Her sezeryan ayni midir? Sezeryan olanlar lutfen cvp verin ?

aysnr66

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2015
21
11
38
Arkadaşlar ilk dogumum 2015 te sezeryanla oldu ve cok iyi çok memnunum ameliyatimdan izi belli belirsiz herhangi bi agri sızı olmadi olmuyorda karnim kalmadi hic suan 2.ye hamileyim ama korkuyorum ilki gibi olmaz izi cok kalir siser kizarir ilerde agri sızı fln olur diye. her DoktoR iyi yapiyor mu sezeryan yapamaz mi kotu olur mu faln diye korkularim var. Napicam bilmiyorum yardimci olurmusnz

Her doktor iyi yapamıyor. Ben sanssizim maalesef. Dikiş izim çok belli, yer yer kabarık ve kızarık. Bir arkadasimin dikislerini gordum yok gibiydi. Cok iyiydi , hastane ve doktor iyiydi cunku..
18 ay oldu doğum yapalı. Afedersin bazen birliktelik halindeyken veya küçük abdeste çıktığım da dikislerimin başlangic kısmında ağrı oluyor hafiften . Bunu hep normal diye düşündüm nedense . Sende hiç olmuyor mu

Her doktor iyi yapamıyor. Ben sanssizim maalesef. Dikiş izim çok belli, yer yer kabarık ve kızarık. Bir arkadasimin dikislerini gordum yok gibiydi. Cok iyiydi , hastane ve doktor iyiydi cunku..
18 ay oldu doğum yapalı. Afedersin bazen birliktelik halindeyken veya küçük abdeste çıktığım da dikislerimin başlangic kısmında ağrı oluyor hafiften . Bunu hep normal diye düşündüm nedense . Sende hiç olmuyor mu

Senin adina uzuldum canim ben ameliyatimdan cok memnunum ne kabariklik kizariklik agri sızı hic biseyim yok agir kaldiramazsn soguk suya giremezsin yarim insansin artik demislerdi ilk dogum daptigmda, korkmustum. ama hic birini yasamadim .suan esim ayni doktoruma goturmek istemiyor ucreti fazla diye devlete gitmemi istiyo tartisma oluyor bende ayni olmaz diye iyi yaparmi yapmaz mi korkuyorum psikolijm bozuldu iyce

İlk 2 yıl kabarık ve kızarıktı. Sanki derinin altında solucan var gibi bir kızarıklık. Şimdi kızarıklık gitti. Kabarıklıkta indi ama hala belli
Hmm anladm canm demekki doktordan doktora fark ediyo hepsi bir olmuyo bakalm ikincide ne olcak insallah ilk ameliyatm gibi iyi olur hayirlisiyla

Senin adina uzuldum canim ben ameliyatimdan cok memnunum ne kabariklik kizariklik agri sızı hic biseyim yok agir kaldiramazsn soguk suya giremezsin yarim insansin artik demislerdi ilk dogum daptigmda, korkmustum. ama hic birini yasamadim .suan esim ayni doktoruma goturmek istemiyor ucreti fazla diye devlete gitmemi istiyo tartisma oluyor bende ayni olmaz diye iyi yaparmi yapmaz mi korkuyorum psikolijm bozuldu iyce

Ünlü bir doktorun konuşmasını dinlemiştim. Sezeryan dikisinin iyi olmasının iki sebebi var demişti . 1-Ameliyat ekipmanının yeni ve kaliteli olması.
2-doktorun becerisi.

Bütün kontrolleri devlette yapın doğuma eski doktorunuza gidin ben bir daha hamile kalırsam öyle yapacağım . Sadece doğuma güzel bir hastaneye gideceğim inşallah

Back
X