Her yerde neden dışlanıyorum

Guzelseylerolsun88

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2017
791
364
23
Arkadaşlar eski is yerinde de sorunum aynı ydi bende sosyal fobi var kendimi tam ifade edemiyorum hangi ortama girsem bir kaç gün sonra dışlanıyorm. Dışlanmakla kalmıyor birde takıp uğraşıyorlar moralim çok bozuluyor. Ben hayatım boyunca bunla mi uğrayacağım. Memurum ama çalışmak öyle zor geliyor ki bazen diyorum ev hanımı olayım kimse uğraşmasin benimle. Goz temasi kuramiyorum insanlarla biri birsey söyleyince donup kalıyor nerde fazladan bir is var hep bana kitleniyor. Hamile halimle bile bana görevlendirme yazdılar isim başımdan aşkınken herkes den daha yoğunken beni başka bir bölge de ki birime gönderdiler yok diyemedim. Neden böyle oluyor neden işimi gemimi yüzderemiyorum 4 yıldır çalışıyorum emekliliğe çok var. Tmm dışlasalar sadece iyi ama laf sokuyorlar uğraşıyorlar kötü davranıyorlar haksızlık ediyorlar. Çok bunaldım bıktım.

Hak verilmez alınır !!!!
Bu sözü duydun mu hayatında bilmiyorum ama sana kimsenin haksızlık yapmasını beklemek yerine haksızlık yapıldığında susmamalısın...
Dışlanmak konusunda ise is arkadaşlarınla konuşmak zorunda değilsin.. Al güzel bir kitap bir kahve oh miss.. Sen onlardan değil onlar senden çekinsin ;)

Susma biraz konuş sende kendini savun en azından.
Savunsam da yalnızm millet ortam yapmış 3 dört kişi arkasına almış öyle konuşuyor her laf atmasında diğerleri de destek veriyor ben tekim kimse destekcim değil. Artık çok bunalıyorum hep ezilmek hep dışlanmak hep haksızlıgà uğramak Allah im diyorum yeter al canımi

Onların sizden farkı ne? Hepimizin çıktığı yer malum, sabah yeyip içtiğimiz akşam izlediğimiz diziler aşağı yukarı aynı. Hani kusurluysak da üç beş aynı. Nedir sizi ürküten? Hataysa hata, yanlışsa yanlış yapın onlar yapmıyor mu? Kendinizi bilin yeter. Hem onlarca arkadaş gerekli değil ki, kafa dengi 2 bilemedin 3 arkadaş yeter. Geri kalanla nezaket çerçevesinde iletişiminiz olsun tamam

Sessiz kendin halinde olan bir insana neden gıcık olsunlar ki. En fazla ses çıkarmıyor diye fazladan iş kitlerler ama özellikle de bir gıcıklık yapmazlar ya. Dışlayalım edelim demezler gibi geliyor. Acaba farkında olmadan yaptığın itici birşeyler mi var? Sadece bir çözüm yolu bulabilmek adına soruyorum.

Hak verilmez alınır !!!!
Bu sözü duydun mu hayatında bilmiyorum ama sana kimsenin haksızlık yapmasını beklemek yerine haksızlık yapıldığında susmamalısın...
Dışlanmak konusunda ise is arkadaşlarınla konuşmak zorunda değilsin.. Al güzel bir kitap bir kahve oh miss.. Sen onlardan değil onlar senden çekinsin :KK66:
Yabani gibi oluyor insan öyle de düşünsene 1 odanın içinde 6 yedi kişi hepsi birbiri ile görünüşte sıkı fiki can ciğer ben tekim insanların gözlerine bile bakamıyorum konuşurken nasıl hak savunması . Normal konuşma bile yapamıyorum. Artık çok yoruldum. Ben kaç yıl Üniversite okudum böyle ezik ezik dışlanmak için mi bir gün bile mutlu olmadım oh be çalışıyorum maaşımi alıyorum diyemedim.

