• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuvalet Eğitimi Hergün mutlaka kaçağımız var

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

sidelya81

Guru
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2008
288
3
296
Merhaba arkadaşlar. Kızıma tuvalet eğitimine 6 ay önce başladım. 1 haftada öğrendi çok şükür ama 6 aydır hergün mutlaka 1 ya da 2 kez çişini kaçırıyor. Bazen kakasını da kaçırdığı oluyor. Mesanesi çok küçük sanırım çünkü her saat başı çiş yapıyor.
Sizlerde de böyle bir durum yaşayan varmı. Eğitimi almış olmasına rağmen bu kadar uzun bir süre geçmesine rağmen hala kaçaklarınız devam ediyormu.

benim kızım 2.5 yaşında 4 aydır tuvalet eğitimi alıyor. ilk 2 ayda öğrendi hergün kaçak olmuyor haftada 1 2 kez oluyor. ve kızım 2 3 satte 1 çişe çıkar. pek su içmiyor şimdi havalar soğuk hiç içmiyor. sabaha kadar çişini tutuyor. eğer yatmadan önce su içtiyse gece kaldırıyorum. eğer kaldırmazsam sabahleyin bayağu çiş yapıyor. sabır edin 6 ayda düzene giriyormuş biraz daha zaman lazım sizesu içmesi nasıl?

Çok su içmez ama çok sık ve az az yapar. Mesane geliştirici ilaçlar varmış. Daha uzun sürede tuvalete çıkması için. Doktor 3 ay kullanalım dedi. Bi de onu deneyeceğim

Back
X