• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hergün arayan insanlar eşim 20 günlüğüne şehir dışına gitti 1 kere bile aramadılar

mina01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2010
64
0
36
Aydın
8 aylık evliyim eşimin ailesi evlenmeden önce eşimi aramazlardı evlendikten sonra hergün ya da 2 güne bir aramaya başladılar şimdi eşim 20 günlüğüne göreve gitti yarın döncek bugüne kadar beni arayıp sormadılar ama eşimi arıyorlar. dün akşam eşimle konuşuyorduk babam annem abim falan aradılar dedi ben de neden beni hiç aramadılar sormadılar burda tek başımayım niye merak etmiyorlar oğulları gidince burdakini yok mu saydılar dedim eşimde haklısın dedi aramaları gerekiyordu dedi ben de ben aileni aramam bi daha dedim sinirlendi biraz tamam arama dedi haksız mıyım ama ben oturduğum yerde ne akrabam var ne bişey tek önemli olan oğulları demek ki benden bişey beklememeleri gerek

evlendikten sonra oğulları değerli olur zaten
telefonla arıyor olmaları zaten hiçbir zaman sizin için olmaz
oğullarıyla konuşurken size de arada hatır sorarlar sadece o kadar
hep aynı şeyler...

Son düzenleme:
evlendikten sonra oğulları değerli olur zaten
telefonla arıyor olmaları zaten hiçbir zaman sizin için olmaz
oğullarıyla konuşurken size de arada hatır sorarlar sadece o kadar
hep aynı şeyler...

doğru söylüyorsun canım bi de laf söylüyorlar sen artık bizim namusumuzsun kızımızsın falan yaptıklarıyla çok belli ediyorlar ama ben de aramıcam bundan sonra ararlarsa da gerek yoktu neden aradınız diye cevabımı vericem hatalarını görsünler

büyük ihtimal onlarda senden arama beklemişlerdir..
ama senim eşin yokmuş.. demekki sen yalnızmışssın, zorda kalan senmişssin. onların araması lazımdı..bende senin yerinde olsam onlara beni arayana kadarr aramazdımm

büyük ihtimal onlarda senden arama beklemişlerdir..
ama senim eşin yokmuş.. demekki sen yalnızmışssın, zorda kalan senmişssin. onların araması lazımdı..bende senin yerinde olsam onlara beni arayana kadarr aramazdımm

benden beklicek durumları yok ki oğullarını aramayı biliyorlar sürekli... aramıcam zaten canım bi de 20 şubatta benim evime hırsız girdi evimi yakıp çıktı evim komple yandı benim en azından arayıp tek kalıyorsun ama korkma falan deseler. görümcem bana 1 saat yakınlıkta ne aradı ne geldi ne de sen gel dedi bundan sonra saygı da beklemesinler sevgim yoktu zaten

benden beklicek durumları yok ki oğullarını aramayı biliyorlar sürekli... aramıcam zaten canım bi de 20 şubatta benim evime hırsız girdi evimi yakıp çıktı evim komple yandı benim en azından arayıp tek kalıyorsun ama korkma falan deseler. görümcem bana 1 saat yakınlıkta ne aradı ne geldi ne de sen gel dedi bundan sonra saygı da beklemesinler sevgim yoktu zaten

desene kötü gün dostu değiller, baksana yarım ağızla la bile olsa konuşmaya tenezzül etmiyorlar, kendi hallerine bırak

seni anlıyorum canım çokta haklısın...
Oğuları kıymetli tabi bizler elin kızıyız onlara göre
geçenlerde muş ta olan depremi duymuşlar akşam eşimi cepten arıyorlar
normalde kaynanam ev telefonunu arar ve ben çıkarım daha sonra oğluna veririm
bu defa direk cebi aradılar oğlum deprem olmuş nasılsınız iyimisiniz falan filan
eşimde iyiz merak etmeyin dedi
ver bi de temmuzla konuşayım o nasılmış demedi
van depreminden en çok etkilenen oğulları değil benim
psikolojimin nasılda alt üst olduğunu biliyorlar
evlenince oğulları kıymete bindi
onların bu tip düşüncesizlikleri beni sinir ediyor
ama aynı ince düşünceleri bizden beklemeyide ihmal etmiyorlar

annesi tabiiki hergün konuşabilir bende hergün annemle konuşuyorum. eşimide hergün arar kayınvalidem oğlu sonuçda burda bi anormallik yok bence.
ama eşin yokken seni aramamaları kötü olmuş burda haklısın..

