hera klinik???

bende pazartesi icin gun aldim ama giden birinden oneri almak istedim umudumu kaybettim cunku tekrar ayni seyi yasamam istemiyorum surecler illaki her hastaya gore farklidir ama biraz bilgi verebilir misin aceba

Hic kafani karistirmiyim baskada seyler okuma daha cok bunalirsin. Ben 4 yildan sonra gittim. Burda cok seyler okudum. Ama 3 gunde nasil yendim kendime hala şasiriyorum. Tam gecen sene bu zamanlar senin gibiydim ama bitmisti artik. Inss sende oyle olucaksin..

ankaradakine gidicem bana ankara daha yakin. istanbuluda dusundum ama ikisindede ayni tedavi yontemleri kullanilir diye ankarada karar kildim

Ben de tan 6 sene sonra yendim ne kadar da büyütmüşüm dedim vajinusmusla ilgili her şeyi didik didik etmiştim. Kolayca çözülecek merak etmeyin.

Ben de tan 6 sene sonra yendim ne kadar da büyütmüşüm dedim vajinusmusla ilgili her şeyi didik didik etmiştim. Kolayca çözülecek merak etmeyin.
Sizi rahatlatan şey neoluyo mesela 3 günde ne diyolar napılıyo.
Nasıl sorcapımı bilemedim ama bende 2 buçuk yıldır öyleyim merak ettim biraz bahsedebilirmisin.
Gözün aydın buarada

Sizi rahatlatan şey neoluyo mesela 3 günde ne diyolar napılıyo.
Nasıl sorcapımı bilemedim ama bende 2 buçuk yıldır öyleyim merak ettim biraz bahsedebilirmisin.
Gözün aydın buarada
Küçükken bir kazada kızlık zarım yırtılmıştı kaza olunca tabi darbeli oldu ben de o zaman ki gibi acı ve kan olacak sandım ilgisi yokmuş. Ama kesinlikle kayganlaştırıcının çok faydası oldu. Bence muhakkak kayganlaştırıcı kullanın

Küçükken bir kazada kızlık zarım yırtılmıştı kaza olunca tabi darbeli oldu ben de o zaman ki gibi acı ve kan olacak sandım ilgisi yokmuş. Ama kesinlikle kayganlaştırıcının çok faydası oldu. Bence muhakkak kayganlaştırıcı kullanın
Bebe yağı kullanıyorum burda okumuştum.
Geçmiş oldun seninkinin srbebi varmış

Herada tedavi oldum 4 sene önce Allah razı olsun onlardan :)
Düşünmeyin gidin

Back
X