hergun yeni bir sok

Suan elim ayagim titriyor..gunlerdir barismak icin etrafimda donen adam yine beni iyi niyetimi kullanmaya calisiyor..
Bu sabah kilerde bir cuzdan farkettim sehpanin uzerinde kizim oyuncaklarini karistirirken bulmus olsa gerek babasinin esyalarinida oraya kaldirmistim.seytan durttu cuzdanim icine baktimki yabanci bi kadinin vesikalik fotosu..en son nisanliyken benim resmimi cuzdanina koyardi..nasil birseyin icinde yasiyormusumda kor olmusum bana sorsaniz asla aldatmaz derdim..msj lar mektuplar ardindanda bu resim hergun daha ne olabilirki bundan kotusunude yasamam bitti artik diyorum ama hergun yeni bir sey cikiyor..teselliyemi akla mi neye ihtiyacim var bilmiyorum

Boşanmaya ihtiyacınız var hanımefendi.

Affet ve sıradaki ne onu bekle. Biz de bekleyelim bir erkek daha ne kadar delil bırakır

Suan elim ayagim titriyor..gunlerdir barismak icin etrafimda donen adam yine beni iyi niyetimi kullanmaya calisiyor..
Bu sabah kilerde bir cuzdan farkettim sehpanin uzerinde kizim oyuncaklarini karistirirken bulmus olsa gerek babasinin esyalarinida oraya kaldirmistim.seytan durttu cuzdanim icine baktimki yabanci bi kadinin vesikalik fotosu..en son nisanliyken benim resmimi cuzdanina koyardi..nasil birseyin icinde yasiyormusumda kor olmusum bana sorsaniz asla aldatmaz derdim..msj lar mektuplar ardindanda bu resim hergun daha ne olabilirki bundan kotusunude yasamam bitti artik diyorum ama hergun yeni bir sey cikiyor..teselliyemi akla mi neye ihtiyacim var bilmiyorum
boşaaaaaaaaaaaaaaaaaan

Şaka gibi vesikalık foto taşımak mı kaldı alnına yazsaymış bari..

Kurtuluyormussunuz zaten.
Doğru karar aldığınız için sevinin bence.:KK51:

Kurtuluyormussunuz zaten.
Doğru karar aldığınız için sevinin bence.:KK51:

Kurtulduguma sevinmek istiyorum ama oylr kolay olmuyor bunca yil bunca verilmis emek fedakarliklar hepsi bosuna gidince zoruma gidiyor elimde kocaman bir cok hic, kaldi...

Kurtulduguma sevinmek istiyorum ama oylr kolay olmuyor bunca yil bunca verilmis emek fedakarliklar hepsi bosuna gidince zoruma gidiyor elimde kocaman bir cok hic, kaldi...

Bunu bile bile devam ettirseydiniz o zaman daha kötü olurdu değil mi?
Karaktersiz pislik biriymiş iyi ki görmüşsünüz yüzünü.
Hazır bu kadar ispat varken zina yaptığını da davaya ekleyin :KK14:

Son düzenleme:
Bunu bile bile devam ettirseydiniz o zaman daha kötü olurdu değil miydi?
Karaktersiz pislik biriymiş iyi ki görmüşsünüz yüzünü.
Hazır bu kadar ispat varken zina yaptığını da davaya ekleyin :KK14:

Eklicem canim eklicem insallah hakkimiz yaninda kalmaz..

Birde oyle bir masum adam rolune girer ki insana kendini suclu hissettirir

Back
X