Herhangi bir Olumsuzluk bütün gününüzü etkiler mi ?

tatli_solucan

Credo in Patrem
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2013
88
5
13
İzmir
Merhaba hanımlar. Gün içinde olan bir aksilik, ters giden bi şey, kötü bir tartışma vs. gibi durumlarda tüm gün kafayı o olaya takıp niye böyle oldu keşke şöyle deseydim böyle yapsaydım diye mi geçirirsiniz ? Yoksa napalım bi aksiliktir oldu geçti gitti deyip çabucak unutur musunuz ?
Kendi fikrimi söyleyecek olursam herhangi olumsuz bir durum maalesef bir kaç saatime mal oluyor :(( Etkisinden çabuk kurtulamıyorum geçesiye kadar da çok sinirli oluyorum.

Gün içinde kafamı kaldıramayacak kadar yoğun çalışıyorum.:nazar:
Bazen üstüste o kadar terslik oluyor,bir öncekini hatırlamıyorum bile.:9:
Ben genelde geceleri kurarım...:ssz:

hayır
hatta on dakikamı bile etkilemez,ne olursa olsun...
ortam değiştirdiğim gibi modum da değişir Allah'a şükür.
Hatta çok komik,geçen eski ev arkadaşımın evindeydim,pc başındaydık ikimizde.Bi an duygusal bi müzik çaldı,duraksadım.
Çok özledim be xy dedim.O da kalktı sarıldı,sırtımı falan okşadı
ağlama dedi ,ben senin karnını çekişinden anlarım ağladığını ...Aslında duygularımı çok dışa yansıtmam ama o an gerçekten çok duygusal bi andı, içimde tuttuğum koca bi ayın dışa vurumu gibiydi...
sonraa
dıdıt
:))
facebooktan son zamanlarda ilgilendiğim çocuk bana yazmasın mı
hobareeey ne acı kaldı ne üzüntü,hemen mod değiştirdim :))
yengeç burcunun medcezirleri sanırsam...

tabii bu basit bi enstantene.Hayatımın kazığını yerim ve olayı karikatürize ederek anlatırım.Yani derdimden bahsederken bile yüzüm hep güler..
güzel bi özellik mi?
valla ben alıştım
Ama bi şarkı var ya
yere düşünce kırılmayan bir oyuncak gibi,alıştım ben yuvarlanmaya :-/
Belli edemediğim için insanlar benim aslında ne kadar kırılgan olduğumu asla farkedemiyorlar,yengenç buna takılmaz diyip gönlümü alma ihtiyacı bile hissetmiyorlar...

hayır
hatta on dakikamı bile etkilemez,ne olursa olsun...
ortam değiştirdiğim gibi modum da değişir Allah'a şükür.
Hatta çok komik,geçen eski ev arkadaşımın evindeydim,pc başındaydık ikimizde.Bi an duygusal bi müzik çaldı,duraksadım.
Çok özledim be xy dedim.O da kalktı sarıldı,sırtımı falan okşadı
ağlama dedi ,ben senin karnını çekişinden anlarım ağladığını ...Aslında duygularımı çok dışa yansıtmam ama o an gerçekten çok duygusal bi andı, içimde tuttuğum koca bi ayın dışa vurumu gibiydi...
sonraa
dıdıt
:))
facebooktan son zamanlarda ilgilendiğim çocuk bana yazmasın mı
hobareeey ne acı kaldı ne üzüntü,hemen mod değiştirdim :))
yengeç burcunun medcezirleri sanırsam...

tabii bu basit bi enstantene.Hayatımın kazığını yerim ve olayı karikatürize ederek anlatırım.Yani derdimden bahsederken bile yüzüm hep güler..
güzel bi özellik mi?
valla ben alıştım
Ama bi şarkı var ya
yere düşünce kırılmayan bir oyuncak gibi,alıştım ben yuvarlanmaya :-/
Belli edemediğim için insanlar benim aslında ne kadar kırılgan olduğumu asla farkedemiyorlar,yengenç buna takılmaz diyip gönlümü alma ihtiyacı bile hissetmiyorlar...

Aslında ilk başta okuduklarımız güzelmiş gibi geliyor. Ama epey bi içe atma ve bu durumu karşıya yansıtmama gibi bi durum var sizde sanırım. İnsanlarda bu duruma artık alıştıkları için olan konuların hassaslığının farkına varamaz olmuşlar. İçe atmak çok kötü sonra çıkıyo acısı onların :(( İnsanların o an ne yaşadığınızı hissetmesi ve bu duruma göre davranması lazım bana kalırsa. Gerçi bunları anlamayanlar sadece iyi gün arkadaşlarıdır ve böyle basit insanlara da fazla takılmamak lazım ne düşündüklerine filan. İnşallah hayatınızda sizin hep böyle takılmadan gülüp geçiceğiniz şeyler olur :))

evet bu benim en tuhaf halim aslında..
gün içinde olumsuz bişi olur ve ben etkilenip çıkarım o histen ama
aslında çıkmamışımdır ve ben bunun hala günün sonunda bile beni etkilediğini farketmem
işin kötüsü çevremdeki insanlarlada diyaloglarım hal ve hareketlerim herşeyim tuhaflaşır
ve belki bu olumsuzluğa kapıldığımdan sonra daha büyük bi olay olmasa ve ben çok üzülüp nedenini düşünüp
haa bugün bööle kötü bişi olmuş ve beni etkilemişti diye hatrıma getirmesem asla farkedemiyorum
bu benim için çok tuhaf ve kötü bi durum açıkçası...
ve bazen büyük bi olumsuzlukda ki; bu değer verdiğim kişi veya nesneden tutun da herşeyle ilgili olabilir
bende travma etkisi yaratıyor bazen etkisinden 3 5gün hatta 1hafta bile kurtulamadığım şeyler oluyor:31:

olumsuzluğun derecesine bağlı
birinin bana söylediği bişeye kırılma gibi bi konuysa bişi yokmuş gibi günüm devam eder ama sonra tek kaldığım zaman geceleri falan aklıma gelir kendi kendime içimde tartışırım

Back
X