Herhangi bir sınava hazırlanmış olanlar?

jasemin34

Bir sevdadır İstanbul..
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2019
1.124
1.699
83
Evet arkadaşlarım kpssye hazırlanıyorum ve sürekli beni demotive edecek durumlar oluyor.
Bölümümün ataması az, herkes çalışıyor ve ciddi rekabet var. Öyle olunca hiçbir dersten fire vermemem lazım diye düşünüyorum. 2 gündür öğrenme psikolojisi diye bir dersle ilgileniyorum ve testlerde istediğim nete ulaşamıyorum hâlâ karıştırıyorum vs.

Sonuçta insanım tabiki de hata yapacağım ama bu hatalar olması gerekenden daha fazla beni üzüyor. Yanlışlardan ders çıkarıyorum ama üzüle üzüle. Doğrularımı değil yanlışlarımı görüyorum. Yapmışım diye sevineceğime yapamadıklarıma bakıp kendime kızıyorum. Bu durumu nasıl aşabilirim? Sevgiler

Evet arkadaşlarım kpssye hazırlanıyorum ve sürekli beni demotive edecek durumlar oluyor.
Bölümümün ataması az, herkes çalışıyor ve ciddi rekabet var. Öyle olunca hiçbir dersten fire vermemem lazım diye düşünüyorum. 2 gündür öğrenme psikolojisi diye bir dersle ilgileniyorum ve testlerde istediğim nete ulaşamıyorum hâlâ karıştırıyorum vs.

Sonuçta insanım tabiki de hata yapacağım ama bu hatalar olması gerekenden daha fazla beni üzüyor. Yanlışlardan ders çıkarıyorum ama üzüle üzüle. Doğrularımı değil yanlışlarımı görüyorum. Yapmışım diye sevineceğime yapamadıklarıma bakıp kendime kızıyorum. Bu durumu nasıl aşabilirim? Sevgiler
Duzenli bir calisma programi olusturup yilmadan devam etmelisiniz. İnsallah istediginiz basariya ulasirsiniz,pes etmek yok ;)

Çılgınlar gibi ders çalışacaksınız, başka yolu yok.🙂
Her yanlış sizi rahatsız ediyorsa, mükemmelliyetçi biri olabilirsiniz. bu çok tehlikeli bir huydur. İlk kötü sonuçta her şeyi bırakmak istersiniz. Hevesiniz kırılır. Bunu bırakın.

Önünüze gerçekçi hedefler koyun ve aşama aşama netlerinizi yükseltmeye çalışın.

2017 mezunuyum bilişim bölümü bizim bölümünde ataması az bir türlü olmadı. Benimde içimden çalışmak gelmiyor verebileceğim tavsiye şimdiden haftada bir iki deneme çözün son aylarda hergun. Eğitim dersleri okuyunca anladığını düşünüyorsun fakat sorularda yanlış çıkıyor. Yanlış cevaplarınızı n çözümüne bak moralini bozma bir süre sonra düzelecek. Bazı konularda zaten soruyu okumadan yapacaksın anahtar kelimeler var. Bırakmayın

Back
X