• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hergun telefonda konusmak isteyen kayinvalide

Aycan123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2015
22
8
16
Arkadaslar 3 yildr evliyim.kayinvalidemin evlendgimiz ilkgunden beri trip atiyor.hic sesiniz cikmiyor hoc arayip sormuyorsunuz.heo bir sikayet hep bir sitem.ilk zamanlar haftada bir en az arardim.ki zaten ona bile gerek kalmazdi ya hergum yada 1 gun durunca birgun kendisi arardi.ama bu yil artik mesafe koydum kendi capimda.suan haftada bir konuşuyorz ve hafta icinden bikac kez mesajlasiyorz.mesajina cevap vermiyorum bazen anlasin diye.ama yok devam.niye yazsin ne olacakki dersiniz belki ama zamaninda ben cok kirildim bu kisilere.simdi samimi olmami beklemeleri zoruma gidiyor

Her gun arayip ne konusacakmisiniz?
Akli sira emri vaki yapicaklar.
Yerinde olsam kendisi arasin dursun cevap bile vermezdim.

Her gun arayip ne konusacakmisiniz?
Akli sira emri vaki yapicaklar.
Yerinde olsam kendisi arasin dursun cevap bile vermezdim.
Acmayinca daha cok sinir krizi geciriyorum.yarim saat arayla 15 dk arayla acana kadar uğraşıyor

Acmayinca daha cok sinir krizi geciriyorum.yarim saat arayla 15 dk arayla acana kadar uğraşıyor
Madem oyle yapiyor acikca soyle kendisine rahatsiz oluyorum de boyle onemli bir seymi varde defalarca ariysun tersle birda aramaz heralde.
Kotu gelin olmaktan korkma bacim boyle daha kiymetli olursun:KK66:

Ozgurlugum kisitlanmis elimden alinmis gibi hissediyorum.birde ilk zmanlar hos görüyordum daha sık aramaya basladim
ama memnun edemedim.teli acar acmaz .yine o cumle kizim hoc arayip sormuyorsunuz..daha ne kadar aramaliyim ya.sıkildim artik bu işten

Ben olsam biraraya geldiğimizde çaktırmadan telefonundan numaramın rakamlarını degistirirdim. Sonra arasın dursun. En az bir hafta kafan rahat eder. İse yararsa ayda bir tekrarlardım.

Ozgurlugum kisitlanmis elimden alinmis gibi hissediyorum.birde ilk zmanlar hos görüyordum daha sık aramaya basladim
ama memnun edemedim.teli acar acmaz .yine o cumle kizim hoc arayip sormuyorsunuz..daha ne kadar aramaliyim ya.sıkildim artik bu işten
Esinr anlttinmi o ne diyor bu duruma cevapi tahmin ediyorum ama neyse

Ben olsam biraraya geldiğimizde çaktırmadan telefonundan numaramın rakamlarını degistirirdim. Sonra arasın dursun. En az bir hafta kafan rahat eder. İse yararsa ayda bir tekrarlardım.
Isin garip yani oglunum niye arayip sormadiginin hesabinida bana soruyor.kizim niye aramiyor oglum diye

Ne var konussan sikiliyordr falan diyor:)
Ayni cevaplar ne beklersin:)
Takma sen soyle acikca yada kendi anlicagi dilden konus her gun sen dafalarca ara kendisi biksin tuvalete bile gidemezsin sonra aramakta vazgecer ne dersin:KK53:

Kayinpederde arayinca herseyi en ince ayrintsina kadar sorar .o da ayri sıkınti.bikac defa seyi bile sordu.kizim gunun nasil geciyor sabah kacta kalkiyorsun neler yapiyorsun.kac ta kalkiyisam kalkiyom ya

Kayinpederde arayinca herseyi en ince ayrintsina kadar sorar .o da ayri sıkınti.bikac defa seyi bile sordu.kizim gunun nasil geciyor sabah kacta kalkiyorsun neler yapiyorsun.kac ta kalkiyisam kalkiyom ya
Tovbe tovbe sanene kacta kalkiyorsan.
Bu rahatliklara nasil geldiler acaba zamaninda cok mu yuz verdin.

Hic sanmiyorum vazgececegine Visne27, daha cok mudahele hakki iddia edecek evliliklerine... en iyisi MESAFE dir. Uzaktan sevelim birbirimizi daha iyi demek var :)))))

Tovbe tovbe sanene kacta kalkiyorsan.
Bu rahatliklara nasil geldiler acaba zamaninda cok mu yuz verdin.
Asiri yuz verdim.malesef.ama beni zamaninda sabahlara kadar aglatan ksiiler bunlar.ozellikle kayinpeder esime karsi beni kotuledi.arkamdan bu saf kizi nerden buldun diyen insan.ve daha bir suru hakaret.ama ben sirf esimi sevdgim icin arkadamdan boyle boyle demissiniz bile diyemedim.malesef

Aman Yarabbimmm ... bir yasima daha girdim.. Kayinpeder de bu isin icindeyse.. KACCCCCCCCCC... UZAKKK DURRRR.. sana tavsiyem arkadasim.. mumkun oldugunun en iyisi sekilde mesafe koy gitsin... Kuzum bunlar seni kontrol degil ablukaya almaya calisiyorlar.. Yakinda bize tasinin deseler hic sasirma .. bende sasirmicam :skandal:

Aman Yarabbimmm ... bir yasima daha girdim.. Kayinpeder de bu isin icindeyse.. KACCCCCCCCCC... UZAKKK DURRRR.. sana tavsiyem arkadasim.. mumkun oldugunun en iyisi sekilde mesafe koy gitsin... Kuzum bunlar seni kontrol degil ablukaya almaya calisiyorlar.. Yakinda bize tasinin deseler hic sasirma .. bende sasirmicam :skandal:

Çalışmıyorsan, eşimle ortak telefon kullanıyoruxçz bende hat yok wifi ile WhatsApp la haberleşiyoruz de, sanırım öyle oluyordu. Al uçak moduna, bir süre alışsın.

Back
X