- 7 Aralık 2009
- 6.924
- 13.305
- 448
- 42
arkadaşlar merhaba aynı konuyu şifalı reçeteler bölümünde de açtım ama ilgilenen olmadı.. bir de buradan yazayım dedim :çok üzgünüm: 7 haftalık hamileyim ilk haftalarda düzenli beslenme adı altında yumurtayı, cevizi, muzu fazla kaçırıp alerji oldum ilk önce kasıklarımdaydı sonra kolaltlarıma dirsek içlerime ve bileklerime yayıldı ben de en sonunda doktora gittim... doktor bana bir krem yazdı ama kullanmasan daha iyi dedi.. bende hiç almadım, çünkü bu kortizonlu kremler hamileliğin erken dönemlerinde çok tehlikeli olabiliyormuş... çok sıkı bir diyete girdim neredeyse hiçbirşey yemiyorum demir ilacını dahi kestim, ama kaşıntı dayanılmaz özellikle geceleri terlersem kaşınarak uyanıyorum saatlerce uyuyamayorum kaşınmaktan mirmirmirmir uyanınca bir de bulantım başlıyor.. hem kaşınıyorum hem kraker yiyorum sırnaşık şey eşimde kafasını kaldırıp bana bakıyor sonrada naapsın uyumaya devam ediyor :dilcikar:
en azında kaşıntının geçmesi için böyle ot çay vs bilen varsa yardım etsin lütfen.. her türlü kocakarı ilacına açığım yeterki kurtarın beni... şimdiden çok teşekkürler a.s.
en azında kaşıntının geçmesi için böyle ot çay vs bilen varsa yardım etsin lütfen.. her türlü kocakarı ilacına açığım yeterki kurtarın beni... şimdiden çok teşekkürler a.s.