her zaman ben mi haksızım

slsbl

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2013
180
2
16
Ankara
selam kızlar ben 14 aylık evliyim.eşimle aramızda iletişim problemi var.dün erzak alışverişimize sohbet ede ede giderken ben komsularımızla ilgili bir örnek verdim ve esim herzaman ki gibi banane yaaaa diere konuyu kapattı kötü bir şey dememiştim halbuki.komsumuz eski bi binadan ev almıs ve bana tavsiyesi alırsanız yeni binadan alın dedi.sorun bu değil aslında ben ne zaman bir sey desem hep ama hep yanlış konusuyorum.hiç bir şey bilmiyorum cahilim.her zaman beni küçümsüyor aşağılıyor.örneğin dün akşam karsıdan karsıya gecerken ışıklardan gecelim dedim.eşim bana kırk yılın başı doğru konustun dedi. çok üzülüyorum bunları yazarken bile kendimi zor tutuyorum ağlamamak için.ben bile artık onun söylediklerine inanmaya başladım.demek ki gercekten öyleyim diye.giydiklerimi yakıştırmaz.her zaman cahil bir insanım onun gözünde.artık çok bıktım,çok doluyum.severek evlenmiştik.1 yıl boyunca peşimden koşturanda oydu.bekarlığımda çevremde beğenilen bir insandım benn.güzel bi bayanım aslında neden hep bu lafları duyuyorum.önceden kendime güvenim vardı.şimdi ise hiçbir şeyim kalmadı.bu 1.sorunumuz.2.ise benimle hiç ilgilenmiyor işten gelir gelmez pc nin başında oyun oynuyor film izliyor.yatma saati geldiğinde yatak odasına çağı çağır dilimde tüy kalmıyor.kadınlığımıda gayet iyi yapıyorum.fanteziler falan.sevmiyosan ayrılalım diyorum sacmala falan diyor.ama ben çok ama çok yalnızım etrafımda hiç kimsem yokkkkkk lütfen yardımcı olun kızlar boşanmayıda düşündüm ama başaramadım.sizce ne yapmalıyım

çok üzüldüm sizin adınıza..benim açtığım konulara bakarsanız aynı şeyleri yaşadığımızı anlarsınız...
kesinlikle eşinin yaptığı psikolojik şiddet buna asla izin verme.bende çok izin verdim bir zamanlar ve sonuçta ben bunalıma girdim..
yaşınız kaç?çalşıyor musunuz?eşiniz ne iş yapıyor?ailevi faktörler?...buna benzer sebepler sizin kabullenip onun pürüz çıkamak için kullandığı konularda o yüzden soruyorum?

23 yaşındayım eşim benden 2 yaş büyük.çalışmıyorum çalışsamda maaşı getirip bana vericeksin diyor.kendiside güvenlik olarak çalışıyor canm

23 yaşındayım eşim benden 2 yaş buyuk .ben çalışmıyırum çalışsamda benimle pazarlık yapıyor maasıma 1 kuruş dokunmadan kendisine teslim edeceğimi söylüyor.bir ihtiyacım olduğunda her zaman annemden istiyorum her zaman annem yardımcı oluyor maddiyatta.evlendiğimizden beri bir çift çorabını bile göremedim malesef aşırı cimri niye ben diye sormaktan bıktım artık allah sizede sabır versin konularını okudum seni çok iyi anliyorum

23 yaşındayım eşim benden 2 yaş büyük.çalışmıyorum çalışsamda maaşı getirip bana vericeksin diyor.kendiside güvenlik olarak çalışıyor canm

anladım.yaş farkınız yok aslında.ama çalışınca maaşı kendisine istemesi bile çok düşüncesizce.çalışmadığın içinde sana doğru dürüst para verdiğini sanmıyorum.ne güzel işi var eşinin ama maddi olarak ta seni ele geçirmesine izin verme.bütün bunlar psikolojik şiddet..
sen bir şekilde şimdiden onu işlemeye bak çalışmak istiyorum ama önce kendim için sonra da evimize destek olmak için de.seninde yükün azalır ama kusura bakma ben maaşımı tamamen sana veremem de.bende bir bireyim sonuçta de.
canım bak asla asla asla hem maddi hem manevi seni ezmesine izin verme sakın.az maaşlı da olsa bir iş bul kendine.eve geldiği zaman onunla pek ilgilenme.evin ileriyle ilgilen kendinle ilgilen.mesela hobi olarak yapmaktan hoşlandığın konular nelerdir?hobilerini yap sende onu evde yokmuş gibi sayarak.yatak odasına zaten onlar istedikleri zaman girerler emin ol.bak benim yaşım 29 eşimde benden 2 yaş büyük.ve bizde 21 aylık evliyiz liseden beri birbirimizi seviyoruz güya.gerçek flört falan filan 6 yıllık geçmiş neredeyse.ama ben ne yaptım.evlendim ve eşime neysem oyum dedim ama o beni çok üzdü..şimdi izin vermiyorum hiç birşeye...hala o aynı zaman zaman devam ediyor aynı şeyler ama evde onunla ilgilenmiyorum....
sana bu tarz tavsilerim olabilir ancak ama daha çok gençken yap birşeyleri sonra çok geç oluyor...asla kendini bir kadın olarak suçlama.

