• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

her yüzüne güleni iyi sanan koca

greengirll

yok başlık falan
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2012
9.068
9.560
398
Kızlar merhaba, evet derdim bu. Eşim iyi niyetli bir insan, hele ki birisi ona güleryüz tatlı dil göstersin hiç kıramaz kendini parçalar. Hani kendisine Güleryüz gösteren kişinin asıl niyetini anlamaz, sonunda da kazık yiyen kendisi olur. Çünkü böyle yetişmiş, kv de birebir aynısı aynı kafadalar. Ben yapı olarak insanları tanıyana kadar mesafeli dururum, niyetlerini az çok anlarım, sessiz sakin bir insanım. Kv de benim bu huyumu asla kabullenmez, nerde abartılı hareketleri olan, cırlak bas bas bağırarak konuşan insanları bana görnek gösterir, oysa o insanlar yüzüne güler, işlerini yaptırır canımsın cicimsin der, her neyse.

Beni ilgilendiren kısmı ise, eşim personellerin güleryüzüne kanıp çok da incelemeden bazı şeylere onay vermiş ve bunlar parasal olarak hak ettiklerinden fazla para almışlar üstelik bu bir yıldır devam ediyormuş. Şimdi eşim onay verdiği için başına sıkıntı açılacak, yönetici konumunda belki de pozisyonu sıkıntıya girecek. Defalarca bu konuda eşimi uyarmama rağmen asla bu huyundan vazgeçmemişti, şimdi bir musibetle belki anlayacak ama tabi ki çok üzülüyorum bir şey olacak diye.

Bu süreçte sakin kalıp "ben sana demiştim" demek istemiyorum ama içim içimi yiyor resmen.

iyi kalpli yüzü yumuşak insandan idareci pek olunamıyor malesef
bana da eşime de iyi niyetli saf derler
biz maaşlı çalışıyoruz eşim der bazen bir yer açalım derim senden beden idareci olmaz

ben demiştim dememeye çalışın
ama annesine bak bana kızıyordun çok da iyi niyetli olmamak lazım aslında diyiverin

Greengril herseyi kafana takma cabuk yaslanacaksin:)kendi yaşayarak öğrenebilecek yaştadir diye dusunuyorum.

Ah ah ucu bana patlamasa kafaya takmayacağım da adam akşamdan beri başımın etini yiyor :( Hayır ben söyleyince soğuk, kötü niyetli, insanlardan kaçan vs vs oluyorum ona yanıyorum.

Yaş var da akıl yaşta değil başta oluyormuş gerçekten, huy değişmiyor. Hele ki aileden gelen eğitimi hiç değiştiremiyorsunuz.

Mesela geçen benim pek hoşlanmadığım ama kv nin ölüp bittiği bir bayan işyerini dolandırdı, evli olduğu halde dost hayatı yaşıyor vs vs , ama sırf onun yüzüne gülüyormuş diye hala kızla samimi olmaya çalışıyor arayıp duruyormuş. Kızın işlerini halletmeye çalışıyor. Benim hiç bir işime yardım etmez niye ben aşırı yalak kah kah kah gülen bir insan değilim sakin sessizim :)

Kızlar merhaba, evet derdim bu. Eşim iyi niyetli bir insan, hele ki birisi ona güleryüz tatlı dil göstersin hiç kıramaz kendini parçalar. Hani kendisine Güleryüz gösteren kişinin asıl niyetini anlamaz, sonunda da kazık yiyen kendisi olur. Çünkü böyle yetişmiş, kv de birebir aynısı aynı kafadalar. Ben yapı olarak insanları tanıyana kadar mesafeli dururum, niyetlerini az çok anlarım, sessiz sakin bir insanım. Kv de benim bu huyumu asla kabullenmez, nerde abartılı hareketleri olan, cırlak bas bas bağırarak konuşan insanları bana görnek gösterir, oysa o insanlar yüzüne güler, işlerini yaptırır canımsın cicimsin der, her neyse.

Beni ilgilendiren kısmı ise, eşim personellerin güleryüzüne kanıp çok da incelemeden bazı şeylere onay vermiş ve bunlar parasal olarak hak ettiklerinden fazla para almışlar üstelik bu bir yıldır devam ediyormuş. Şimdi eşim onay verdiği için başına sıkıntı açılacak, yönetici konumunda belki de pozisyonu sıkıntıya girecek. Defalarca bu konuda eşimi uyarmama rağmen asla bu huyundan vazgeçmemişti, şimdi bir musibetle belki anlayacak ama tabi ki çok üzülüyorum bir şey olacak diye.

