~Hergün fotolarla formda kalma günlüğüm~

Ay__Prensesi

Melekler Nur Saçmış Bebeğim Yüzüne.
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2015
3.460
5.684
158
Selam yeni günlüğüm..
Bundan 8 ay önce diyete başlamıştım ve doğum kilolarımdan (20 kilo) kurtuldum ideal kiloma geldim.. 76 küsur kilodan 57 kiloya diyet ve spor sayesinde indim..

Şimdi sıra verilen bu kiloları koruma aşamasındayım.. Araştırmalara göre kilo vermekten ziyade form korumak daha zor.. Ama ben pes etmek istemiyorum.. Yaklaşık 2 sene boyunca kilomu sabit olarak korursam daha sonra vücut alışıyor ve kendini koruyor.. Bunu başarmak için bu günlüğü açtım..

Buraya günlük neler yedim içtim ve günlük aktivitelerimi yazmayı düşünüyorum..

Boyum 165. Kilom 57

Tebrik ederim maşallah çok vermişsin. Bende şu an diyetteyim 53 küsür kiloyum 49-50 ye insem bende koruma yapacağım. Tabi spor yaparak çünkü benim zayıflamadan çok yağ eritmeye ve sıkılaşmaya ihtiyacım var. Ben sporla desteklemek istiyorum ama bu konuda pek bir istikrarsızım. Acaba hangi sporları yapıyorsun? Ben jillian yapacağımda kendime spor arkadaşı arıyorum. Diğer topiğinde arkadaş alımı varsa oraya da katılabilirim

Teşekkür ederim..

Diğer topigim eskisi gibi aktif değil..

Ben haftanın 3 günü pilates 2 günüde kardiyo yapacağım.. Daha sıkı görünmek için spor şart..

Teşekkür ederim..

Diğer topigim eskisi gibi aktif değil..

Ben haftanın 3 günü pilates 2 günüde kardiyo yapacağım.. Daha sıkı görünmek için spor şart..
Bende cardio agırlıklı spor yapmayı düşünüyorum. Plates daha sonra yapmayı dusunuyorum. Yag yakmaya daha çok ihtiyacım var sanki. Sen plateste kimin videolarini yapiyorsun?

Bende cardio agırlıklı spor yapmayı düşünüyorum. Plates daha sonra yapmayı dusunuyorum. Yag yakmaya daha çok ihtiyacım var sanki. Sen plateste kimin videolarini yapiyorsun?
Benim sıkılaşmaya ihtiyacım var bunun için pilatese ağırlık vereceğim.. Hem Hergün kadiyo yapamam 3 gün sıkılaşma için pilates 2 gün yağ yakma kasları güçlendirme için kardiyo yapacağım..

Ben Ebru Şallı yapıyorum.. Türkiye de en iyi eğitici olarak onu görüyorum.. Onun videolarını yaptım etkisini gördüm..

Merhaba canım. Günlüğün hayırlı olsun. Eski günlüğünde de sizin sessiz takipçiniz dim.bende 74 kılodan 54.5 kiloya düştüm. Boyum 157.aşağı yukarı aynı zamanda başladık diyete.şimdi bayram falan derken 56 kilo oldum.tekrar 54 kilo olup kilomu korumak istiyorum. Bende katılabilirmiyim.

Merhaba hoşgeldin..

Güzel kilo vermişsin tebrik ediyorum seni..

Ben diyet yapmıyorum herşeyden ölçülü şekilde yiyorum çok şükür kilom sabit..

Ben bugun gayet guzel protein agirlikli diyetime devam ettim Amaspor yerlerde. Jillian 30 day level 1 e basladim bugun Anca 10 dk dayandım. Kalbim cok hizli atiyordu bırakmak zorunda kaldım. 20 dk da zor toplandım. Kondisyonsuzum diye mi boyle oldu acaba. Sende ilk basladiginda kalbin bu denli hızlı atıyormuydu? Level 1 de çok zor degil gayet basit hareketler ama ben niye boyle oldum çozemedim. Giderek alısır mı kalbim acaba? Gayet guzel yuruyus yaparım 8 km kadar ama o zaman boyle zorlanmam.

Him.. Yooo o kadar fazla nefes nefese kalmıyorum.. Sanırım biraz kondisyona bağlı birşey..

Yağ yakıcı hareketlerden 2 numarayı dikkatli yapmak lazım.
Yerdeki kısımda vucudun dümdüz durması gerekiyor aman dikkat. Kolay gelsin. Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…