kabul edenler cok

Yapmicaksın yapmicaksın bir gün yapcaksın "oooo yaptı diyecekler" der yengem. Kulaklara küpe

Şimdi dedim anne senin bana karşı bi asabi ligin dar yaptığım hiç bişeyi beğenmiyorsun 2 senedir burdayım elini hiç bi işe sürdürme dim yinede ben kotuyum ben böyle istemiyorum sürekli sürekli her şeyden bi şey çıkarıyorsun büyütüyosun abartıyorsun felan dedim oda diyo ki senden kaynaklaniyo ben senin niyetini anladım sen ayrı ev istiyorsun söylücem kocana ayrı eve çıkın amaa ben oğluma dayanamam diyo ben nesiyim acaba oğlunun sinir oldum
E sonuçta evlendirmis oğlunu. ayrı kalmayı goze almis yani almadiysa da almali. sen oglundan ayri kalmayacaksan niye evlendiriyosun sizin suçunuz neymiş? kaldı ki ayrı ev istemeniz çok normal. bu zamanda kimse bir oturmak istemiyo istemez de. rahat bıraksınlar şu evli insanları illallah..

Bence kuzum sende bir işe gir he uzun mu vermiyor o zaman da de ki vallahi anne eşime söylersen de söyle umurumda değil de eşinle tabi daha önceden konuş kayın pederin varsa onunla en önce konS

Merhaba ben 2 senelik evliyim kv lemlerle alt üst oturuyoruz ama yemek içmek bir oluyo. Her şeye karışır 2 3 saatlik işlere gider o gelene kadar evi temizlerim hem kendi evimi hem yukarıyi. Sonra yemekleri yaparım gelene kadar yani ona hiç iş yaptırmam. Ama yinede memnun değil sürekli bi karışmak dışarda duyar bunu gelini böyle iyi işte çok marifetli sanki ben yapıyormuşum gibi yinede memnun değil. Bi hata yapsam sürekli beni eşime demekle tehdit eder oda biraz anneci tabi yani haklı olsamda onu kırmaz savunur yinede bide ben gurbetteyim gelin geldim tekim yani başka kimsem yok ailem türkiyede valla şimdi çocuğum yok bide olunca hiç düşünemiyorum nap cami nasıl davranacağımi bilemedim.... rahatlamak için yazdım nolcak böyle
Avrupadamısınız eyer öyleyse senin kv hizmetçi almış hele eşin çok anneciyse kıyamıyorsa evlenmeseymiş anlamıyorum el kızları bunlara hizmetçimi seni eşine söylemekle tehtit etmesine izin verme senin korktuğunu anlamış ve bu huyuna devam etmesine müsade etme eşinede söyle görmüyormusun temizliyorum pişiriyorum hale başkalarının gelinini söylüyor istiyorsa onlardan alsaydınız diye sen eşin için aileni bırakıp gurbete gitmişsin savun kendini yoksa acısını çok çekersinn

Ne yaparsan yap yaranamazsin ben yaptım el üstünde tuttum bana sen okumussun yapsanda yapmamış gibisin sunuda hep bilmem ne bende yeter artık dedim bilmiyorsak okumussam yapmam dedim ve artık evlerine gidince hiç bişey yapmıyorum umursamiyorum esimde yapma begenmiyorlarsa kendilleri yapsınlar oraya gidince yanımdan kalkma dedi. Aslında senin bu konuyu esinle konuşmam lazım ayrıca yanlış hem onun evi hem senin evin iş temizlik yapma arkadaşım yapsanda sen kötü olcan bırak yapmadan kötü desinler sana

Çok saol un kizlar tesekur ederim yazanlara. bi değişiklik olursa hayatımda size yazicam

yaz . ben de karadenizliyim. karadenizlilierin de bu kadar sakin olduklarını bilmezdim. ben hiç görmedim senin gibisini hatta
bugün kahvaltı hazırladın mi yine onlara. çayını beğendi mi bari.
öğlene akşama ne yemek yaptın.

Az eşinize karşı kararlı olup sesinizi çıkartmalısınız. Siz temizlikle görevli birisi değilsiniz gelinsiniz. Böyle bir kv'denin işini asla yapmazdım, başkasını övmek ne demek oluyor? Sizde başka kv'deleri övün. Gelininin elini sıcak sudan soğuk suya atmıyormuş diye başkalarını övün.
Galiba taşlanacağım ama şu altlı üstlü yaşama koşulunu aileyi iyi tanımadan balıklama kabul etmeyin. Saygı sınırını kaybetmeyin.

Back
X