Hergn m ilikiye girip hamile kaldnz?Gn ar m?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Maybenow
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hamile kaldiginiz ay yumurtlamanin oldugu hafta ne siklikta beraberlik oldunuz?

• Ankete Katılan
    52
  • Anket Kapalı .
M

Maybenow

Ziyaretçi
Hamile arkadaslar yardimci olursaniz cok sevinirim aslinda anket gibi bisey yapmayi isterdim ama nasil yapilacagini bilmiyorum.Acaba yumurtlamanin oldugu hafta hergun iliskiye girip hamile kalan varmi? yada gun asiri girip mi hamile kalma sansimiz daha yuksek? doktorlar gun asiri diyor ama ben belki yumurtlamayi kaciririm korkusu yasiyorum :kedi:

son üç ayın son adet tarıhını bılıyorsan yumurtlama tarihini kaçırmazsın gebelik sitelerinde hesaplayıcısı var.şimdiden kolay gelsin. inş yakın zamanda hamile kalırsın. :lepi:

arkadaşım valla benimde bu ay kafamı çok kurcalayan bir soruydu bu, süper olmuş bu topiği açman alkisalkisalkis

herkesin bünyesi farklı genelde adet tarihinden 12-14 gün sonra yumurta çatlıyor. bazılarında ise adete yakın çatlama gerçekleşiyor. yumurtanın gelişimine bağlı. benim ise değişiyor mesela bazen 12. günde bazen de 18. günde çatlama oluyor. bilmeme rağmen bir türlü tutturamıyoruz biz. mevlam ne zaman nasip ettiyse o zaman oluyor kendimize dert ediyoruz.

merhabalar ben de uzun yıllar gebe kalmaya çalışan biriyim. şunu söyleyebilirim kesinlikle stres olmamak gerekiyor.
ilk hamileliğime hazırlanırken dr ların tavsiyesiyle gün aşırı birlikte oluyorduk 1 yıla yakın denedik başarılı olamadık tatile gittiğimiz ay gün aşırı tavsiyesine uymadık aman bu ay da olmasın napalaım dedik ve hamile kaldım. aynı şekilde bu hamileliğimde de gün aşırıya uymadık yine şehir dışındaydık ve 2 yıl denemeden sonra bu ay hamile kaldım. bence 2 günde bir olacak diye strres yapıyoruz ve başarısız oluyoruz. o yüzden strese girmeden gün saymadan rahat olmakta fayda var diyorum inşallah hepiniz en kısa zamanda hamile kalırsınız

merhabalar ben de uzun yıllar gebe kalmaya çalışan biriyim. şunu söyleyebilirim kesinlikle stres olmamak gerekiyor.
ilk hamileliğime hazırlanırken dr ların tavsiyesiyle gün aşırı birlikte oluyorduk 1 yıla yakın denedik başarılı olamadık tatile gittiğimiz ay gün aşırı tavsiyesine uymadık aman bu ay da olmasın napalaım dedik ve hamile kaldım. aynı şekilde bu hamileliğimde de gün aşırıya uymadık yine şehir dışındaydık ve 2 yıl denemeden sonra bu ay hamile kaldım. bence 2 günde bir olacak diye strres yapıyoruz ve başarısız oluyoruz. o yüzden strese girmeden gün saymadan rahat olmakta fayda var diyorum inşallah hepiniz en kısa zamanda hamile kalırsınız
gerçekten stres yapmamak lazım biz ilk denemelerimizde hüsrana ugradık 1 gün arayla yapıyorduk ama olmadı geçen ayda kloman kullandım arkasına çatlatma ignesi pek umudumuz yokdu aslında hiç uymadık igneyi vurundugumuz gün birlikte olduk ve diger gün o kadar hemen tutmuş
şimdi hamişim 6 +4 günlük
darısı tüm bebeiş isteyrnlere inşlh:ecrin_bebek::ecrin_bebek::emir_bebek:

biz yumurtlama olduğu zaman hergün birlikte olduk şimdi 10+2 hamileyim

Yumurtlama gününü biliyorsan o birkaçgünü değerlendir mesela adetinin 12 13 14 15 16 bu günler paso çalışabilirsiniz. bende bu ay öyle deniycem gün aşırı çok güvenilir bulmuyorum ben..
Tabi rabbim ol derse oluyor canıma.s.

canım biz daha önceleri gün aşırı ilişkiye giriyorduk ama bir arkadaşın tavsiyesiyle bu ay yumurtlama günlerinde hergün ilişkiye girdik oldu.Nasip gerçi inşallah darısı senin başına.

ben eczanede satilan ovulasyon testlerinden aliyorum yumurtlamami biliyorum gecen ay yumurtlama tarihimi bilmeme ragmen tutmadi ama yumurtlama oldugu an hergun calistik acaba yanlis mi yaptik diye korktum cunku doktorlar surekli gun asiri diyor.Ama simdilik ankette gorunen hergun calisip hamile kalanlar cogunlukta kafamçokkarıştı

Canlar..

Ben önceki ay reglim 21 haziranda geldi..ondan önceki ay ise yanilmiyorsam 24 mayis belkide 25 mayis..