Sessiz kendin halinde olan bir insana neden gıcık olsunlar ki. En fazla ses çıkarmıyor diye fazladan iş kitlerler ama özellikle de bir gıcıklık yapmazlar ya. Dışlayalım edelim demezler gibi geliyor. Acaba farkında olmadan yaptığın itici birşeyler mi var? Sadece bir çözüm yolu bulabilmek adına soruyorum.

sizce dislanmaya sebep olabilecek ne gibi itici sey olabilir?
maalesef dislamayi mesru gören insanlar var hayatta. onlari dislamaya iten sey ne olabilir?

Son düzenleme:
Ben de bunu çok düşündüm düşünüyorum mümkün olduğunca kibar saygılı davranıyorum düşünmeden pat diye konuşmuyorum ölçüp tartiyorum lafı karşı tarafı incitmemek için hep güler yüzlü yum . Ama bilmiyorum çözemıyorum ne var bende. Dışlanıyorum. Hatta bazısı uğraşıyor özellikle. Yada ben öyle hissediyorum .

Yabani gibi oluyor insan öyle de düşünsene 1 odanın içinde 6 yedi kişi hepsi birbiri ile görünüşte sıkı fiki can ciğer ben tekim insanların gözlerine bile bakamıyorum konuşurken nasıl hak savunması . Normal konuşma bile yapamıyorum. Artık çok yoruldum. Ben kaç yıl Üniversite okudum böyle ezik ezik dışlanmak için mi bir gün bile mutlu olmadım oh be çalışıyorum maaşımi alıyorum diyemedim.
sevmedigim insanlarla, iki dedikodu yapmak için can atan insanlarla muhattap olacağıma yabani oluyorum.. En azından kendime değer kattığımı düşünüyorum..
Geç aynanın karşısına kendine birşeyler anlat, seni kızdıran konulardan bahset... Daha sonra yavaş yavaş insanlara da dişini gostermeye başlayacaksın;)

Arkadaşlar eski is yerinde de sorunum aynı ydi bende sosyal fobi var kendimi tam ifade edemiyorum hangi ortama girsem bir kaç gün sonra dışlanıyorm. Dışlanmakla kalmıyor birde takıp uğraşıyorlar moralim çok bozuluyor. Ben hayatım boyunca bunla mi uğrayacağım. Memurum ama çalışmak öyle zor geliyor ki bazen diyorum ev hanımı olayım kimse uğraşmasin benimle. Goz temasi kuramiyorum insanlarla biri birsey söyleyince donup kalıyor nerde fazladan bir is var hep bana kitleniyor. Hamile halimle bile bana görevlendirme yazdılar isim başımdan aşkınken herkes den daha yoğunken beni başka bir bölge de ki birime gönderdiler yok diyemedim. Neden böyle oluyor neden işimi gemimi yüzderemiyorum 4 yıldır çalışıyorum emekliliğe çok var. Tmm dışlasalar sadece iyi ama laf sokuyorlar uğraşıyorlar kötü davranıyorlar haksızlık ediyorlar. Çok bunaldım bıktım.
Dişlanmakla alakası yok, sana mobbing uygulanıyor. Özelde şartlar ortada bari devlette sessiz kalınmasın. Şikayet edeceğin, dilekçe verebileceğin seni anlayacak birileri yok mu peki?

Yıllardır ilaç kullandım geçmedi. Terapi için de maddi durumum yerinde değil. Bir kaç defa gittim birsey katmadi bana. İyice umutsuzlastim
Her psikologa gidilmez.bilissel terapi eğitimi almış psikologla görüşün.her bilişsel terapi eğitimi almış psikologa da gidilmez.konustugunda sizin farkindaliginizi arttıracak sizi düşünmeye sevk edecek psikolog doğru psikologtur.

Hamile iken ek iş ve görevlendirme veremezler kanunen

Back
X