her tartışmada lafı ayrılığa getiriyor :(

coolss87

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2014
310
36
38
38
kızlar sevgilim en ufak tartışmada ayrılığa getiriyor lafı. daha geçen saçma sapan face yüzünden tartıştık .uzatıyor yazmıyor tavır alıyor. hep alltan alan ben oluyorum. bi iki tatlı sözle düzeliyor. bi anda çok iyi oluyor.

her tartışmada olmuyo demekki ben artık yapamıyorum bitsin mi. aynen böyle. kendide suçlu olsa bende suçlu olsam aynı tavır. ama biraz alttan alıyım düzeliyor. sanki 5 dk önce ayrılmak isteyen adam o değil. bir iyi bir iyi. iltifatlar aşkımlar havada uçuyor..

artık hasta mı acaba demeye başladım şaşkınlıktan.. onla direk konuşmadım bu konuyu. bu normal değil dimi?

ne diyosunuz ne yapılır? hangisi benim sevgilim diyorum bazen...

Tek diyceğim sakın alttan alma yoksa ilerde senin için çok kötü olur. Ayrılmak senin için bu kadar kolaysa banada zor olmaz de.
Lütfen yap bunu!

Ayrılık lafı edince senin alttan alıp ona iyi davranacagini güzel sözler söyleyeceğini biliyor ve bunu kullanıyor sonuna kadar.

Insanin diline bi yapisti mi gitmiyor o ya. Bi ara bende de vardi. Karsidaki kisiyi yipratiyor anca. Ayrilmak istemekteb degil de bloften o aslinda. Blofunu yeme bi gun yine ayrilalim dediginde peki de kapat telefonu. arayip sorma. Bak bakalim ayrilabiliyo mu.

ne zaman ki kaçmaya başlarsın o zaman kovalar.. yoksa bir ömür o bu lafı kullanır, sen de hep alttan alırsın.. erkeğin nazlısı hiç çekilmez yaw, bir gün evet bitsin de bakalım ne oluyor..

ne zaman ki kaçmaya başlarsın o zaman kovalar.. yoksa bir ömür o bu lafı kullanır, sen de hep alttan alırsın.. erkeğin nazlısı hiç çekilmez yaw, bir gün evet bitsin de bakalım ne oluyor..

aynen öyle bundan sonraki ilk tartışmada tamam diycem kendime söz verdim. ya bi insan 5 dk önce ayrıldığı insana 5 dk sonra aşkım sevdiğim ömürlüğümsün laflarını nasıl eder. hangisine inanacağımı şaşırdım.

İşin yolunu bulmuş,ayrılacağından değil sırf pışpışlanmak istiyor sanırım.
Taviz vermeyi bırak bence o zaman şaşkın ördek gibi kalabilir.Bırak o senin peşinden koşsun biraz :KK12:

Bitti dediğinde tamam de çek git, bir daha ne ara ne sor, bak bakalım bir daha yapabiliyor mu! Haklıysan da hakkını sonuna kadar savun niye alttan alasın ki. Çok kötü alıştırmışsın tam bir ergen şımarıklığı var adamın üzerinde.

Bitti deyince bitirin canim, aaa cocuk oyunumu bu? Akillansin biraz... Her kavgada kapi carpip giden koca yada bavulunu toplayip baba evine giden kadin gibi... Böyle ömürmü gecer... Verin dersini akillanir insallah...:KK14:

Ben de kızlara katılıyorum. Bende de vardı bu durum, hep ayrılalım lafını kullanırım ben de sonra pat diye ayrıldık :) ee kimse bulunmaz hint kumaşı değil. Kesinlikle alttan alma, ayrıca güzelce konuş bu konuyu onunla ne olabilir ki? sürekli ayrılık lafı dolanırsa bir ilişkide sonra ilişkinin gerçekliği de kayboluyor artadan.

Belli ki ayrılmayı takmış kafasına bundan Hayır gelmez...
uzak dur kıymet bilsin..:KK67: dönmese zaten o seni çoktan silmişti

aynı şeyi benim sevgilim de huy haline getirdi en ufak şeyde ayrılık lafı...çocuk gibi zırt pırt ayrılalım.Bir kere ağızdan o laf çıkmaya başladı mı gerişi yok malesef... en son ayrılalım dedi kabul ettim kapatıım telefonu sonra akıllandı şimdi de söylemiyor.Blöf sökmesin sana da tatlım :KK19:

kızlar sevgilim en ufak tartışmada ayrılığa getiriyor lafı. daha geçen saçma sapan face yüzünden tartıştık .uzatıyor yazmıyor tavır alıyor. hep alltan alan ben oluyorum. bi iki tatlı sözle düzeliyor. bi anda çok iyi oluyor.

her tartışmada olmuyo demekki ben artık yapamıyorum bitsin mi. aynen böyle. kendide suçlu olsa bende suçlu olsam aynı tavır. ama biraz alttan alıyım düzeliyor. sanki 5 dk önce ayrılmak isteyen adam o değil. bir iyi bir iyi. iltifatlar aşkımlar havada uçuyor..

artık hasta mı acaba demeye başladım şaşkınlıktan.. onla direk konuşmadım bu konuyu. bu normal değil dimi?

ne diyosunuz ne yapılır? hangisi benim sevgilim diyorum bazen...
kıyamamm..cok zor bır durum..sevgılın kac yasında ? gereklı olgunlukta degıl,hasta mı bılmem ama..bundan koca olmaz .. gecen zamanına yazık..bı kere ayrılalım dedımı evt bıtsın de kapa..bı kez anlamalı senı kaybettıgını..eger daha sonrasında donmezse zaten senın cabanla duruyo demektır.ve hr kavgada ayrılıgı yasayacagına bı kez yasa tam yasa...sevgılın senı kaybetmekten korkmuyo :(

sen üstüne düştükçe bitarafı kalkıyor anlaşılan senin kaybın o olursa onunkide sen olursun bi dahakine tamam de ve iyice burnu sürt bakalım

Back
X