29 haziran,1 temmuz,3 temmuz,5 temmuz ve 8 temmuz iliskiye girdik..
(sizce bu yeterli olurmu yoksa yine gün asiri calismalara devammi ?? )

birde kizlar..cekinerek soruyorum..ama bilmem gerek..:kedi:
esimde bosalma olduktan sonra ben kalcama yastik koyuyorum ve bacak bacak üstüne atiyorum spermler disa akmasin diye,yaklasik 1 saat öyle yatiyorum kimildamadan..sonra ayaga kalktigimda icimde her ne varsa su gibi disa akiyor,bunun nedeni ne olabilir ??
Sizdede ayaga kalktiginizda spermler disa akiyormu ???? kafamçokkarıştı

biz de 4 ay hergün denedik ama sonuç alamadık, günaşırı denediğimiz ay hamile kaldım.

Canlar..

Ben önceki ay reglim 21 haziranda geldi..ondan önceki ay ise yanilmiyorsam 24 mayis belkide 25 mayis..

29 haziran,1 temmuz,3 temmuz,5 temmuz ve 8 temmuz iliskiye girdik..
(sizce bu yeterli olurmu yoksa yine gün asiri calismalara devammi ?? )

birde kizlar..cekinerek soruyorum..ama bilmem gerek..:kedi:
esimde bosalma olduktan sonra ben kalcama yastik koyuyorum ve bacak bacak üstüne atiyorum spermler disa akmasin diye,yaklasik 1 saat öyle yatiyorum kimildamadan..sonra ayaga kalktigimda icimde her ne varsa su gibi disa akiyor,bunun nedeni ne olabilir ??
Sizdede ayaga kalktiginizda spermler disa akiyormu ???? kafamçokkarıştı

merhaba canım spermlerin dışarı akması çok normal canım giden gitmiştir zati kalanlar dışarıya çıkacaktır bir yerde okumuştum ünlü bir doktorun sitesinde spermlerin dışarı akması içeriye giren spermlerin düzgün bir şekilde gittiğininde göstergesiymiş canımcım

walla ben gün aşırıyoda denedim geçen ay her günde denedim tutmadı valla bu ayda deniyom bakalım yumurtlama zamanım her gün yapcez yine hayırlısı inşallahh ay sonu sonucu yazar ankete katılırım inşallahhhhhhh :))))

merhaba canım spermlerin dışarı akması çok normal canım giden gitmiştir zati kalanlar dışarıya çıkacaktır bir yerde okumuştum ünlü bir doktorun sitesinde spermlerin dışarı akması içeriye giren spermlerin düzgün bir şekilde gittiğininde göstergesiymiş canımcım

Caniiiiiiiiiiiiiiiiimmm..cevabin icin cooook sagol,inan varya acaba kendimde bi anormallikmi var diye düsünmeye baslamistim..
opuyorumnanaktan

insallah Cicekciim insallah ay sonunda ikimizde ankete katiliriz :)
eh bende o zaman calismalara devam edeyiiiimm.

"kocaccciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim nirrdeesssiiinn bakiiimm..gel buraya sana cici yapceeem " hihihihihihih...:roflol:

bız adetten sonra hemen gun asırı ılıskıye gırıyoruz arkadaslar hatta eşim kızıyor eskıler hergun ılıskıye gırıyorlarmıs bu gun asırı ısı cok sacma dıyorkaydirigubbakcemile3

Benim esimde kiziyor ne o ole gun asiri kendini sartliyosun diyo canin ne zaman isterse ozaman yaparsin bole seyler dusundugun icin olmuyo rahat birak kendini diyo ama elimde degilki her ay ayni sey kafamda

oncelıkle rabbım en kısa zamanda ısteyen herkese nasıp etsın ınsaallah
sızlerınde kucagınıza almayı o duyguyu tatmayı canı gonulden dılıyorum arkadaslar
her gun gun asırı vs gıbı seylere cok takılıp kendınızı baskı altına sokmayın lutfen
oncelıkle moralınız ıyı olsun
sureklı bır cocuk yapma baskısı ve kaygısıyla kendınızı bunyenızı yoruyorsunuz
ben ılk kızımda ılk gece ıkıncı kızımdada ılk kızım kardes ıstedıgınde ısteyerek dunyaya getırdık
aralarında 3.5 yas var hemen hamıle kaldım.olurmu olmazmı her gunmu yumurtlama zamanımmı kaygısı yasamadan
kendınızı bu baskının altına sokup bunyenızı yormayın
herseyın hakkınızda hayırlısı ınsaallah

evet kızlar arkadaşa katılıyorum stres yapmayın canınız istedığınde beraber olun ama illede gun dıyorsanız adettın başladığı gunden sayın 9 ve 18 günler arası gun asırı olun
spermler vucudda 48 saat canlı kalıyor hergun ilişkıye girmek manasız
ayrıca bır spermin kalıtelı olması icin erkeğin vucudunda birkac gun kalması lazımmiş
anlayacagınız sakın olmak lazım......gerçi biride benim nekadar başarıyoruz allah kerim......

Back
X