- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi greengirll
Kızlar merhaba, evet derdim bu. Eşim iyi niyetli bir insan, hele ki birisi ona güleryüz tatlı dil göstersin hiç kıramaz kendini parçalar. Hani kendisine Güleryüz gösteren kişinin asıl niyetini anlamaz, sonunda da kazık yiyen kendisi olur. Çünkü böyle yetişmiş, kv de birebir aynısı aynı kafadalar. Ben yapı olarak insanları tanıyana kadar mesafeli dururum, niyetlerini az çok anlarım, sessiz sakin bir insanım. Kv de benim bu huyumu asla kabullenmez, nerde abartılı hareketleri olan, cırlak bas bas bağırarak konuşan insanları bana görnek gösterir, oysa o insanlar yüzüne güler, işlerini yaptırır canımsın cicimsin der, her neyse.
Beni ilgilendiren kısmı ise, eşim personellerin güleryüzüne kanıp çok da incelemeden bazı şeylere onay vermiş ve bunlar parasal olarak hak ettiklerinden fazla para almışlar üstelik bu bir yıldır devam ediyormuş. Şimdi eşim onay verdiği için başına sıkıntı açılacak, yönetici konumunda belki de pozisyonu sıkıntıya girecek. Defalarca bu konuda eşimi uyarmama rağmen asla bu huyundan vazgeçmemişti, şimdi bir musibetle belki anlayacak ama tabi ki çok üzülüyorum bir şey olacak diye.
Bu süreçte sakin kalıp "ben sana demiştim" demek istemiyorum ama içim içimi yiyor resmen.
Beni ilgilendiren kısmı ise, eşim personellerin güleryüzüne kanıp çok da incelemeden bazı şeylere onay vermiş ve bunlar parasal olarak hak ettiklerinden fazla para almışlar üstelik bu bir yıldır devam ediyormuş. Şimdi eşim onay verdiği için başına sıkıntı açılacak, yönetici konumunda belki de pozisyonu sıkıntıya girecek. Defalarca bu konuda eşimi uyarmama rağmen asla bu huyundan vazgeçmemişti, şimdi bir musibetle belki anlayacak ama tabi ki çok üzülüyorum bir şey olacak diye.
Bu süreçte sakin kalıp "ben sana demiştim" demek istemiyorum ama içim içimi yiyor resmen.