• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hergun telefonda konusmak isteyen kayinvalide

Tüm kayınvalideler hergün rapor ister pardon konuşmak ister. Belli bi yerden sonra pes eder. Benimki 5.senede pes etmişti. Gerçi ben telefonum bozuldu diye telefonu biraz kaybetmiştim ortalıktan. İş yeri telefonum vardı eşimle onunla konuşurduk acil durumlarda. Sonra alıştı konuşmamaya.

Yazma sakin yazsın yazsın dursun:))hatta okundu işaretini de kapat rahatsız oluyorsan.

Sorunlu bir tip belli :) inatla açma bence eşin sorduğunda da bende onunla konuşurken sıkılıyorum de:deli:
Bunu niye sorguluyor ki anlamadım.

Asiri yuz verdim.malesef.ama beni zamaninda sabahlara kadar aglatan ksiiler bunlar.ozellikle kayinpeder esime karsi beni kotuledi.arkamdan bu saf kizi nerden buldun diyen insan.ve daha bir suru hakaret.ama ben sirf esimi sevdgim icin arkadamdan boyle boyle demissiniz bile diyemedim.malesef
Iste basta yanlis yapmisin alistiisin yuz goz olmusunuz mesafe candir mCok ta gec degil yapabilirsin.Haksizliga karsi cevap ta ver sen sustukca saf belemisler seni

Ne var konussan sikiliyordr falan diyor:)

Buraya yazdığınız derdinizi babanıza veya başka bir yakın aile büyüğünüze anlatın. Kaynananızın yaptığı her şeyin aynısını ama tıpkısının aynısını yavaş yavaş artan dozlarla eşinize yapsın.

Eşiniz size dert yanınca önce şaşırın, sonra, ben onunla konuşurum deyin ama konuşmayın. Tamam konuşurum, bugün konuşacağım, yarın konuşacağım, biraz konuştum vs diyerek olabildiğince oyalayın. Sonra en sonunda “Ne var konuşsan sıkılıyordur” moduna geçip hiç ilgilenmeyin. “Ben 3 yıldır annenle konuşuyorum. Hiç adil değil. Sen de konuş” deyin. Çözüm yolunu o düşünsün.

ne çok seviyolar ogullarindan baska hic bir ortak noktasi olmayan insanlari hergun arayip bende varim ha ona gore der gibi sinir etmeyi ara ohlunla konus beni ne hergun ariyosun ki

Buraya yazdığınız derdinizi babanıza veya başka bir yakın aile büyüğünüze anlatın. Kaynananızın yaptığı her şeyin aynısını ama tıpkısının aynısını yavaş yavaş artan dozlarla eşinize yapsın.

Eşiniz size dert yanınca önce şaşırın, sonra, ben onunla konuşurum deyin ama konuşmayın. Tamam konuşurum, bugün konuşacağım, yarın konuşacağım, biraz konuştum vs diyerek olabildiğince oyalayın. Sonra en sonunda “Ne var konuşsan sıkılıyordur” moduna geçip hiç ilgilenmeyin. “Ben 3 yıldır annenle konuşuyorum. Hiç adil değil. Sen de konuş” deyin. Çözüm yolunu o düşünsün.
+111111
Tek çare bu. Konuş sen de annenle,babanla,olmadı erkek kardeşinle onlar da eşini arasin

Back
X