Bir cok tiramisu tarifi var..buda benimki..cok original bir tat oldugunu dusunuyorum..o yuzden yuzlerce tiramisu tarifi varken nette yinede yaziyorum
Malzemeleri belirtirken yabanci malzemeler kullandigim icin yaninda resimlerinide paylasiyorum.. Umarim begenirsiniz
Malzemeler
2 paradies creme Karamel ve straciatella
1 kakaoglasur
4 crema
500gr mascapone
200 ml süt
Kahve ve kedidili büsküvi
YAPILISI
4 adet kremayi, sütü, ve pradies cremleri cirpiyoruz
Ayri bir kapta kakaoglasuru eritip hizlica karisimin icine karistiriyoruz
Ayri bir kapta mascaponeyi ( labne peyniri de kullaniliyor..aynilar mi bilmiyorum ..bundan bulamazssaniz labnede kullanabilirsiniz)
Arzu ettiginin miktarda kahve ile karistirin bunuda ayni karisima ilave edip son birkez tum malzemeyi cirpin.
Ayri bir kaba kahveli bir su hazirlayin, büsküvileri batirmak icin
Borcama kedidili büsküvileri diziyoruz..ÖNEMLi sekersiz kismini karisima batirip sekerli kismini tabana getirip diziyoruz
Karisimimiz yarisini uzerine bir kat daha doseyip kalani uzerine sürdükten sonra backkakao ile üzerini örtüyoruzzz
Afiyet olsun
Malzemeleri belirtirken yabanci malzemeler kullandigim icin yaninda resimlerinide paylasiyorum.. Umarim begenirsiniz
Malzemeler
2 paradies creme Karamel ve straciatella

1 kakaoglasur

4 crema

500gr mascapone

200 ml süt
Kahve ve kedidili büsküvi
YAPILISI
4 adet kremayi, sütü, ve pradies cremleri cirpiyoruz
Ayri bir kapta kakaoglasuru eritip hizlica karisimin icine karistiriyoruz
Ayri bir kapta mascaponeyi ( labne peyniri de kullaniliyor..aynilar mi bilmiyorum ..bundan bulamazssaniz labnede kullanabilirsiniz)
Arzu ettiginin miktarda kahve ile karistirin bunuda ayni karisima ilave edip son birkez tum malzemeyi cirpin.
Ayri bir kaba kahveli bir su hazirlayin, büsküvileri batirmak icin
Borcama kedidili büsküvileri diziyoruz..ÖNEMLi sekersiz kismini karisima batirip sekerli kismini tabana getirip diziyoruz
Karisimimiz yarisini uzerine bir kat daha doseyip kalani uzerine sürdükten sonra backkakao ile üzerini örtüyoruzzz
Afiyet olsun