Bu süreçte sakin kalıp "ben sana demiştim" demek istemiyorum ama içim içimi yiyor resmen.
benim eşim de senin eşin gibi
6 senedır tanıyorum eşimi
daha bir insan için olumsuz yorum yaptıgını hatırlamam

benim çevremdeki insan az özdür mesela
eşimse tam aksine herkesle iletişimi iyidir

birisi ile tanısalım mesela , 10 dakıka konusalım
çok iyi kadın - adamdı değil mi der

bilmem iyi oldugunu nerden anladın derım :)

eşimde insanlara karsı olagan dısı bir hoşgoru var

ben 20 yıllık arkadaslarıma kızıp tüm bagımı koparabilirken, eşim herkesi oldugu gibi kabul edıyor.

senin tabirinle kazık yese de o an sinirlenip sonra yeniden o kişi için çok iyi insan diyebiliyor

ben de sinir oluyorum ama değişmiyor ne yapalım

Son düzenleme:
benim eşim de senin eşin gibi
6 senedır tanıyorum eşimi
daha bir insan için olumsuz yorum yaptıgını hatırlamam

benim çevremdeki insan az özdür mesela
eşimse tam eksine herkesle iletişimi iyidir

birisi ile tanısalım mesela , 10 dakıka konusalım
çok iyi kadın - adamdı değil mi der

bilmem iyi oldugunu nerden anladın derım :)

eşimde insanlara karsı olagan dısı bir hoşgoru var

ben 20 yıllık arkadaslarıma kızıp tüm bagımı koparabilirken, eşim herkesi oldugu gibi kabul edıyor.

senin tabirinle kazık yese de o an sinirlenip sonra yeniden o kişi için çok iyi insan diyebiliyor

ben de sinir oluyorum ama değişmiyor ne yapalım

Benimki kızınca sallar savurur, o kişi gelsin yüzüne gülsün anında yelkenleri suya indirir...Yoruyor beni bu huyu çünkü benim başımı şişiriyor sürekli, anlatıyor da anlatıyor..

Eşiniz iş hayatında da böyle değildir umarım...Benimki böyle zaten hayatı iş olduğu için artık çekilmez hal aldı.

Benimki kızınca sallar savurur, o kişi gelsin yüzüne gülsün anında yelkenleri suya indirir...Yoruyor beni bu huyu çünkü benim başımı şişiriyor sürekli, anlatıyor da anlatıyor..

Eşiniz iş hayatında da böyle değildir umarım...Benimki böyle zaten hayatı iş olduğu için artık çekilmez hal aldı.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/bu-durumda-kim-hakli.1052297/

konumu oku bak. iş arkadasının evıne gidecektik adam bizi aradı tam evden cıkacakken gelmeyin dedi
eşim o anda cok sinirlendı ama suanda o cocukla can ciğer kuzu sarması
neymıs adam özür dilemiş, sebepleri varmıs vs .
ben asla unutmam mesela bu durumu

eşim affetmiş, iş hayatında da her hayatta böyle.

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/bu-durumda-kim-hakli.1052297/

konumu oku bak. iş arkadasının evıne gidecektik adam bizi aradı tam evden cıkacakken gelmeyin dedi
eşim o anda cok sinirlendı ama suanda o cocukla can ciğer kuzu sarması
neymıs adam özür dilemiş, sebepleri varmıs vs .
ben asla unutmam mesela bu durumu

eşim affetmiş, iş hayatında da her hayatta böyle.

Biraz okudum konunuzu bu tarz durumları gene tolere edebiliyorum ama şimdiki durum belki kariyerini bile mahvedebilir çok ciddi bir durum. Ve bunun sıkıntısını gerginliğini yaşayacak ilk kişi ben oluyorum eşi olarak. Ve asıl sinirlendiğim nokta sonunda %99 ben haklı çıktığım halde her durumda özellikle kv tarafından kötü ilan edilmem, biraz da geçmişten gelen dolmuşluk benimkisi.

Geçen mesela eşim birine referans olacaktı gene kv zoruyla, meğer kız çalıştığı yeri yıllarca dolandırmış para çalmış neler neler yapmış, düşünün eşimin referans olduğunu bu kıza rezalet. Allahtanki ortaya çıktı yoksa kv zorlayıp duruyordu. Geçen anne bak böyleymiş dedim, eşim de anne iyi ki sana uymadım dedi kv yi göreceksiniz hayır asla inanmıyorum ben zaten onu aradım konuştum bana anne bile der çok iyi bir kız beni sarılıp öpüyor şu bu bana bakarak laf duyuruyor. Yani resmen içgüdülerim kuvvetli diye suçlu ben oluyorum :D

Biraz okudum konunuzu bu tarz durumları gene tolere edebiliyorum ama şimdiki durum belki kariyerini bile mahvedebilir çok ciddi bir durum. Ve bunun sıkıntısını gerginliğini yaşayacak ilk kişi ben oluyorum eşi olarak. Ve asıl sinirlendiğim nokta sonunda %99 ben haklı çıktığım halde her durumda özellikle kv tarafından kötü ilan edilmem, biraz da geçmişten gelen dolmuşluk benimkisi.

Geçen mesela eşim birine referans olacaktı gene kv zoruyla, meğer kız çalıştığı yeri yıllarca dolandırmış para çalmış neler neler yapmış, düşünün eşimin referans olduğunu bu kıza rezalet. Allahtanki ortaya çıktı yoksa kv zorlayıp duruyordu. Geçen anne bak böyleymiş dedim, eşim de anne iyi ki sana uymadım dedi kv yi göreceksiniz hayır asla inanmıyorum ben zaten onu aradım konuştum bana anne bile der çok iyi bir kız beni sarılıp öpüyor şu bu bana bakarak laf duyuruyor. Yani resmen içgüdülerim kuvvetli diye suçlu ben oluyorum :KK70:
genelde haklı olan haksız duruma düşer zaten . kural budur:)

Back
X