Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy bayanlar siz boyle dedikce aklima ilk cinsel iliskim geliyo korkunctu... allahtan vajinusmus cikmadimIstanbuldakine ama ayni seyler yapiliyorr hic onemli degil yeterki atlatin
Sizi rahatlatan şey neoluyo mesela 3 günde ne diyolar napılıyo.Ben de tan 6 sene sonra yendim ne kadar da büyütmüşüm dedim vajinusmusla ilgili her şeyi didik didik etmiştim. Kolayca çözülecek merak etmeyin.
Meraba nasıl yendiniz doktor tedavisiylemidaha dun yenmis bi insan olarak ne isterseniz anlatabilirim size cunku daha gecen hafta ayni durumdaydim bende
Ben oraya gitmedim. Antalya da bir psikokoğa gittim terapi eşliğinde oldu yaniSizi rahatlatan şey neoluyo mesela 3 günde ne diyolar napılıyo.
Nasıl sorcapımı bilemedim ama bende 2 buçuk yıldır öyleyim merak ettim biraz bahsedebilirmisin.
Gözün aydın buarada
Psikologmudur jinekologmudur bu konunun uzmanı.Ben oraya gitmedim. Antalya da bir psikokoğa gittim terapi eşliğinde oldu yani
Küçükken bir kazada kızlık zarım yırtılmıştı kaza olunca tabi darbeli oldu ben de o zaman ki gibi acı ve kan olacak sandım ilgisi yokmuş. Ama kesinlikle kayganlaştırıcının çok faydası oldu. Bence muhakkak kayganlaştırıcı kullanınSizi rahatlatan şey neoluyo mesela 3 günde ne diyolar napılıyo.
Nasıl sorcapımı bilemedim ama bende 2 buçuk yıldır öyleyim merak ettim biraz bahsedebilirmisin.
Gözün aydın buarada
Bebe yağı kullanıyorum burda okumuştum.Küçükken bir kazada kızlık zarım yırtılmıştı kaza olunca tabi darbeli oldu ben de o zaman ki gibi acı ve kan olacak sandım ilgisi yokmuş. Ama kesinlikle kayganlaştırıcının çok faydası oldu. Bence muhakkak kayganlaştırıcı kullanın