Hergün bir umutsuzluk :/

giresun25

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2013
714
128
123
Merhabalar

Bir fırmada 2 senedır calısıyorum , sekreterlik olarak basladığım yerde daha sonra sekterlik haric herseyi yaptırmaya basladılar. Tabı kı dogal olarak hepsını 4/4 luk yapamıyorum.Hep bır eksıklık kalıyor.Bazen salakmıyım dıye dovunuyorum..Yanımda calısan bır bayan daha var 35 yasında ve ıs anlamında ınanılmaz kendını yetıstırmıs..Ve benım patronumun yanına maasımızda ıyılestırme yaptırmak ıcın gıttık. Hersey cok normaldi, maasımızda ıyılestırme yaptı ve ardından bana donup ıs arkadasımı benımle kıyaslayıp ' bak benı yanlıs anlama ama degerlı eleman olabilmek ıcın daha cok caba sarfetmen lazım gelıstırmen lazım kendını vs seyler soyledı ben kalakaldım , cunku patronumuzla hep abı kardes ılıskısı olmustu .
Ben herseye o kadar kosusturup dururken bana bu cumlelerı soyledı Ben de artık yeter ya benım o kadar yaptıklarımı unuttunuz mu dedım bırbırmıze karsılıklı soylendık..Hak ettım tabı kı ben bunları .. O andan ıtıbaren kafama koydum kpss hazırlanmak artık farz oldu bende basarabılırım! Yanlız ben aof fakultesıne yazılmak ıstıyorum tekrar .. Suan aklımda sosyal hızmetler ınsan kaynakları ve ıs guvenlıgı var.. Ya da baska bolum oneren var mı? Ya da bana yol sunacak olan ((( O kadar kotuyum ki hıc ıse gıdesım yok...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…