selam kızlar ben 14 aylık evliyim.eşimle aramızda iletişim problemi var.dün erzak alışverişimize sohbet ede ede giderken ben komsularımızla ilgili bir örnek verdim ve esim herzaman ki gibi banane yaaaa diere konuyu kapattı kötü bir şey dememiştim halbuki.komsumuz eski bi binadan ev almıs ve bana tavsiyesi alırsanız yeni binadan alın dedi.sorun bu değil aslında ben ne zaman bir sey desem hep ama hep yanlış konusuyorum.hiç bir şey bilmiyorum cahilim.her zaman beni küçümsüyor aşağılıyor.örneğin dün akşam karsıdan karsıya gecerken ışıklardan gecelim dedim.eşim bana kırk yılın başı doğru konustun dedi. çok üzülüyorum bunları yazarken bile kendimi zor tutuyorum ağlamamak için.ben bile artık onun söylediklerine inanmaya başladım.demek ki gercekten öyleyim diye.giydiklerimi yakıştırmaz.her zaman cahil bir insanım onun gözünde.artık çok bıktım,çok doluyum.severek evlenmiştik.1 yıl boyunca peşimden koşturanda oydu.bekarlığımda çevremde beğenilen bir insandım benn.güzel bi bayanım aslında neden hep bu lafları duyuyorum.önceden kendime güvenim vardı.şimdi ise hiçbir şeyim kalmadı.bu 1.sorunumuz.2.ise benimle hiç ilgilenmiyor işten gelir gelmez pc nin başında oyun oynuyor film izliyor.yatma saati geldiğinde yatak odasına çağı çağır dilimde tüy kalmıyor.kadınlığımıda gayet iyi yapıyorum.fanteziler falan.sevmiyosan ayrılalım diyorum sacmala falan diyor.ama ben çok ama çok yalnızım etrafımda hiç kimsem yokkkkkk lütfen yardımcı olun kızlar boşanmayıda düşündüm ama başaramadım.sizce ne yapmalıyım
23 yaşındayım eşim benden 2 yaş büyük.çalışmıyorum çalışsamda maaşı getirip bana vericeksin diyor.kendiside güvenlik olarak çalışıyor canm
23 yaşındayım eşim benden 2 yaş buyuk .ben çalışmıyırum çalışsamda benimle pazarlık yapıyor maasıma 1 kuruş dokunmadan kendisine teslim edeceğimi söylüyor.bir ihtiyacım olduğunda her zaman annemden istiyorum her zaman annem yardımcı oluyor maddiyatta.evlendiğimizden beri bir çift çorabını bile göremedim malesef aşırı cimri niye ben diye sormaktan bıktım artık allah sizede sabır versin konularını okudum seni çok iyi anliyorum
onlarıda söylüyorum o zaman da hiç çalışma diyor.resmen anlaşma yapıyor benimle.bu gidişle dinlemeyip işe gircem önce kendim için sonra ev için.bir de bunu deniycem bugune kadar hiç zıtlaşmadım.suratı asık olmasın diye elimden geleni yaptım.bir de dediğin gibi tersini yapcam fazla ilgiden böyle oldu sanırım
kıskançlığı yok.daha önce 1 ay çalışmıştım maaşı beraber çekmeğe gittik.içinden 20 lira almak istedim vermedi zorla alsam surat ascaktı küsckti bende istemedim.o öyle yapınca bende işten çıktım.zaten eve de doğru düzgün bir şey al.çalışsam bi dert çalışmasam bi dert
aynen öyle yapcam şimdiden netten bakıyorum iş ilanlarını artık yeter bende zorumu koyucam.gercekten içimi ferahlattın azda olsa güven geldi birden sanki.allah razı olsun canım.rabbim bizim gibi kadınlara dayanma gücü verir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?