Herhangi bir sorun olmadı halde hamile kalamamak

melissa-35

Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2024
197
6
16
28
Herhangi bir sağlık sorunu olmadı halde bi insan neden hamile kalmaz acaba 6 aydır evliyiz fakat hala bir belirti yok artık endişelenmeye başlıyorum kadın Doğum gittim bir kere rahimin temiz dendi ne yapabilirim başka bilmiyorum

Herhangi bir sağlık sorunu olmadı halde bi insan neden hamile kalmaz acaba 6 aydır evliyiz fakat hala bir belirti yok artık endişelenmeye başlıyorum kadın Doğum gittim bir kere rahimin temiz dendi ne yapabilirim başka bilmiyorum
Hormonlara bakıldı mı? Hsg çekildiniz mi? Eşiniz ürolojiye göründü mü? Yumurta takibi yapıldı mı?

Bugün ovulasyon testine başladım birde böyle denemek istedim bu şekilde çıktı

Eklentiler

• IMG_1541.webp
    IMG_1541.webp
    69,3 KB · Görüntüleme: 29
Bugün ovulasyon testine başladım birde böyle denemek istedim bu şekilde çıktı
Daha pik olmamış. İki çizginin de eşit koyulukta olduğu günü değerlendirin. Ama spermler yaşadığı için bu günleri de değerlendirmeniz de fayda var. Adetin 2 veya 3.günü de hormonlarınıza baktırın. Eşiniz de ürolojiye gidip sperm testi verebilir. Hsg biraz daha sonraki aşama sanki. 6 aya normal diyorlar zaten ben hepsini yaptırdım bi sorun yok 9 ay oldu :(

Daha pik olmamış. İki çizginin de eşit koyulukta olduğu günü değerlendirin. Ama spermler yaşadığı için bu günleri de değerlendirmeniz de fayda var. Adetin 2 veya 3.günü de hormonlarınıza baktırın. Eşiniz de ürolojiye gidip sperm testi verebilir. Hsg biraz daha sonraki aşama sanki. 6 aya normal diyorlar zaten ben hepsini yaptırdım bi sorun yok 9 ay oldu :KK43:
Daha pik olmamış. İki çizginin de eşit koyulukta olduğu günü değerlendirin. Ama spermler yaşadığı için bu günleri de değerlendirmeniz de fayda var. Adetin 2 veya 3.günü de hormonlarınıza baktırın. Eşiniz de ürolojiye gidip sperm testi verebilir. Hsg biraz daha sonraki aşama sanki. 6 aya normal diyorlar zaten ben hepsini yaptırdım bi sorun yok 9 ay oldu :KK43:

Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın evet 1 sene kadar normal diyorlar ama insan ister istemez stres yapıyor acaba bi sorunum mu var diye düşünmeden edemiyor aslında herkes tamamen salınca oluyor diyorlar ama her ay istemsizce ümit ediliyor inşallah sende en kısa zamanda kalırsın

Back
X