8 aylık evliyim eşimin ailesi evlenmeden önce eşimi aramazlardı evlendikten sonra hergün ya da 2 güne bir aramaya başladılar şimdi eşim 20 günlüğüne göreve gitti yarın döncek bugüne kadar beni arayıp sormadılar ama eşimi arıyorlar. dün akşam eşimle konuşuyorduk babam annem abim falan aradılar dedi ben de neden beni hiç aramadılar sormadılar burda tek başımayım niye merak etmiyorlar oğulları gidince burdakini yok mu saydılar dedim eşimde haklısın dedi aramaları gerekiyordu dedi ben de ben aileni aramam bi daha dedim sinirlendi biraz tamam arama dedi haksız mıyım ama ben oturduğum yerde ne akrabam var ne bişey tek önemli olan oğulları demek ki benden bişey beklememeleri gerek

canım başka bişe bekleme benim eşimde haftada bi kaç gün yanımda olmuyor benide arayıp soran olmuyor üstüne üstlük hamileyim boşversene hepsi aynı demekki

annesi tabiiki hergün konuşabilir bende hergün annemle konuşuyorum. eşimide hergün arar kayınvalidem oğlu sonuçda burda bi anormallik yok bence.
ama eşin yokken seni aramamaları kötü olmuş burda haklısın..

canım ama evlenmeden önce hiç aramıyorlardı kaynanam eşimi benden çok kıskanıyor bize geldiklerinde de sabahın 6 snda yatak odamın kapısını açıp sen git kahvaltı hazırla deyip eşimi giydirmeye çalışıyordu işten gelince eşimi taa bahçe kapısına çıkıyordu beni iterek yine de sesimi çıkarmadım. gel yanımda yat dedi kocama bişey demedim

bunu öğrendiğin iyi olmuş kadın,kadını çekemez sende ona göre davranırsın ,galiba seni kıskanıyorlar

Ayyy çok üzücü bir durum anlıyorum seni.. Araya mesafe koy sizli bizli konuşun çok özel günler hariç bayram seyran kandil vss arayıp sormayın o zaman daha kıymetli olursunuz emin olun... Hiçbişey sizden daha değerli olmasın eşinizinde başının etini yemeyin bu sebepten boşverin gitsin kötü gününde yanında olmayana iyi gününden hisse verme sakın... Hay Allahım çok kızıyorum böyle şeylere yaaa elin kızıymış diye hertürlü m..burluk yapılacakmı yani.. Elin kızını ana kuzusu değilmi sanki.. Aaaaa:20::20::20::47:

evli bir kadının eşi şayet iş için şehir dışına çıkıyorsa onu ailesinden birileri mutlaka bayanı aramak zorunda sahiplenmek zorunda.belki aniden bi ihtiyacın çıktı kim destekleyecek.aramıyorlarsa sende arama

canım ama evlenmeden önce hiç aramıyorlardı kaynanam eşimi benden çok kıskanıyor bize geldiklerinde de sabahın 6 snda yatak odamın kapısını açıp sen git kahvaltı hazırla deyip eşimi giydirmeye çalışıyordu işten gelince eşimi taa bahçe kapısına çıkıyordu beni iterek yine de sesimi çıkarmadım. gel yanımda yat dedi kocama bişey demedim

Neeee yatakodasının kapısın öylece patt diye açıp odanızamı dalıyodu yani oyyyy oyy oyyy :47: o sendeyken özellikle çıplak yat eşinide bir şekilde çıplak uyut sabah odanıza girince sizi öyle görünce belki utanır anlar diycem.. valla ben olsam yapardım bu ne saygısızlık be yuhhh:47:

o zaman seni kıskanıyor olabilir...
yani bunlar yapılacak şeyler değil..
Allah yardımcın olsun ...
ama bende şunu anlamıyorum insan oğlunun mutlu olmasını istemezmi? bu kadar düşkünsün madem evlendirmeseydin gelinin suçu ne..?

Kayınvaldene kayınpederne geregınden fazla deger verınce sorunlar oluyor

herkese hakettıgı kadar deger verırsın sende arama

zor zamanmda yanımda olmayanlar keyıflı zamanında olmasın ..

hakıkaeten çok zor.. bu ne yahu. artık evli. onun eşi var.. anne de olsan senin sorumlulukların altında olan şeyler değil ki bu yaptıkların.. sinir bozucu! dul mu kayınvalıdenız.

hakıkaeten çok zor.. bu ne yahu. artık evli. onun eşi var.. anne de olsan senin sorumlulukların altında olan şeyler değil ki bu yaptıkların.. sinir bozucu! dul mu kayınvalıdenız.

yoo dul değil kocasıda var üstelik eşim 13 yaşından beri ailesinden uzakta

Back
X