Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim ilk tavsiyem psikolojinizi hazırlamanız ve eğer görüntünüzü aşırı derecede etkilemiyorsa da bu işe hiç kalkışmamanız. Benim bir hafta oldu ama şu anki görüntü yüzünden sıyırmama az kaldı. :)
En zoru benim için aneliyattan sonraki 5 dakikalık titremeydi onu atlat bide ilk gece sürekli buz koymak sıkıcı onu atlat gerisi ağrısız acısız ilaç serum seni tutuyor. Korkma hep pozitif ol ben bunu yaptım yansıttım doktora o güveni hissettir her şey yolunda gidiyor
Benim ilk tavsiyem psikolojinizi hazırlamanız ve eğer görüntünüzü aşırı derecede etkilemiyorsa da bu işe hiç kalkışmamanız. Benim bir hafta oldu ama şu anki görüntü yüzünden sıyırmama az kaldı. :)
En zoru benim için aneliyattan sonraki 5 dakikalık titremeydi onu atlat bide ilk gece sürekli buz koymak sıkıcı onu atlat gerisi ağrısız acısız ilaç serum seni tutuyor. Korkma hep pozitif ol ben bunu yaptım yansıttım doktora o güveni hissettir her şey yolunda gidiyor
Önden ilikli ya da fermuarlı pijama veya rahat eşofman tarzı bir şeyler. Diş bakım malzemeleri. Terlik(hastanede var ama insanın kendi terliği daha rahat :) ) Peçete oluyor ama ben gene de almıştım yanıma. Telefon şarjı Çorap. Kimliğinizi zaten unutmayın. :) gerisi sizin keyfinize kalmış. Allah yardımcınız olsun. İnşaAllah harika geçer ameliyat öncesi, sonrası ve sonuç.
Tampon süreci çok zor oluyor kışın olması iyi olmuş bu açıdan. 6 aya kadar ancak normalleşiyor. Doktor masaj vs verdiyse düzenli yap sorun olmasın. Geçmiş olsun