onlarıda söylüyorum o zaman da hiç çalışma diyor.resmen anlaşma yapıyor benimle.bu gidişle dinlemeyip işe gircem önce kendim için sonra ev için.bir de bunu deniycem bugune kadar hiç zıtlaşmadım.suratı asık olmasın diye elimden geleni yaptım.bir de dediğin gibi tersini yapcam fazla ilgiden böyle oldu sanırım

nedemek ya bir kuruşuna bile dokunmadan vermek...çok sinirlendim..benim eşim bak Allah var ben çalışırken bir kuruşuna bile dokunma demedi.sadece harcama maaşını biriktir birikimimiz olsun derdi ve bunu söyleyip te pek eve birşeyler almazdı.bende madem bana harcatmıyorsun bari eve alışveriş yapayım falan diye konuşurdum.ama seninki resmen seni kusura bakma ama köle konumuna mı koyuyor.yada şöyle bir durum var aşırı kıskançsa eşin senin çalışmaman için bahane uyduruyordur.eğer annen sana destekse annenle konuş canım..anlat herşeyi anne desteği çok önemli bir faktör..ve bir şekilde az maaşlı da olsa bir iş bul

EVET CANI FAZLA İLGİDEN..annenlerinin bebiş şımartmalarına alışkın oldukları için böyle evlenince iyi düşüncesiz oluyorlar.sen onun morali bozulmasın diye bak kaç aydır içine atmışsın ve o senin içine kapanmanı sağlamış..kapanma içine..kendini önemse.hiçbirşey için geç değil.

kıskançlığı yok.daha önce 1 ay çalışmıştım maaşı beraber çekmeğe gittik.içinden 20 lira almak istedim vermedi zorla alsam surat ascaktı küsckti bende istemedim.o öyle yapınca bende işten çıktım.zaten eve de doğru düzgün bir şey al.çalışsam bi dert çalışmasam bi dert

benim eşim çok kıskançtır mesela.eşim sadece kıskançlık durumlarında benimle tartışır.hiç bir konuda bende pürüz bulamıyor çünkü kıskançlıkla saçma sapan şeylerle beni bunaltıyor.neyse.ama seninki gerçekten seni düşünmüyor galiba.dediğim gibi annenle konuş o arkanda olsun senin.tahminimce olurda.bak sen o sinirlenmesin üzülmesin diye onun her dediğine göz yummuşsun ama sonunda sende anladın ki yaptığın bir hatadan başka birşey değil.daha çok yıllarının böyle geçmesine izin verme pişman olma sonunda.onunla fazla ilgilenme.hemen iş bulmaya çalış.
ben dayanamıyorum kadınlara karşı yapılan şiddetlere özellikle psikolojik şiddetlere.
bak benim annem 46 yaşında ayrıldı babamdan.26 sene babamı çekti.hem dayak hem psikolojik şiddet.ve hala kendine gelemiyor.psikiyatri ilaçları falan filan ve şimdide kalp çıktı.noldu şimdi.babam sefa sürüyor annem sayesinde emekli oldu ama o annemin adam akıllı çalışmasına izin vermediği için annem hala çalışıyor.şimdi 50 yaşında ve emekliliğine seneler var.
şimdi senin eşinde ohhhh ne güzel çalışıyor sigortası var ayrın birgün senin hastaneye gitmen gerekse sigortan bile yok ve eşinin üstünden olacaksın.peki ya senin neden bir sigortan bile olmasın?

aynen öyle yapcam şimdiden netten bakıyorum iş ilanlarını artık yeter bende zorumu koyucam.gercekten içimi ferahlattın azda olsa güven geldi birden sanki.allah razı olsun canım.rabbim bizim gibi kadınlara dayanma gücü verir inşallah

aynen öyle yapcam şimdiden netten bakıyorum iş ilanlarını artık yeter bende zorumu koyucam.gercekten içimi ferahlattın azda olsa güven geldi birden sanki.allah razı olsun canım.rabbim bizim gibi kadınlara dayanma gücü verir inşallah

inşallah canım.sakın pes etme.şimdi senin yaşına dönsem neler yapardım kendim için biliyor musun?ayrıca bir tüyo maaşını asla tam söyleme ona.her ay at kenara 1 lira bile olsa.ayda 30 tl eder.bak faydasını göreceksin.bak ben biriktirdiğim parayla tam 1 sene idare ettim.sigara kullandığım halde.sakın canım ezdirme kendini.önce sigortan olsun.ona bunu söylersin.allah hayırlı kazançlar nasip etsin sana.allah gönlüne göre versin.
biz eşlerimize allahın emanetiyiz unutma onlar bizden mesul bizi hoş tutmak zorundalar.bizde aynı şekilde ama onlar bizden sorumlular ve bize iyi bakmak zorundalar.birde farkında olsalar.

saol canım çok rahatladım.bunları yapcam artık kendime gelmeliyim ohhhhh demeliyim artık.tekrar tekrar saol beni dinlediğin için canım

Aaa bu ne ya buda şiddet resmen dovmesiyle es deger oluyor
Tamam ilgilenmemesi pc oyunlarina sarmasi çoğu kadinin sikayetidir ama eeni aşağılamasi onaylanmaz
Onuda Allah yaratmamismi bu üstünlük bu ezme niye
Denedinmi bilmiyorum ama al karsina konuş
Ayrica o senin kocan maddi ve manevi destrk olmali drgil olmak zorunda
Allah yardimcin olsun kardesimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…