Her seyi kendim yaparim

PabucumunNicki

NickiminPabucu
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2014
7.460
15.544
198
Size bu anlattiklarimdan sonra ne kadar duzelirim bilmiyorum ama rahat olmak istiyorum.

Bana rahat batiyo acik ve net :KK70:

Gelelim derdime kendi evimde kimseye is yaptirmiyorum sanki bu bana hakaretmis gibi geliyor.
Annesini evine temizlige cagiranlar,misafir yemege gelecegi zaman kaynanasina yemek yaptiranlara hem giptayla bakiyorum yalan yok.Ben evimde arkadaslarima bile bir bardak yikatmaya utaniyorum.

Hastaliktan yerlerde surunsemde biri gelsin corba yapsin istemem.Ben giderim kendi evlerinde baksinlar bana :)
Eger birgun cocugum olursa 40 gun degil 4 saat bile evimde oturmasinlar diye dusunuyorum.Misafir olarak isterlerse 40 gun otursunlarda is yapmasinlar.

Sanirim yarin oburgun bana evindede sunu yaptik falan diye basima kakilmasindan korkuyorum.Tabi bu yigitliklerim kendi evimde bende asla ama asla hastalik olmadikca kimsenin evinde is yapmam.

Ben nasil rahat olucam.Kaynanasi mutfakta yemek yaparken elinde telefonla kenarda oturmak benimde hakkim degilmi :)

Her seyi mi iyi yapiyorsun peki?

Ben beceremediklerimde yardim aliyorum.

Evime gelen nisafirin is yapmasını sevmem, herkesin duzeni var. Ben de baskasinin evinde is yapmayı sevmem.
Ama her zaman degil.
Bilmem iyi yapiyormuyum diye dusunmedim hic acikcasi ama elimden bircok sey gelir.Eger yapamiyosamda yapamam baskasinin yapmasina gerek yok diye dusunuyorum.Ne icin yardim alabilirimki mesela.

Basina kakacaklar diye dusunmedim de.
Bende kimseye bisey yaptirmam.helede biri is yapmaya mutfaga girince sıkınti basiyo.
gelen otursun yesin icsin gitsin.
Tabi bide soyle bisey var bende annem cok yakin haric.kimsenin evinde is yapmakgan hoslanmam.

Bilmem iyi yapiyormuyum diye dusunmedim hic acikcasi ama elimden bircok sey gelir.Eger yapamiyosamda yapamam baskasinin yapmasina gerek yok diye dusunuyorum.Ne icin yardim alabilirimki mesela.

Ben mesela cam silemiyorum. Kayinvalidem yapiyor. Anca bez sikar eline veririm. Genelde onu da yapmam, o arada borek yapiyor olurum. Benim boregimi sever diye.
Nohut yapamiyorum. Nimet tamam ama benden yenmez yani. Babaannem yapiyor. Gidip aliyoruz.

Aklima bunlar geldi. Ama mutlaka baska da vardir.

Bende öyleyim hatta memnunum halimden
Ama eşim hariç tabi
Aynı evi kullanıyor birlikte işe gidiyorsak eh beraber kirlettiğimiz evi de birlikte temizlemeliyiz tabi
Ama öz annem dahil dışardan yardım istemem, kendisi yapsa bile ben durdurum.

Ben mesela cam silemiyorum. Kayinvalidem yapiyor. Anca bez sikar eline veririm. Genelde onu da yapmam, o arada borek yapiyor olurum. Benim boregimi sever diye.
Nohut yapamiyorum. Nimet tamam ama benden yenmez yani. Babaannem yapiyor. Gidip aliyoruz.

Aklima bunlar geldi. Ama mutlaka baska da vardir.
Cam icin korku olur falan ayri yapamam nedenine bagli.
Bir konuda nohut tarif etmistim siz olmalisiniz :KK70:Ben mesela bunu yapamiyorum gel yanima tarif et ogreniyim derim olmuyosada nohut yemem:KK53:

Her seyi mi iyi yapiyorsun peki?

