Her seyim calindi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Velvette

💪🏋️‍♀️
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
37.829
51.656
798
Yurtdisinda son gunum, bilet almak icin kardesimi iki dakika yalniz biraktim, kardesim de saf biraz hic gozu acik degildir dilini bilmiyor zaten buranin, adamin biri soru sorarken arkasindaki laptop cantasi ve kabin boyu bavulu yurutmusler.

Icinde laptop, tablet vardi, butun dokumanlarim egitimle ilgili. Geri donemedim, mutluydum ne guzel su an basim catliyor, asabim o kadar bozuldu ki. Bilmiyorum paylasmak istedim..

Rapor falan tuttuk, hemen butun sifrelerimi degistirdim bilgisayardaki butun anilarim, fotograflar laptopla gitti zaten. Belgelerin icinde baska ne vardi hatirlamiyorum onemli pasaportum, param, oturma iznim, kimligim bende saglam.

Ucagi kacirdik, almadilar, yarin okula gidicem yine. Su an cok mutlu ulkeme donecektim yasadiklarima bakin :KK43:

O kadar kizginim ki ya insan nasil gozunu ayirir 2 dakika sadece ya. Tutamadim cok kotu seyler de soyledim. Bu okudugum bosa giderse omur boyu affetmem, keske gelmeseydin vs. Cok acimasizlastim

Bilmiyorum cok kotu hissediyorum, keske biletleri almaya beraber gitseydik keske onceden alsaydim vs uff :KK43: paylasayim belki dertlesiriz, belki yalniz degilimdir dedim...

Kız pasaport, para, banka kartı, oturma izni vb tekrar alması zor şeyler sağlam olsun da gerisi hikaye. Mağazadan alınabilecek şeyler için üzülme. Kardeşine de gidenlere üzülüp sinirimi senden çıkqrdım kusura bakma de geç. Valla her şeyi çalıyorlar artık dua et kardeşini götürmemişler ;)

Kardeşinin saf olduğunu, gözü açık olmadığını bildiğin halde ona emanet etmemeliydin.

herkesin başına gelebilir göz açıklılıkla saflıkla alakası yok siz ileri görüşlü olsaydınız dosyalarınızı yedekleseydiniz madem geçmiş olsun

Kardesim 16 yasinda, evet suclu da belki cok agir konustum su belgelerim hallolduktan sonra aslinda cok muhim degil laptopu zaten degistirecektim de icindekilere uzuldum. Gerci yeni formatliydi tek onemli buraya geldigimdir olan bir suru fotograf vardi.. artik telefonumda ve diger insanlarda olanlari isterim, facebooktan toplarim..

Tablet de alinir yine. Kimligim pasaportum olmadan obur belgelerle bir sey yapamazlar herhalde? Vergi kodumla falan? Mesela vergi kodumun imzali oldugu kagit vardi orada. Okul belgelerimi bir sey yapacaklarini zaten sanmiyorum da raporla onlari hallederim.

Ah iste diyorum ki insan nasil kanar gerci adam soru sormus o da bilmiyorum demis o ara arkasini donunce gitmis, belki ben olsam ben de duserdim bilmiyorum, koca koca insanlar da kandiriliyo cok kizginim ama..

Dil bilmeyen gözü de açık olmayan kardeşine neden emanet ettin be canım. Sorumsuzluk onda mı sende mi. Herkes uyanık olamaz ki olabilse zaten olur ne günahı var. Tek ihmal senin burda.

Geçmiş olsun olacağın önüne geçilmiyor

Kardeşinizine fazla kızmayın, pek suçlu görmedim onu. Kızcağınız insanlar bu suçu işleyenler.

Hirsizin hic mi sucu yok hesabi. Yazik iste o da uzuldu ben de 4 yukle birakinca korunmasiz gorduler kucuk kiz diye. Belki ben olsam ben de bakardim bisey soruyo sonucta iste insan dusunemiyo, ben olsam elimden birakmam da aman ne diyorum ya birakmis gitmisim iste

Havaalaninda miydiz?
Cunku havaalanlarinda resmen soygun ceteleri oluyor.Arkadasimin aynen caldilar pasaport,cuzdan,telefon herseyini.
Cok uzuldum.Gecmis olsun just.

Geri bulabildi mi? Yok tren istasyonundaydik chelzycim, iyi ki param vs gitmedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X