• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Her sperm ve morfoloji azlığı varikosel mi oluyor?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

kaderyok

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2014
303
169
103
42
Merhaba. Esimin ilk sperm sayisi 12 milyon, morfolojisi yüzde 3 çıkmıştı
Birsüre proxeed ve progeny kullanıp başka bir hastanedeki tahlillerde sperm sayisi 19 milyon morfoloji ise yüzde bir çıkmıştı. Ürolog sperm testleri öncesi elle de muayene yapmıştı ancak varikoselden bahsetmedi. Sadece acil olarak sigarayı bırak dedi ki eşim halen bırakmadı. Bu, eşimin varikosel olduğunu mu gösterir? Tüp bebek deneyimimiz de negatif sonuçlandı. Böyle bir durumu olan veya bu konuda bilgisi olan var mı? Saygılar,

Merhaba,
Öncelikle geçmiş olsun tez zamanda dilediğiniz güzel haberi almanız dileğiyle, sorunuz Hayır, çünkü varikosel elle muayene ve renkli dopler ile belli olmak ile birlikte, ileri hızın kaç olduğu ? ve morfoloji den belli olur, sperm azlığı başka başka terimler ile açıklanır

Çok teşekkür ederim. Eşimi alanında iyi olup olmadığını bilmesem de bir ürolog elle muayene etti. Bisey bulmadı herşey normal dedi. Sonra sperm analizi istedim hız olması gerekenin iki katı imiş. Ama morfoloji ve sayı düşük. Bu durumda varikoselden farklı bir sorunumuz var demek ki. Diğer konudaki arkadaşlar da hakli bu durumda . Burası sayesinde çok bilinçlendim çok teşekkürler

Geçtiğimiz hafta ankara düzen laboratuvarında sperm testi verdik şimdiye kadar kötü çıkan sonuclarımız inanılmaz derecede iyi çıktı . Hareketlilik sorunumuz var baya düşüktü acaba bu laboratuvar iyi bir laboratuvar değilmi bi kaç yerde daha okudum benimle aynı durumu yaşayanlar varmış devlette düşük çıkan sonuçlar bu laboratuvarda yüksek çıkıyormuş . Araşıtırınca ankaranın en iyi laboratuvarı olduğunu okuyorum. Yalnız morfolojimiz %6 nasıl sizce pek anlamadım ? :(

Geçtiğimiz hafta ankara düzen laboratuvarında sperm testi verdik şimdiye kadar kötü çıkan sonuclarımız inanılmaz derecede iyi çıktı . Hareketlilik sorunumuz var baya düşüktü acaba bu laboratuvar iyi bir laboratuvar değilmi bi kaç yerde daha okudum benimle aynı durumu yaşayanlar varmış devlette düşük çıkan sonuçlar bu laboratuvarda yüksek çıkıyormuş . Araşıtırınca ankaranın en iyi laboratuvarı olduğunu okuyorum. Yalnız morfolojimiz %6 nasıl sizce pek anlamadım ? :KK43:
Merhaba. Düzen laboratuvar hi bilgim yok ancak son testi yaptırmadan evvel bir kür vs yaptınız mı? Daha önceki morfoloji oranınız neydi? Bize bir ürolog yüzde 4 üzeri için iyi demişti

Back
X