hergün aynı bıktım artık

coffeetiryaki

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2011
206
0
0
Ankara
ya kızlar sevgilimle nerdeyse hergün sorun yaşıyoruz bıktım yoruldum çok seviyorum ama bişeyler yanlış gidiyor olmaz böyle...biz beraber kursa gidiyoruz bugün gittik yine bu hastayım diyor tamam ders aralarında yalvardım aşkım ne olur hadi dışarı çıkalım aşkım hadi biraz konuşalım aşkım sigara içmeye mi gidelim yok yattı resmen uyudu kafasını koyup.. eve gidince mesaj atmış haberin olsun ev arkadaşımın kız arkadaşı burda diye bende onla konuştunmu dedim selamlaştık nasılsın falan diye konuştuk sadece dedi..ben acayip sinir oldum hani hastaydın onla konuştun ama bidaha msj atma bana şimdide ben istemiyorum konuşmak dedim bana haksızlık yapma abartma yazıyo ne kadra uyuz ya hem suçlu hem güçlü..benle konuşmadı elin kızıyla konuşmuş utanmaz rezil

çok haklısın cnm ne yalan söyliyim ben de çok takarım böyle şeylere.
zaten en sinir olduğum şey böle kızlı erkekli ortamlardır yani evde mevde.
ama sakın üstüne gitme, bunalır sonra.
kendini telkin etmeye çalış

çok haklısın cnm ne yalan söyliyim ben de çok takarım böyle şeylere.
zaten en sinir olduğum şey böle kızlı erkekli ortamlardır yani evde mevde.
ama sakın üstüne gitme, bunalır sonra.
kendini telkin etmeye çalış

yok cnm edemiyorum ya çok sinirliyim ya madem hastasın o kadar onla nasıl konuştun dimi yalan mı bide ona haksızlık yapıyomuşum beni suçlu çıkardı utanmaz

yok cnm edemiyorum ya çok sinirliyim ya madem hastasın o kadar onla nasıl konuştun dimi yalan mı bide ona haksızlık yapıyomuşum beni suçlu çıkardı utanmaz

bak sana bişey anlatıyım.
erkekler böyle şeyleri düşünemiyo, biz kızlar gibi değiller.kasıt yapmamıştır.
ben sevgilimi bu sebeplerle çok sıktım hergün kavga ettik.
şuan benden soğudu beni eskisi gibi sevmediğini söylüyor ayrılmak istedi zor ikna ettim.
onların çok üstüne gidiyoruz, sonra kaybedince perişan oluyoruz.
sen benim hatama düşme :(
eğer kızıyorsan sakın kavga çıkarma, bi şekilde dilini tut, başka şekillerde çıkar illa acısını çıkaracaksan

bak sana bişey anlatıyım.
erkekler böyle şeyleri düşünemiyo, biz kızlar gibi değiller.kasıt yapmamıştır.
ben sevgilimi bu sebeplerle çok sıktım hergün kavga ettik.
şuan benden soğudu beni eskisi gibi sevmediğini söylüyor ayrılmak istedi zor ikna ettim.
onların çok üstüne gidiyoruz, sonra kaybedince perişan oluyoruz.
sen benim hatama düşme :(
eğer kızıyorsan sakın kavga çıkarma, bi şekilde dilini tut, başka şekillerde çıkar illa acısını çıkaracaksan

haklısın cnm ama inan elimde değil ağzıma geleni söyledim..benimkide benim kavgalarımdan bıktı yakında terkeder bence

haklısın cnm ama inan elimde değil ağzıma geleni söyledim..benimkide benim kavgalarımdan bıktı yakında terkeder bence

şimdi "aman nolursa olur" modunda olacak kadar kızgın olduğunu biliyorum.
ben de çok fevri ve asabi bi insanımdır, bi şekilde sinirimi çıkarırım
ama şuan böyle bi insan olan ben bile kuzuya döndüm onu kaybetmek korkusu sarınca.
işin kötüsü artık anlayışlı olsam bile eskisi gibi olmuyo bana karşı.
şimdiden bunun korkusunu düşünmek lazım :(
ne bileyim sinirlendin diyelim, git çikolata ye :D veya onun en iyi hallerini düşün.
o da mı olmadı arkadaşını ara.
en kötü ihtimalle ona küs ama kavga çıkarma, bıkıyorlar :43:

şimdi "aman nolursa olur" modunda olacak kadar kızgın olduğunu biliyorum.
ben de çok fevri ve asabi bi insanımdır, bi şekilde sinirimi çıkarırım
ama şuan böyle bi insan olan ben bile kuzuya döndüm onu kaybetmek korkusu sarınca.
işin kötüsü artık anlayışlı olsam bile eskisi gibi olmuyo bana karşı.
şimdiden bunun korkusunu düşünmek lazım :(
ne bileyim sinirlendin diyelim, git çikolata ye :D veya onun en iyi hallerini düşün.
o da mı olmadı arkadaşını ara.
en kötü ihtimalle ona küs ama kavga çıkarma, bıkıyorlar :43:

haklısın valla cnm sağol elimden geleni yapcam artık biraz geç ama :'(

haklısın valla cnm sağol elimden geleni yapcam artık biraz geç ama :'(

düşün bigün seni bırakıp o gereksiz yere kıskandığın kişiye daha yakın olsa neler hissederdin :/
şuan ben sadece onun benim sevgilim olduğuna bile şükredecek hale geldim :( kimle ne konuşursa konuşsun modundayım :(
o ne dedi peki?

düşün bigün seni bırakıp o gereksiz yere kıskandığın kişiye daha yakın olsa neler hissederdin :/
şuan ben sadece onun benim sevgilim olduğuna bile şükredecek hale geldim :( kimle ne konuşursa konuşsun modundayım :(
o ne dedi peki?

kız zaten arkadaşının sevgilisi, yeter artık bıktım dedi kıza bişey mi yaptım dedi bunaltma falan yazmış

kız zaten arkadaşının sevgilisi, yeter artık bıktım dedi kıza bişey mi yaptım dedi bunaltma falan yazmış

valla arkadaşının sevgilisi de olsa şuan sen de orda olmak istediğin için ve onunla konuşmuş olduğu için sinirlenmen çok normal.
bence biraz daha bekle, sonra arayı düzeltmeye çalış en azından konuyu açmayın bi daha :(

güzelce anlat de ki, bütün gün yüzüme bakmayıp başkasıyla konuşmana bozuldum, o yüzden çok sinirlendim de

valla arkadaşının sevgilisi de olsa şuan sen de orda olmak istediğin için ve onunla konuşmuş olduğu için sinirlenmen çok normal.
bence biraz daha bekle, sonra arayı düzeltmeye çalış en azından konuyu açmayın bi daha :(

yok cnm çok üzgünüm ara falan düzeltmeye çalışmıcam gitsin o kızla konuşsun :'(

Back
X