- 13 Temmuz 2018
- 1.385
- 1.225
- 83
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yalan mı söylüyorum??? Bana böyle dediler ve böyle davrandılar. Sizi bilemem. Allah şahit ki birebir yaşadım. Bu forumda bir çok kişi 2 sene vajinismus olduğumu bilir. Yalan söylesem elime ne geçecek????suan sizin bu yazdiginizi gitmeden okusaydim kesinlikle cok kotu etkilenirdim. ben daha gecen hafta pazartesi gittim bi hafta bile olmadi gayette sicak karsiladilar hipnoz falan da hikaye hic oyle bi tedavi yontemleri yok ben 3. gun ikiskiye girdim halada girebiliyorum bu yazdiginizin amacini anlayanadim
Dalga mı geçiyorsun??? Tabi ki iyileşsinler.bu kadar aciklamayi yapmamin tek sebebide 18 ay bu kabusu yasadim insanlara engel olmayin ki onlarda bunu yasamadan kurtulsunlar keske daha once gitseydim.
Sizi Rabbime havale ediyorum...birerbir yasamis bi insan olarak sizin bu yazdiginizin dogru olduguna inanmiyorum.
İşte ben de bunu anlatıyorum. Ama bu bayan bana yalancı dedi. Halbuki ben kimseye gitmeyin demedim. Herkesin kendi tercihi. Ama ben neden yalancı oluyorum? Çok ayıp ya şu mesajlara bak. Halbuki ben ne acılar yaşadım 2 sene. Doktorlar, hocalar, hacılar, büyüler...vb. neler neler. Sonunda iyileştim. Bu yazdıkları içime dokundu. Ben sadece yaşadıklarımı yazdım.Hanımlar,
rica ediyorum bir klinik için polemiğe girmeyiniz, herkes aynı yerden memnun olacak diye birşey yok.
Olabilir tabi. Ben sadece yalancı konumuna koyulmaktan dolayı kırılmıştım. Yazdığınız yazı içimi ferahlattı. Allah biliyor ben neler yaşadım.kusura bakmayin aslinda farkli seyler gecti aklimdan hakli olabilirsiniz onemli degil benim klinige isteyen verir parasini guvenir gider tedaviyi istemeyen gitmez tabi. yinede beni bu dertten kurtardiklari icin bi minnet duygusuyla yazdim ama lutfen yanlis anlamayin ben bu klube bu hastalik icin girdim ole hani tartismak falan bana gore degil tekrar kusura bakmayin kimseyi olumsuz etkilemeyel herkes kendi akliyla harekt etsin iyi aksamlar.