Lekeler, Çiller Herbaderm (renk açıcı leke kremi)

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Benzinkokusu

Dünyada iki bilinmeyen vardır;Kutuplar, Türkler.
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2016
470
231
33
Bu kremi bugün aldım kullanmaya başlayacağım. Kullananlar varsa yorum yapabilir misiniz en önemlisi göz çevresine sürülüyormu? Kutusunda göz çevresine yaklaştırmayın vs. yazmıyor...
Not: resim ekleyemedim

Ben kullandım pek memnun kalmadım ciltte bıraktığı his güzel fakat lekeler de bi etkisi olmadı

Ben kullandım pek memnun kalmadım ciltte bıraktığı his güzel fakat lekeler de bi etkisi olmadı
Lekem yok sadece çene bölgem biraz koyu yanaklarıma alnıma göre. O sebepten aldım ve çok hafif gözaltı morluğum var onun için kullanmayı dişünüyorum. Az önce sürdüm evet cilde doğal bir parlaklık veriyor şimdilik güzel bakalım

Yeni kullanacak olan arkadaşlar varsa tavsiyem yüzünüze sürmeden önce küçük bir bölgede test edin! Zira benim cildimde kızarıklık ve tahriş yaptı. Özellikle gözaltım buruş buruş oldu! Hayal kırıklığına uğradım. Tabi herkeste aynı yan etkiyi yapmayabilir uyarmak istedim. Şimdilik sadece çene bölgemde kulanıyorum hafif açılma var gibi renginde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…