arkadaşlar bir şey sormak istiyorum yanlış mı yapıyorum doğru mu diye yakın arkadaşım var yeni evlendi bir ay oldu hem kınasında hem düğününde sözünde yanında oldum, tek bir şeye kırıldım kendisi kına günü resimleri paylaştı arkadaşları ailesi bilmem neyi herkes var bir tek ben yokum eyvallah dedim ,sonra yine resimler paylaştı Yanyana falan çok yakın olmadığıyla bile paylaşmış milletle tek tek ben sadece toplu bi resmin içindeyim o kadar ki bizim tek resmimiz var 2 3 tane kendisine de attım herneyse onda da laf etmedim,geçen de WhatsApp’ta paylaşmış yine aynı kişiler teketek beraber kalpli canımlı cicimle iltifatlı resimde ben yokum yine siz olsanız dikkatinizi Çekmez mi? bugün de ben başka resimler paylaştım oda şakayla karışık bir ben yokum yazmış ben de derdimi dile getirdim oda hala diyor ki ben toplu paylaştım kimseye es geçmemek için ama teketek bir çok kişiyle resmi var neyse o bir şey dedi ben bir şey yani anlayacağınız insan biraz yumuşak yapar kırılmıştır diye alttan alır ama yok, ben de alttan almayı düşünmüyorum yanlış mı doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama ben böyle şeylere takılan bir insan değilim sadece bu çok dikkatimi çekti ve çok kırıldım siz olsanız ne yapardınız?