Ben beceremediklerimde yardim aliyorum.

Evime gelen nisafirin is yapmasını sevmem, herkesin duzeni var. Ben de baskasinin evinde is yapmayı sevmem.
Ama her zaman degil.
Ben herşeyi iyi yapmam :D ama huy
İyi yaptığımdan değil kendi işimi kendim görmeyi sevdiğimden benim ki
Nohut demişsin onu yaparım ama sevmem. Ama yapamadığım yemekler var tabi, ev yemekleri satan yerde yeriz ( öğle arasında zaten dışarda yiyoruz ya )

Basina kakacaklar diye dusunmedim de.
Bende kimseye bisey yaptirmam.helede biri is yapmaya mutfaga girince sıkınti basiyo.
gelen otursun yesin icsin gitsin.
Tabi bide soyle bisey var bende annem cok yakin haric.kimsenin evinde is yapmakgan hoslanmam.
Ben annemden bile istemiyorum o basima kakmaz tabide.Ayni sıkınti banada basiyo ne oluyosa

Bende öyleyim hatta memnunum halimden
Ama eşim hariç tabi
Aynı evi kullanıyor birlikte işe gidiyorsak eh beraber kirlettiğimiz evi de birlikte temizlemeliyiz tabi
Ama öz annem dahil dışardan yardım istemem, kendisi yapsa bile ben durdurum.
YIpratmiyomu bir zaman sonra.Suan calismiyorum ama calistigim zaman bile esim ne kadar yardim etmek istesede istemiyorum.

YIpratmiyomu bir zaman sonra.Suan calismiyorum ama calistigim zaman bile esim ne kadar yardim etmek istesede istemiyorum.
Yok beni yıpratmıyor
Çalışıyorum hatta bir yaşında kızım var
Ama ben eşimden yardım alıyorum hatta o benden daha fazla yapıyo diyebilirim
Sen abartmışsın, eşinden yardım alabilirsin. Ben dışardan yardım almıyorum ne onun annesinden ne benim annemden yani

Anneme bende yaptirmam.ben annemde yaparim ama baskadinin evinde yapmaktan hoslanmam.
Annemdede yapmam ama agir misafirler olur her evde hizmet yaparim.Hasta olana gider toparlar cikarim ama hasta olan kisinin evinde yada yakininda yapicak adami varda yapmiyosa zorla kendimi tutarim gitmem.

Cam denmiş bi de
Camlarla aram iyidir, yükseklik korkum yoktur ( hatta gondola bayılırım, eşimle ilk parkta buluşmuştuk meğerse hiç binmemiş bozuntuya vermemiş ama indik dizleri titriyordu kıpkırmızı olmuştu :KK53: )
Ama kışın pek silmem, emeğime acırım :KK48:

Yok beni yıpratmıyor
Sen abartmışsın, eşinden yardım alabilirsin. Ben dışardan yardım almıyorum ne onun annesinden ne benim annemden yani
Eşin yardımcı oluyorsa ,başkasına ne hacet

Yok beni yıpratmıyor
Abartmak ne kelime farkindayim esimden basliycam zaten cokta merakli yapar yani masallah :) yoksa yaptirmiycami bildigi icin ayakmi yapiyo:KK70:

Abartmak ne kelime farkindayim esimden basliycam zaten cokta merakli yapar yani masallah :) yoksa yaptirmiycami bildigi icin ayakmi yapiyo:KK70:
Ben eşime onu yap bunu yapma da demedim hiç
Annesi de çalıştığından alışmış kendi işini kendi görmeye
Ben daha rahat bi tipim, oyuncaklar bi yanda battaniye bi yanda laptop ve kablolar başka bi tarafta durabilir
Esierse yaparım
Eşim her daim nizamidir :KK48:

Back
X